Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Sibel-Apaydın Bence antikor testini biran önce yaptırın çünkü bazen 15-20 günde sonuçlar çıkabiliyor. Üniversite araştırma hastanesi "Enfeksiyon Bölümüne" gidip sorduk 15 günde çıkar dediler. Devlet hastanesi Enfeksiyon bölümünden randevu alıp gittik. Aynı gün kan verdik. Aynı gün sonuçları çıkardılar. Tüm seçenekleri deneyin sorun bence.
    Antikor testi için beklemenin bi mantığı yok bence çünkü zaten ona bağışık mısın değil misin diye bakılıyor. Bunun sonucunu bir an önce alıp ona göre aşıları temin etmeye odaklanırsınız. Gitmeden de 3-5 gün önce yaptırırsınız muhtemelen. Farklı deneyimler mevcut okumak lazım. Kimisi gitmeden 15-20 gün diyor kimisi gitmeden 3-5 gün önce diyor.

EDIT: Bir de eşimin Hepatit B eksik çıktı, 3 doz şeklinde oluyormuş. "Bugün --> 1 ay sonra --> 6 ay sonra" şeklinde dozlar uygulanıyor. Geçen gün ilk dozu yaptırdık. Biz gitmeden hemen önce 2. dozu da olacak burada. Ama artık sizin yetişmez. O yüzden gitmeden hemen önce yaptırın böyle bir durum olursa bence, ikinci dozları Hong Kong'da yapacak olmasınlar diye bence.

• @uck teşekkürler 🙏

• @Cego43 teşekkür ederim bu numaradan da iletişime geçtim şimdi. Pazartesi dönüş yaparlar umarım ☺

• Merhaba, HONG KONG konsolosluğu ile acil iletişime geçmem gereken birkaç konu var ve mail adresi olarak birkaç farklı adres çıkıyor. Daha önceden iletişime geçen birinden doğru ve direkt iletişime geçebileceğim bir e-mail bilgisi rica edebilir miyim ? 🙏🏻

• @ugursway Ben de benzer tereddütlerimi ifade etmiştim,ama risk alıp 4 Mart mülakatımıza sağlık raporu olmadan katılmayı deneyeceğiz.Bunda maliyetin yanı sıra süre kısmı da önemli bizim için ..Şayet mülakata alınırsak ve olumlu geçerse ,son aylara bırakmadan sağlık raporumuzu almayı planlıyoruz.Umarım hepimizin yolu açık olur ve süreçlerimiz olumlu sonuçlanır.

• @Sibel-Apaydın antikor testinin bir zaman kısıtı yok. en kısa zamanda yaptırmakta fayda var. her hastane aynı şartlarda çalışmıyor. bizim bazı testlerimiz dış lab da yapıldı 40 günde çıktı sonucu. o nedenle bir an önce yaptırmanızda fayda var.

aşı konusunu aynı hastaneye sorun genelde gitmeden 1 hafta 10 gün önce yaptırmak avantajlı olur daha uzun süre önce yaptırırsanız 2. doz vakti gelmiş olup orada bir daha aşı olmak zorunda kalmayın.

• @bketcrsur Ustraveldocs kayıt yaptırmalısınız Ve orada posta seçimi yapmalısınız.

• @elbruz teşekkürler 🙏

• @Umayalp07 merhabalar aynı tarihte benimde mülakatım var sağlık kontrolü için dr molnar a mail attım henüz dönüş gelmedi bana siz ne zaman mail atmıştınız ne kadar sürede dönüş sağladı

• Merhabalar, panel doktoru aşamasındaki arkadaşlara nacizane ufak bir tavsiyede bulunmak isterim. Antikor testi sonrası bagışıklığınızın oldugu aşıları yapmayacaklardır. Ama sizin yapılmayan aşılara dair bir belge almanızı öneririm. Çünkü eger kanıtlayamazsanız Panel doktoru aşıyı yeniden yapıyor. Biz Panel doktorumuzun yanındayken Family Doctorumuzu aradık hemen email ile eşime yapılmayan aşıya ait belge gönderdi. Bizde asıl talihli kişinin mail adresi üzerinden panel doktoruna ilettik.
    Antikor test sonucunda böyle bir durum çıkarsa aşı yapacak doktordan bu belgeyi istemizi öneririm. Biz Public Hospital de aşılarımızı ücretsiz yaptırdık ve orada yapılan aşılar ile ilgili bir liste istedik. Devlet hastanesi oldugu için bize eşim, oglum ve benim için döküman verdiler.
    **Ayrıca Panel doktoru ile sohbet ederken mülakatınız başlıyor bilginiz olsun. Bize mülakatta sorulabilen sorulardan yöneltti. Ne iş yapıyorsunuz, Nereye gideceksiniz, ne zamandır kanada da yaşıyorsunuz gibi..
    umarım herkesin mülakatı başarılı sonuçlanır.

• Merhaba, Ankara için vize kâğıdında konsolosluk adresi Atatürk bulvarı 110 gözüküyor fakat konsolosluk çukurambar diyor internette bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

• @itsahmet Merhaba, Dr. Molnar' a cumartesi mail gönderdik, sanırım önümüzdeki hafta cevap verirler. Dönüş olmazsa telefonla aramayı düşünüyoruz.

• Merhaba arkadaşlar tek bir kişi ortalama hesapta ne kadar para göstermeli

• Merhaba arkadaşlar 20 şubatta gelen mail ile 1 nisan da hong kong da randevum olduğunu öğrendim. Sağlık görüşmesi için yetkili kurumlar ile iletişime geçtim, yaklaşık 14 iş günü içinde sonuçlandığını öğrenince garanti olması için 11 mart için sağlık randevumu aldım. Geçtiğimiz hafta yoğunluktan antikor testi yaptıramadım ama bu hafta yaptıracağım umarım yetişir. Bazı okuduğum yazılarda sağlık görüşmesine girmeden önce aşı yaptırmanın test sonuçlarını etkileyebileceğini gördüm. Bu konuda bir bilgi sahibi olan var mı? Sadece 6-7 günüm var eksik olan aşıları yaptırmak mı mantıklı yoksa 11 marttaki sağlık görüşmesinde mi yaptırmalıyım

• @ceycey12345
    yanlışım yoksa yaklaşık 10.000$

• @MetMete, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ozyurta cd255819-857d-4216-8ca7-f776da3b5bae-image.png
    Bu şekilde bana gelen mail

Yine viyana yine düzgün bir iletişim Ankara hiç böyle mail yollamıyor ve viyana belgeller barkodlu ise çeviriye gerek yok yazmış, ben çeviri yaptırmadan gitsem muhtemelen konsolosluğa almayacaklar okuduklarıma bakılırsa.

Birde ustraveldocs da çok saçma sapan ve karmaşık sırf zorluk önceden giremiyordum şimdi case numarası kabul etmiyor herşeyi mail ile 3 gün beklemeyle çözüyoruz.

Bu tavırdan pause kararıda bizim sağlık raporu süresi geçince kalkacak belliki.

Hiç bişey olmasa savaş var konsolosluğu kapattık derler .

Kötü kovboylar kasabayı ele geçirmiş ve kasabaya yeni şerif gelmeden de durum düzelmeyecek belliki ama sorun şu ki, o iyi şerifler öleli çok oldu beybi 😋

• @Egemen-Eren-Gümüş ben de bu şekilde biliyordum ama yine de teyit etmek istedim. Dönüş için teşekkürler

• Arkadaşlar benim çok merak ettiğim bir konu var. Başlıklarda buna benzer bir duruma ilişkin yorum görmedim. Anladığım kadarıyla mülakatlarda soran da olmamış. Hatam varsa affedin. Kendi mülakatıma kadar kafam çok karışmış halde. Sorum şu:

1- Bu mülakat sonrası bize verilen bekleme kağıtları aslında bir çeşit red. Görevli red olmadığını söylemiş sadece bekleme kağıdı demiş. Peki bunun süresi ne kadar? Yani ben 11 Nisansa mülakatta bu kağıdı alırsam bu mali yıl sonuna kadar bekle demek mi yoksa , vizeler açılana kadar süresiz bir hak koruyucu belge mi?

2- Ben 10 Nisanda sağlık belgemi alacağım. Bundan sonra 6 ayım var ( Sağlık raporu artı 180 gün) Bu tarih 10 Ekime denk gelecek.
    Bana 2 Ekimde vize verirlerse 7 gün içinde ABD yapmam demek bu. Yahut diyelim vizeye Ekimde çağrılmadım Aralıkta çağrıldım. Bu durumda sağlık raporu süresi bitti. E yenisini al diyecek olan varsa Aralık ayı garantisi yok vizeler açılana kadar 6 ayda bir rapor mu alacağız?

(Verdiğim ay ve günlere takılmayınız onları örnek yazdım)

• ⭐⭐⭐⭐

@ceyceycey, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, HONG KONG konsolosluğu ile acil iletişime geçmem gereken birkaç konu var ve mail adresi olarak birkaç farklı adres çıkıyor. Daha önceden iletişime geçen birinden doğru ve direkt iletişime geçebileceğim bir e-mail bilgisi rica edebilir miyim ? 🙏🏻

Hong Kong Visa Navigatör adresi https://hk.usconsulate.gov/visa-navigator/

burada sonraki tuşlarına basın ilgili konu seçimlerini yaparak ilerleyin ve sonunda karşınıza e-mail adresi ile subject (konu) satırına ve gövde metnine yazmanız gereken kalıplar çıkacak. Mailiniz bu kalıba göre hazırlayıp gönderin.

• ⭐⭐⭐⭐

@ceycey12345, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar tek bir kişi ortalama hesapta ne kadar para göstermeli

DV2026 Mülakat deneyimleri başlığının bu ilk iletisini okuyun lütfen.
    Eğer Hong Kong'ta girecekseniz banka dökümüne bakmıyorlar. Yine de hesapta ne varsa döküm alın ve yanınızda tedbiren bulundurun.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 11427
  • 83
  • 2655
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |