Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@aerials artık konsoloslukla değil kcc ye oturum ve vatandaşlık bilgilerinizle başvurup taşıyorsunuz. Bununla ilgili birkaç deneyim ve detaylı bilgileri, son 10 günün iletilerini okuyarak bulabilirsiniz, birkaç arkadaşımız paylaştılar.

• @aerials kcc ye mail attım direkt onlar dosyamı taşıdılar sonra navigatorla mail attım o yetmedi bu linkten https://tr.usembassy.gov/tr/contact-form-immigrant-visa-section/
    Soru sordum hangisi işe yaradı bilmiyorum ama çok geçmeden mail geldi

• Arkadaşlar malum evrak hazırlığı içindeyiz. Yeminli tercümandan gelen evraklar pdf çıktıları yeterlimidir yoksa çevirilmiş orjinal kağıdı mı kullanmalıyız? Bu soru bir kaç kişinin aklında şu dönem netleştirmek isterim. @crazycells

• @mesut57 sağlık mülakatı yaptırmaya karar verdik. Randevu görünmüyor bakalım ne olacak. İzlemiştik youtube’dan oraları her şey güzel olsun aileniz için.

• @Steam-Power bu süreçte reel hayat için bir çok fırsat kaçtı daha da beklemeyelim adımları atalım en azından burası için dedik. Evet çok stresli günler geçiriyoruz durdurulma sonrası ama sonu güzel biten bir senaryo olur umarım hepimiz için.

• Saglik Muayenesi isleri bir gunde halloluyor mu?

• @maskrein Honkong'da mülakat tarihi aldıktan sonra mı Ankara'ya taşımıştınız?

• @Scythep evet 17 nisanda mülakat vermişlerdi

• @aysegul bende saglik muayenesi randevu aldim. 1 gunde hemen halloluyor mu? yoksa ankarada 2 gun kalmayimi planlamaliyim? tesekur ederim

• Herkese hayırlı geceler unganlardan randevu oluştururken kategori olarak Immigrant mı seçmemiz lazım yoksa diversity mi arkadaşlar şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• @Yusuf-Kaçar @aerials hocam 19k civarına ankarada mülakat direk verilmedi diye biliyorum başka konsolosluktan mülakat tarihi geldikden sonra transfer ettikleri için ankara aynı tarihlere yakın bir şekilde mülakat verdi kendilerine söyledigim tam kesin olmamamakla birlikte benim gözlemim bu şekilde dikkatle karşılaştırma yapmadan transfer için acele etmeyin tavsiyesinde bulunabilirim.

• @ugur35 Teşekkür ederi doğru söylüyorsun iyi bir analiz yapmadan acele etmemek lazım

• Merhaba Herkese
    Benim 2 sorum olacaktı siz değerli form katılımcılarına .yardımcı olur musunuz

• Dosyam Ankarada 2 Nisan'da mülakat planlandı evrak mailide geldi
      Ama ESC Sayfasında halen Hong Kong gözükmekte

• Ankara'ya ds-260 formunu açtırması için mail attım ve açtılar pazartesi kadar açık kalsa problem olur mu acaba çünkü pazartesi ABD adresini atacaklar bana görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim

• Herkese hayırlı geceler unganlardan randevu oluştururken kategori olarak Immigrant mı seçmemiz lazım yoksa diversity mi arkadaşlar şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• @güliz sistem üzerinden ticket açarak profilinizin Bangkok a taşınmasını isteyin. Ticket içerisinde kimin profili taşınacak ise o kişinin ve asıl talihli pasaport resmi ve 2NL istiyorlar. Bu da ticket a yazacağınız talep örneği (Buradaki bilgileri profili taşınacak olan kişiye göre uyarlayın);

Dear Sir/Madam,

I am writing regarding our Diversity Visa case number 2026EUXXXXX. Our immigrant visa interview is scheduled for (AY, GÜN TARİH), 2026. The CEAC system confirms that our case location is Bangkok.

However, in my USTravelDocs profile, the country is listed as Türkiye. When we tried to add this UID under the Thailand (Bangkok) system through the “Manage Dependents” section by selecting “Add Existing Dependent by UID” and entering all required information, we received the following message: “Could not find applicant.” Although our case is located in Bangkok, the UID cannot be found in the Thailand system, and we are unable to complete the UID matching process.

We kindly request assistance in transferring the UID profile to the Bangkok post or correcting the country/post information to Thailand / U.S. Embassy Bangkok.

Applicant Details:
    Principal Applicant (DV1): XXXXXX
    Derivative Applicant (DV2): XXXXX
    Case Number: 2026EUXXXXX
    Interview Location: U.S. Embassy Bangkok
    Interview Date: (AY,GÜN TARİH), 2026
    Appointment confirmation letter and ·Passports are attached.

Thank you for your assistance.

Kind Regards,

• @aerials ben alacaktım ama bir ailemizin sağlık için 70k ödeme yaptıklarını okuyunca vazgeçtim. Mülakat tarihimizden 2 hafta öncesine sağlık randevusu aldım. O aradaki süreçte tatil yapacağız. 5 nisanda Bangkok a ineceğiz. 7 nisan da sağlık mülakatımız var. Hastane karşısındaki otelde 2 kişi deluxe oda 3 gece konaklama için 4500 bht (6200 TL) ödeme yaptım. Sağlık sonrası Phuket Pattaya ve Koh Kood da konaklayacağız. Songkran festivaline denk geleceğiz ve onu da deneyimleme şansımız olacak. Ekstra olarak 25k iki kişi Çin aktarmalı uçak bileti aldık. Dolayısı ile kararımızdan hiç pişman değiliz.

• Merhaba. Pasaport geçerlilik süresi nedeniyle yılbaşında pasaportları yeniledik. Ds260 formunda eski pasaport numaraları yazıyor. Eski pasaportlara göre başvuruyu yapmıştık. Yeni pasaport numaraları için Ds260 formlarını açtırmaya gerek var mı. Konsoloslukta zaten yeni pasaportları sunacağız.

• ⭐⭐⭐⭐

@joseph-universe, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba. Pasaport geçerlilik süresi nedeniyle yılbaşında pasaportları yeniledik. Ds260 formunda eski pasaport numaraları yazıyor. Eski pasaportlara göre başvuruyu yapmıştık. Yeni pasaport numaraları için Ds260 formlarını açtırmaya gerek var mı. Konsoloslukta zaten yeni pasaportları sunacağız.

Açtırmanıza gerek yok, yeni pasaport numaralarınızı ve asillarini konsoloslukta mülakat öncesi evrak teslim esnasında beyan ederek sistemde güncelleme yapmasını görevliden rica edebilirsiniz.

• Bu ileti silindi!

• @ATS16 teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 221
  • 7344
  • 180
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |