Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, Istanbulda yasayan arkadaslar, sonradan eksik belgelerininizi ankara buyukelciligine nasil ulastirdiniz deneyimi olan varsa paylasabilir misiniz?

• @zuar10 suanda pause kalkmasına dair herhangi bir emare yok, ne zaman kalkar sorusu ise tamamen muamma.

• şöyle bir karar çıkmış : " https://www.federalregister.gov/documents/2026/03/11/2026-04737/visas-enhancing-vetting-and-combatting-fraud-in-the-diversity-immigrant-visa-program " , ABD Dışişleri Bakanlığı, DV (Green Card Lottery) programında sahteciliği azaltmak için daha önce taslak olarak duyurduğu bazı düzenlemeleri kesinleştirdi. Buna göre başvurularda pasaportun biyografik sayfasının yüklenmesi gerekecek, ayrıca başvuru sırasında sistem üzerinden $1 kayıt ücreti ödenecek. Kural 10 Nisan 2026’da yürürlüğe girecek

Bir gelişmeler oluyor ama bakalım nasıl devam edecek.

NOT : Twitter'dan alıntıdır.

• @omurk Amin İnşaallah en kısa zamanda açılsın. Biz ilk Florida düşündük ama Atlanta da karar kıldık bakalım gidince görücez İnşallah

• @Sibel-Apaydın tam sürecinizi bilmediğimden tahmini bir yorum yapacağım müsadenizle,
    Eğer transfer etmeden önce mülakat tarihi aldıysanız ankarada diğer arkadaşlarda olduğu gibi sizede mülakat verebilir aynı tarihlere ancak mülakat tarihiniz transfer öncesi belirlenmeden geçiş olduysa normal sıralamada ilerlemesi muhtemel. Bol şans.

• @ugur35 merhaba. Şimdi öğrendim Ankara mülakat verdi. 29 Nisan çok şaşkınım😄

• @ugur35 Hongkok ta mülakat tarihide sağlık randevusu da belliydi. Yani tam gitme hazırlığındayken vazgeçip dosyayı taşıdık

• @Sibel-Apaydın tebrikler sürecinizin daha az masraf ve zahmetsiz ilerlemesi harika

• @ugur35 evet doğru. Teşekkürler 🙏

• @Sibel-Apaydın tam olarak hongkong kısmınızı bilmediğimden iki yönlü fikrimide yazmıştım 🙂

• @Sibel-Apaydın Çok sevindim adınıza, sanırım bende mail atacağım çok kararsız kaldım🙏

• @omurk Hocam öncelikle tebrikler.
    Benden bir kaç gün evvel mülakata gireceksiniz. Bizde size benzer olmasa bile eşimle bir çok şeyi ayarlıyor ve sonra tekrar tekrar değiştirip, tekrar tekrar ayarlıyoruz.

Kendi şahsi tavsiyem. Bu forum çok yardımcı ama bir o kadar da bataklık. Okudukça aynı anda hem çok bilgi buluyor hem de karamsarlığa düşüyorsunuz. Bizim kazanan grupta maalesef süreç sebebiyle belirsizlik iki katı. Birçoğumuzda belli yaşta işini düzenini kurmuş ve çocuk faktörüne sahip insanlar. Ben kendimce bir kural koydum. Cuma-Cumartesi- Pazar asla foruma girip okumuyorum. Bir nevi detoks.

Sadece forum değil, ne ABD ne başka bir şey hiç birine bakmıyorum iyi geliyor. Sadece ailem, sabah koşuları, piknik, roman okuma bu tarz işler. İyi geliyor.

"ama ilerisi için hayat orada çok daha iyi akar çocuklar için diye düşünerek bu adımları attık." bununla ilgili söylenecek çok şey var ama bu başlığı yormayacağım. Özetle kesinlikle haklısınız öyle olacak...

• @Sibel-Apaydın kcc ye attığınız mail örneğini paylaşır mısınız

• @aliyonel Tekrardan merhabalar, mülakat tarihiniz belli olmuş sanırım. Doktor randevusu aldınız mı ya da mektup gelince mi alacaksınız? Çünkü bana mektubu mülakat tarihinden bir hafta önce göndereceklerini yazmışlar.

• Merhaba, Ankaraya ([email protected]) Ds-260 formumu güncellemek için mail atıyorum ama bir geri dönüş alamıyorum. Nikah yaptığım için eşimi dosyaya eklemem gerekiyor. Süreci farklı nasıl yönetebilirim?

• ⭐⭐⭐⭐

@Sibel-Apaydın gözünüz aydın, tebrikler hem size hem de diğer arkadaşlara 🎊🎊
    Bir kaç arkadaşımızın yurtdışındaki mülakat günlerine Ankara yine mülakat vermişti tarih değiştirmemişti, sizde yeni tarih verilmiş, yine güzel ve yeni bir örnek 👍🏻
    Şimdiden bol şans, inşallah o güne kadar güzel gelişmeler olur diyelim 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@Dogukan-Oge navigatör kullanmanız gerekiyor sanırım, direk mi email gönderdiniz navigator yönlendirmesiyle mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@Dogukan-Oge, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, Ankaraya ([email protected]) Ds-260 formumu güncellemek için mail atıyorum ama bir geri dönüş alamıyorum. Nikah yaptığım için eşimi dosyaya eklemem gerekiyor. Süreci farklı nasıl yönetebilirim?

Navigatör sisteminde ilgili konuları seçin ve en sonunda karşınıza çıkan kalıpta belirtilen şekilde kendi bilgilerinizi yazarak mail gönderin :
    https://tr.usembassy.gov/visa-navigator/

• ⭐⭐⭐⭐

@maskrein, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Sibel-Apaydın kcc ye attığınız mail örneğini paylaşır mısınız

KCC'ye mülakat yerinizin Hong Kong'ta olduğunu, Türk vatandaşı olduğunuzu ve Türkiye'de ikamet ettiğiniz için dosyanızın Ankara'ya transferini yazın yeterli. Bir de mailinize şunları ekleyin:
    Case Number:
    Applicant: Last Name, First Name
    Preferred Category: DV DIVERSITY - ANK/TURKEY
    Date of Birth: Month / Day / Year

• @maskrein @Serapp hanımın dediği gibi yaptık kısa ve net. 😊

Benzer Başlıklar

• 728
  • 7344
  • 83
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |