11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur
-
Bu ileti silindi! -
"11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur"
Muhtemelen babası kulağından tutup, "nereye gidiyosun lan sen, eşeğin sıpası" der, tartışmayı bitirir
-
Yok yok öyle olmadı hepsinin haberi var
-
@egebaba44 Yok ben başlığa cevap mahiyetinde yazdım, sizi kastetmedim. Hem zaten muhtemelen dedim. Sizin babanız 15-20 bin lira verip, "Al çocuğum, bununla vize ücretini, doktor parasını öder, uçak biletini alır, kalanı da ilk birkaç hafta orda geçinmek için kullanırsın" da diyebilir tabi ki. Okul durumunu ise hiç dert etmeyin, süreç eeen az 2 sene sürüyor, artık sınıfta kalmak da yok zaten, o zamana kadar rahat rahat mezun olur gidersiniz
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim
-
@egebaba44 11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur içinde söyledi:
Merhaba
Ben 11. Sınıftayim ve 14 yaşından beri hayalim Amerika. Bu sene green card çekilişine katıldım ama şuan 11. Sınıftayim. Eğer green card çıkarsa haziran 2021 yılında mezun oluyorum. O zamana kadar mülakatı erteleme imkanımız var mıMaalesef tum surec 30 Eylul 2020'ya kadar bitmeli, dolayisiyla yetisemiyorsunuz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası
-
Çok kötü oldu
-
@egebaba44 Kendiniz yerine anne ve babaniz adina basvuru yapsaydiniz sansiniz devam ederdi. :) Bir dahaki sefere oyle yaparsiniz artik. :slight_smile:
-
Yav unuttum getirmeyi desem sonra göndereyim desem veya evden bişey çıkarıp götürsem zaten birkaç ayla kaçırıyorum
-
@crazycells 11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur içinde söyledi:
@egebaba44 11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur içinde söyledi:
Merhaba
Ben 11. Sınıftayim ve 14 yaşından beri hayalim Amerika. Bu sene green card çekilişine katıldım ama şuan 11. Sınıftayim. Eğer green card çıkarsa haziran 2021 yılında mezun oluyorum. O zamana kadar mülakatı erteleme imkanımız var mıMaalesef tum surec 30 Eylul 2020'ya kadar bitmeli, dolayisiyla yetisemiyorsunuz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası
Peki acaba evden bir sayfa çıkarıp göstersem ne olur veya şuan yanımda değil deyip elime geçince göndersem
-
@egebaba44 Lisedeki okul mudurunuz olmayacak karsinizda. Yani bu tarz oyunlarla kandirabilrceginizi pek zannetmiyorum. Ayrica henuz kazanmamisiniz. Bunun telasina sonuclar aciklandiktan sonra dusersiniz. Yasiniz kucuk oldugu icin ve yalniz basina basvurmus oldugunuz icin cekilis asamadinda bile eleyebilirler belki (emin degilim).
-
Yav unuttum getirmeyi desem sonra göndereyim desem veya evden bişey çıkarıp götürsem zaten birkaç ayla kaçırıyorum
eklemiş olayım eger yaşınızı 18 ve üstü beyan ettinizse(halbuki 16 ya da 17 siniz) bunu da anlar ve sizi elerler
-
@sinem 11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur içinde söyledi:
eklemiş olayım eger yaşınızı 18 ve üstü beyan ettinizse(halbuki 16 ya da 17 siniz) bunu da anlar ve sizi elerler
Başvuruda yaş şartı aranıyor muydu?
-
Bu ileti silindi! -
@edelweiss 11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur içinde söyledi:
@daydreamer 18 yas sarti var
Peki uyduruk bir doğum tarihiyle başvuran birisi çekilişi kazanırsa, "pardon benim yaşım aslında 16ydı başvuruda yanlış yazmışım!" diyerek düzelttirip, mülakata devam edebilir mi?
-
Bu ileti silindi! -
@edelweiss 11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur içinde söyledi:
@daydreamer Yine de elenir cunku yas siniri 18 :)
E NE DEMEYE BAŞVURUYOR Kİ O ZAMAN BUNLAR???
-
@daydreamer arkadas kendisi yanitlasin :slight_smile:
-
Yaşımı doğru girdim ben zaten 2020de 18 oluyor
-
başvurdugundaki yaşın esas alınır @egebaba44 beyanatın önemli burada @crazycells ne diyorsunuz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum