Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Günaydın, biraz önce bende Ankara > Viyana > Ankara transfer işlemleri sonucunda daha önce Viyana'nın verdiği 14 Nisan tarihi için Ankara'dan aynı güne randevu mailimi aldım.
    Sağlık raporu almadan gitmeyi planlıyorum mülakata, durdurma süreci kalkarsa sağlık raporumuzu alıp gideriz artık, tabi süreç yetişirse!


  • Merhaba, Daha önce Hong Kong'da olan dosyamı Ankaraya taşıdım ve randevu aldım. 2 Nisan 2026 randevu tarihim.


  • @aliyonel merhabalar, hayırlı olsun
    Nereye mail attınız acaba


  • @tumra sizinle alakalı herhangi bir ithamım yok. İlgili şahısların kim oldukları ile ilgili fikriniz olmadığını fark ettiğim için bilginiz olması amacı ile bir açıklama yazdım sadece.


  • @aysegul Ayşegül hanım @Serapp Serap hanım bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. İş yoğunluğum sebebiyle tüm deneyimleri okuyamamıştım 🙂 ama kıymetli dilekleriniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Bugün AIS kaydımı da oluşturup hemen bir antikor testi olmaya gideceğim. İmzamı güncelledim. Umarım buraya vizelerimizin onaylandığını yazacağımız günler de yakındadır 🙂
    Sevgiler 😇


  • @Fer-0 hayırlısı olsun. Siz yine de Türk Konsolosluğından her ihtimale karşı randevu alın. İşiniz olmazsa iptal edersiniz, işinize yarayacak olur ise de en azından son dk ya kalmamış olur işiniz

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ozlen üzerine "canceled" damgası vurulmamış olsa dahi sistem üzerinden iptal edilmiş olabilir.
    dilerseniz bunu konsolosluk ile mailleşerek teyit edin.
    dv basılmamış olsa dahi çoğu konsolosluk çalışanı kural gereği göçmen olmayan vizeyi iptal ediyor.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Onur-Yavaş Unganlar için antikor testinin pek bir anlamı/geçerliliği yok bilginize.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Sibel-Apaydın Sibel Hanım merhaba.

    CN'i 14 binlerde olan iki kişi, Hong Kong’dan mülakat aldıktan sonra dosyalarını Ankara’ya transfer etmiş ve aynı güne Ankara’dan mülakat almışlar. Siz de isterseniz bugün KCC’ye yazıp transfer talebinde bulunabilirsiniz.

    Şu anda durdurma kararı olduğu ve süreç belirsiz ilerlediği için Hong Kong’a gidip ciddi masraf yapmak gerçekten yüksek maliyet anlamına geliyor.

    Transfer yaptıktan sonra siz de o iki kişi gibi Ankara'dan hemen mülakat alabilir misiniz yoksa (CN 188XX olduğu için) bir sonraki dağıtıma mı kalırsınız ya da arada kalıp bir aksilik yaşanabilir mi doğrusu kestirmek güç.

    Ben şahsen kısmet neyse o olur diye düşünüyorum. Karar elbette sizin.


  • Merhaba, ben Almanya doğumluyum. Orjinal doğum belgem yok. Nüfus Müdürlüğünden alacağım belge yeterli olur mu? Bu konuda tecrübesi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.


  • @Emre-Çelik-1 Biz de aynı şekilde dosyayı Ankara'ya istedik ve aynı güne randevuyu verdiler. 1 Nisan da mülakatımız var. 😁


  • Bizim de aynı şekilde 1 Nisan. Herkese hayırlı olsun.


  • Hong Kong'dan randevu gelmişti bir kaç hafta önce, bu süreçte fazla masraf yapmak istemediğim için dosyamı KCC ile Ankara ya taşıdım ve bu sabah Ankara'dan randevu aldım benzer durumda olan arkadaşlara duyurulur.


  • @minebora Mülakat yeri değiştirme mailini Nisan bülteni açıklandıktan sonra mı gönderdiniz? Benim de benzer bir durumum (mülakat yeri Hong Kong) var.


  • @minebora merhaba. Sizin adınıza çok sevindim.KCC ye mail attınız sadece dimi. Aynı gün mü maili cevaplayıp 1 Nisan dediler.Tekrar hayırlısı olsun1🙏


  • @ATS16 Çok teşekkür ederim. 🙏


  • @Serapp hanım biraz önce benden yüksek nosu olanın Hongkoktan taşıyıp aynı güne 1 Nisana mülakat aldığını okudum. Acabalar içindeyim 😊


  • @Sibel-Apaydın teşekkür ederim. Kcc ye mail attıktan 2 gün sonra "dosyanız taşınmıştır Ankara ile iletişime geçebilirsiniz" Yazıyordu. Ankara konsolosluğu ise 6 gün sonunda yani bugün dönüş yaptı. "1 Nisan da mülakatınız vardır" Özetli bir mail aldık.


  • @aysegul Evet Ayşegül hanımcım az önce mail attılar, Orjinal kopya değilse aşı kartını fraud sayabileceği için geçersiz kılıyorlarmış. 2013 yılında kasık fıtığı ameliyatı olmuştum ama hastane kapandı ve o kadar eski tarihe ait epikriz raporu bulmak da randevu öncesi Muğla'ya gitmek demek. Acaba bu ameliyatı hayati bir önem arzetmediği için görmezden gelinebilir mi emin değilim.


  • @Sibel-Apaydın evet bu biziz. Açıkcası Hong Kong ekibinde ki en yüksek case olup en erken vize mülakatı alan yalnızca biz olmuştuk bu da çok şaşırtıcı iken aynı güne Ankara'dan da verdiler bu daha da ilginç oldu. En kötü ihtimalle Mayıs Haziran aylarına mülakat bile gelse iyi diyorduk.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum