[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
Başkanım bunu anlayamadım sizin bilginiz varmı acaba
-
@crazycells eşimin son sınav tarihi 6 ve 7 Nisan diploma hemen basılmıyor maalesef geçici mezuniyet belgesi verebilirler bize
-
@yılmaz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Başkanım bunu anlayamadım sizin bilginiz varmı acaba
Orada yazilanlar sorun degil, Ankara'daki konsolosluk mulakat gunu yerine tum DV2019 takvimini goz onunde bulunduruyor. Eger Eylul sonuna kadar esinizin diplomasi olacagi kesinse dosyanizi o zamana kadar bekletebilirler.
-
@crazycells çok teşekkür ederim nezaketiniz için sizler de olmasanız inanın kendi adıma konuşuyorum hiç ilerleme kaydedemezdik evet Eylül sonuna kadar kesin mezun olur
-
@yılmaz yine @crazycells hemen olaya müdahil olmuş ve cevabı vermiş :) Umarım eşiniz sınavı verir ve biran önce diplomasını alır ve vizenize kavuşursunuz. Diploma hemen basılmasa bile geçici mezuniyet belgesinin yeterli olacağını düşünüyorum. Hemen temin edip gönderirseniz işlemlerinize başlarlar diye düşünüyorum. Yine de kesin bilgiyi sanırım @crazycells verecektir.
-
@smoothsurfin merhabalar bizde durum ayni sadece case last updated 2 nisandi 4 nisan olarak degismis.
-
@the-black-eagle temin edip gönderirseniz dediniz o konuyu anlamadım mülakat tarihi 10 mayıs sonuçlar 23 nisanda belli olacak mezun olursa 17 günümüz var daha mezuniyet belgesi alıp mülakata gideriz inşallah
-
@mel merhaba. Bizim last updated 3 Nisan, 01 AP; 02, 03, 04 Ready. Yani dünden beri aynı.
-
@smoothsurfin mutlu haberleri bekliyoruz herkesten umarım biran önce hallolur
-
@yılmaz çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
-
Merhaba
mülakat mailimiz geldi fakat oğlumla ilgili istenen belgeler kısmında aşağıdaki gibi bir madde yazılmış ve üzeri sarı markalama yapılmış
*DS260 form(electronic submission),Please complete an electronic visa applicationds260 formunu 9 aylık oğlum içinde göndermiştim completed yazıyordu formda burada ne demek istiyor.
-
merhaba,
şu anda iki tane geçerli bordo pasaportum var ancak bir tanesini hiç kullanmadım ve ds260 formuna da yazmadım.
ds260 formunda belirttiğim pasaportum ise geçerli durumda.
önümüzdeki ay mülakata gideceğiz, mülakat sırasında veya istenen evraklarda kullanmadığım ikinci pasaportumdan bahsetmeli miyim?
teşekkürler. -
@yılmaz ben almadim desem sonucta tekrar giris yapiyoruz diye tahmin ettim
-
Sayın @GGG DS260'da belirtmediğiniz pasaportunuzda geçerli bir U.S. vizesi yok ise bahsetmenize gerek yok.
-
Sayın @muhendis87 DS260'ı tekrar kontrol edin.
-
Baktım bi eksiklik göremedim formu açtırmam mı lazım yoksa mülakatta mı sorsam
-
@muhendis87 ds260 forumunu onayladiysaniz sorun yok. Sistemde gorunmuyor olabilir. Bize vize mukalatimiz esanasinda kiz bebegimiz (9aylık) icin ds260 forumunu doldurup doldurmadığımızı sordu. Sistemlerinde görünmüyordu. Sizde de aynı sorun olabilir. Ds260 forumunu çıktısını alıp götürebilirsiniz.
-
@baymyrat teşekkür ederim formu gönderdim sıkıntı yok dediginiz gibi yanımızda goturucez formu
-
@yılmaz diploma hemen çıkmaz ve siz o arada görüşmeye giderseniz evrak gelene kadar işleminizi bekletirler gibi birşey demiş ya @crazycells ben de diplomanın basılması hemen olmasa da hemen geçici mezuniyet belgesi alırsınız ya yanınızda götürürsünüz ya da görüşme geçmiş ise onu gönderir işlemi devam ettirirsiniz dedim. Tarihleri tam anlayamadığımdan böyle sölemiştim. Yani nihayetinde diploma ya da geçici belge farketmez. Lise mezuniyetini istiyolar ya.
-
@mel hadi artık verin şu haberi de biz de rahatlayalım. Ne zaman bizimki de tamam diyecen diye bekliyorum. Bizim pasaportlar bugün gelmiş. Cuma alıcaz. İnşallah tez zaman da sizinki de sonuçlanır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum