Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @minebora size çok sevindim gerçekten. Bende düşünüyorum ama bir taraftanda ya sıra gelmezse diyorum. Stres stres. KCC ye attığınız mail i iletebilirmisiniz. Ankarya hiç mail atmadınız dimi. Teşekkürler 🙏


  • Merhaba ,
    Sözleşmeli kamu personeliyim 90 gün sağlık raporu ile mesleği bıraktığım zaman tazminatımı alabiliyorum yoksa hakkım yanıyor,mülakat tarihinde vize için sağlık raporu alırsam muhtemelen Eylül Ekim gibi bitecek
    Merak ettiğim şey şu mülakata vize için sağlık raporu almadan girsem AP ye kalacağım için yeniden mülakata girecek miyim paused süreci kalktığı zaman?
    Yoksa süreç açılınca sağlık raporu ve pasaportları gönderip vize mi basılacak
    (Bu soruları sormamın sebebi önlem amaçlı tazminatımı yakmak istemiyorum)

    Teşekkür ederim 😊


  • uyarı için teşekkür ederim. seyahat etme planım olursa, o zaman mail atıp bilgi rica ederim. aklımın bir yerinde bulunsun. tekrar teşekkürler


  • @Sibel-Apaydın önce Kcc ye mail attık. Dosyanın taşındığı bilgisini alınca, randevu talebi için Ankara konsolosluğuna mail attık. Ve Hong Kong'dan 1 Nisan'a randevu verildiğini özellikle belirttik. (Bu etkili oldu mu bilmiyorum)

    Kcc ye ise şu maili iletmiştik;

    Dear Immigrant Visa Unit,
    I am writing regarding our Diversity Visa case number 2026EU00019xxx.
    Our current interview location is: U.S. Consulate General Hong Kong 26 Garden Road, Central Hong Kong
    We respectfully request the transfer of our case to the following post:
    Requested Interview Location: U.S. Embassy Ankara 1480 Sokak No: 1 Çukurambar Mahallesi 06530 Çankaya, Ankara, Türkiye
    We are currently residing in Türkiye, and our permanent address is in Türkiye. The reason for our transfer request is purely logistical. Traveling to Hong Kong and coordinating accommodation and related arrangements present significant operational difficulties for us. Therefore, we kindly request to complete our immigrant visa processing in our country of residence, Türkiye.
    We would appreciate your guidance on whether our case may be released for transfer to U.S. Embassy Ankara. Should any additional documentation or information be required, we are ready to provide it promptly.
    Thank you very much for your time and consideration.
    Sincerely,
    M... K...

    Mailini ilettik detaylı DV bilgilerini istediler O yüzden maile eklerseniz eksiksiz olur.


  • @aysegul hanım teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi oldu, mesajların gitmediğini düşünmüştüm. hemen diğerlerini kaldırıyorum


  • @ersinors teşekkür ederim


  • @minebora
    Selamlar, cn niz 195XX ve Ankara mulakat verdi, dogru mu anladim? Eger boyleyse cok sevindirici bir haber ve ben de dusnmeye baslarim HNK tan tasimayi acikcasi :)…


  • @minebora hanım , bizde Taşımak içim mail attık biraz önce . Verdiğiniz bilgiler kıymetli çok teşekkür ederim. İnşallah bizde sizin gibi şanslı oluruz. Teşekkürler


  • Merhabalar,
    Unganlara gitmeden Antikor testi yaptırmaya gerek var mı?


  • @elbruz@elbruz forum da ilk mesajım daha önce hiç gönderim yoktu, mesajların gitmediğini düşünerek birkaç kez gönderdim, uyarınız için teşekkür ederim, diğer mesajları siliyorum, selamlar..


  • Merhaba ,uganlar ve konsolosluk için ds260 daki barkodlu sayfa isteniyor,bunu ceac sayfasinda aile bireylerinin eklendiği alanda tekrar formu her birey icin tıklayıp ilerleyip barkodlu ekranın çıktısını alarak mi yapıyoruz.Yanlış bir şey yapmak istemiyorum yardimci olurmusunuz lütfen Bilgi için şimdiden teşekkürler


  • @gucarslan imzamı paylaştım

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Onur-Yavaş evet çocukluk çağı aşı kartlarını ve enabızda daha önce olunmuş aşıları kabul ediyorlar, yani bu iş için yakın zamanda olunan aşıları da kabul etmiyorlar, antikor testlerini de kabul etmiyorlar, burada sıkça sorulan ve cevaplanan bir şey aslında bu da.

    Kesinlikle bunun için Muğla'ya gitmenize gerek yok, aynen burada yazdığınız gibi ameliyatınızdan, ne zaman olduğunuzdan ve raporlara erişemediğinizden bahsedebilirsiniz, hiç sorun olmaz.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @minebora

    @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Aslan-3 @joseph-universe taşımadan sonra mülakat verecek mi diye bekliyorduk, evet gelmiş, tebrik ederim, hayırlı olsun. Önemli bir ilk örnek olma durumunuz var bu forum için (farklı bir platformda farklı bir sebeple, 1-2 ay kadar önce başka bir ülkede mülakatı planlanmış bir talihlinin yeni karar sebebiyle konsolosluktan değil de KCC aracılığı ile dosyasını Ankaraya taşıyıp hemen akabinde Ankaradan mülakat tarihi aldığını yazmıştım ancak bu foruma üye talihliler arasında bir ilk oldunuz). Bu sebeple bilgi paylaşımınız bence bekleyen çok fazla talihli için kıymetliydi.

    @joseph-universe ün zaten cn ı düşük, onu geçiyorum.
    Ancak @Aslan-3 ün 14xxx. Şuana kadar max 13k civarına(onların da bir kısmına) mülakat verdiğini biliyoruz Ankara'nın(excele göre). Ya dosya hareket gördüğü için mülakat planlandı size 14k olmanıza rağmen, ya da 13k üzeri için de bir planlama yapılabilir Ankara tarafından (ki dv2026 da bunu daha önce yaptılar, yani aynı ay içinde tekrar planlama yaptılar), önümüzdeki günlerde göreceğiz.
    Şimdiden bol şans.

    Daha önce @Aslan-3 isimli talihlimize cn 14k olmasına rağmen, -dosyası halihazırda Ankarada olup cn'ı 13k ve üzeri olan mülakat tarihi henüz verilmeyen onlarca talihli varken- kendisine mülakat verilince "dosya hareket/işlem gördüğü için" olabilir demiştim, bence dosya hareket/işlem gördüğü için ve zaten farklı konsoloslukta mülakat planladığı için Ankarada otomatik olarak mülakat planlandı, bence siz de bunun bir örneği olmuş olabilirsiniz, hem de bariz bir örneği, 19k ile.. çok tebrik ederim, hayırlı olsun mülakat tarihiniz 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @falsepoet her bir kişinin confirmation page i barkodlu olarak var, ben de çıktılarını alıp yanıma almıştım, ancak ne unganlarda ne mülakatta istediler. Ankara için deneyimleri okursanız göreceksinizdir. Ancak tedbiren alın tabiki siz yine de çıktıları.
    Yanlış birşey yapmazsınız merak etmeyin, formlarınız kapalıdır. Her bir formu açtığınızda -sayfa sayfa ilerlemeye gerek kalmadan- yukarıdaki sekmelerin birine tıklayıp direk print conf.page opsiyonunu görüyordunuz sanırım. Bir deneyin isterseniz.


  • @Serapp düzelttim, tesekkurler.


  • Merhaba,
HK'dan Ankara'ya taşındığımız 19K dosyasıyla ilgili olarak, 2 Nisan tarihinde, aynı saat ve günde bir mülakat randevusu maili aldık. Mülakat öncesinde, birlikte gitmek için evlilik planlarımız vardı. Sürecin belirsizliği nedeniyle vakit kazanmak amacıyla Ankara'ya taşınmıştık ve gidişata göre evlenmeyi planlıyorduk. Ancak, bu mail bizim için sürpriz oldu üzülsek mi sevinsek mi karar veremedik.
    Mülakat tarihini erteleme imkanı var mı? Evlilik planlarımız aslında birkaç yıl içinde gerçekleşecekti, bu yüzden süreci olabildiğince esnetip zaman kazanmak istiyoruz.


  • @Sibel-Apaydın rica ederim Sibel Hanım inşallah sizin ve diğer arkadaşlar için de hayırlısı olur 😇


  • @ATS16 @minebora @Serapp KCC ye bugün dosya taşımak için mail attık. Cevap geldi taşındığına dair. Sonra Ankaraya mail attık mülakat randevusu için.Artık bekleyeceğiz bakalım. Şimdiye kadar Ankara mülakatlarına hiç bakmamıştım. Bizim için imkansız diyordum. Hakkımızda hayırlısı. Sizlerde verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim 🙏


  • @omurk bizde 58 yaşındayız şansımızı denemek istiyoruz😄


Benzer Başlıklar

  • 7344
  • 19441
  • 73
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum