IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@ceen Merhaba USCIS Fee Funded yani başvuru ücretleriyle dönen bir kurum hükümetin kısmen kapanmasından etkilenmemesi gerekiyor ama bu teoride ve lafta. Pratikte belki dolaylı etkisi olabilir dediğinizin doğru olma ihtimali var...
-
@Alternative12 O Shutdown bittikten sonra geçenlerde Kısmi bir kapanma daha oldu ve hala devam ediyor bu seferde DHS yani USCIS'in bağlı olduğu (Department Of Homeland Security - İçişleri Bakanlığı ) Buranın fonlarını kestiler bunun nedenide ICE polisinin ağır göçmenlik operasyonları ve şiddet eylemleri uygulaması
-
Arkadaşlar vizem onaylandi :))
-
Dostlar ben Dallas a uçuyorum şu an uçaktayım herkese bol şans umarım ters bir şey yaşamayız herkesin Allah yardımcısi olsun hadi bakalım
-
@Ekto-Oktan bu sıkıntıların bir an önce geçmesini umuyorum..
-
@Burak-0 Hayırlısı olsun :)
-
Arkadaşlar pasaportum kargoya verilmiş yarın teslim ediliyor yazıyor ve 8 mart pazar günü uçak bileti aldım bir gelişme olursa aktaracağım :)
-
Az önce mülakat tarihi aldım arkadaşlar 13 nisan
-
28 ocak akşamı belgeleri gönderdik 5 şubatta DQ olduk 13 nisana mülakat verildi. Oldukça hızlı....
-
@ahmetZ Ahmet Bey iyi yolculuklar. Girisinizle ilgili detayları paylasabilirseniz cok mutlu oluruz. Esim de ya Houston ya Dallas'tan giris yapacak cunku. Tesekkurler ve bol sanslar!
-
Merhabalar tekrardan. 18 şubatta DQ olmuştuk şimdi de randevu maili geldi. 7 Nisan a randevu vermişler. Doktor randevusunu nereden planlayacağımı bulamadım. Bir de aşıları gitmeden önce sağlık ocağında yaptırsam nasıl olur?
-
@mrs-rock aşılar konusunda yukarıda anlatmıştım göz atabilirsiniz deneyimime
-
@mrs-rock harika gözünüz aydın 🙏
-
@mrs-rock gözünüz aydın inş onayı da alırsınız kolayca🙏aşı olmadan gitmek yine de daha mantıklı gibi çünkü belki yok yapacağız derlerse iki kere yapilirsa ters etki olur diye de insanın aklından gecmiyor değil
-
@Nazmi-Şener Size gelen RFE deki bu bahsettiğiniz kanıt talepleri bir template, bir dilekçe ile bırlıkte yaşamadıgınız ıcın orda sıraladıklarınızı sağlamanızın ımkansız oldugunu yazın. ve ardından sgk ya gidip(eğer eşiniz aynı zamanda tc vatandaşı ise ve tr de evlendıysenız, sgk dan sizin sıgortanızdan yararlandıgını belgeleyın sgk o belgeyı dırek verıyor, sonra, eğer ıkınızın tr de zaman gecırdıgınız gunlerde sızınle restoranta yemek yemeye gıden ya da sızle gezmeye yada bırlıkte tatıle gıttıgınız esınızıde sızın sayenızde tanıyan arkadaşlarınızdan şuşu şekılde bu çifti tanıyrum ve su tarıhte şu zamandan beri tanışıyorlar şu tarıhte bırlıkte su etkınlıgı yapmıştık gibi bi kagıt ımzalatabılırsınız... ve bu ımzalı kagıtları de rfe ye sunabılırsınız...ayrıca sizin adınıza eşinizin abd de kı evıne hıc bır kargo ya da gonderı geldıyse, o gonderı ustundekı sizin adınızı ve esınızın abd adresını gosterır resmı de sunabılırsınız kanıt olarak. ayrıca, youtube oremıum hesabınız varsa ve ortak kullanıyorsanız bunu da sunabılırsınız, spotify aile uyelıgınde bırlıkte kullanıyorsanız bunu da sunabılırsınız, ve apple ın şu şcloud hafızasının aıle paketı secenegı var eger onu kullanıyorsanız bırlıkte o da otak bırseydır onu da sunabılırsınız... ben bunları sunmuştum aynı template bana da geldı ve sorunsuz 15 gun ıcınde onay geldı... hatta eşim benım adıma ek kart cıkartmıştı abd de(chase ssn olmasa bıle yapıyordu bu ek kart olayını) bu ek kartın posta zarfında da benım adım yazıyordu ve bu zarfında resmını cektım ve kanıt olarak koydum. bunlar fazlasıyla yeterlı olacaktır.... sona gelmışsınız...
-

Track My Visa’dan alıntıdır. -
Bu ileti silindi! -
@ozcancavus simdi kontrol ettim ben de bu yaziyla karsilastim,hayirlisi olsun hakkimizda.Dun discordda 2024 e ait karisik onaylara denk geldim biri nisan biri kasim vs gibi, demek ki o kalanlara yogunlastilar diye yorumluyorum
-
Merhaba , ben green card fee leri ödedim.Gelen mailde ödemenin alındığı tracking id vs gibi bilgiler var.En altta IOE ile başlayan numaralar var .Bu ödeme bu dosyalara uygulanmıştır diye.Bu IOE il başlayan numaralar bizim 2 sene önce başvurduğumuzda verilen numaralar değil.Ödeme yapan arkadaşlarda da böyle mi yoksa yanlış birşey mi yaptım anlamadım…bilgisi olan ??
-
Pasaportum teslim edildi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum