Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Merve-Güven sizin içinde hayırlı olsun. Kısmetse aynı gün karşılaşabiliriz

• @Sibel-Apaydın Teşekkür ederim çok, inşallah🙏

• Bu ileti silindi!

• @Fatime-İncebaş Devlete yük olmakla alakalı bir paylaşım bu. Daha detaylı inceleyip maddi yetersizlik görürlerse vize vermeyebilirlermiş. Bizi pek etkilemez. Zaten bizi maddi yeterlilik olarak kontrol ediyorlar.

• @İbrahim-Şen biz mülakata Bangkok’ta girdik banka dökümü götürdük ama istemdiler bir şey olmaz herhalde

• ⭐⭐⭐⭐

@Fatime-İncebaş paylaştığınız konunun dv süreciyle bir alakası yok

• ⭐⭐⭐⭐

@elbruz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@elfdvc Bumrungrad a mail attığımdan beri hala geri dönmediler ve o mailden beri şeytan sürekli kulağıma fısıldıyor. Ama daha önce de başka bir iletimde belirttiğim gibi; Ankara da sağlık mülakatı için 70bin TL ödeme yapan bir ailemizden sonra şeytanın fısıltılarına, tatil yapacağım tezi ile karşı koymaya çalışıyorum. Hatta hastaneden 2 hafta öncesine randevu talebi aldım. rota oluşturuluyor modunda hastaneden kesin dönüş beliyorum. siz yine de içinizdeki sesi dinleyin. fikri nasıl ağır basıyorsa o sizin için en iyisi olacaktır illaki

https://yesilkartforum.com/forum/post/515566

Anahtar kelimeler: Bumrungrad, Whatsapp, Bangkok, randevu

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@minebora merhaba.
    öncelikle mülakat tarihiniz değişmez merak etmeyin. sağlık muayenesi için de ilgili kurumla telefon ile iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.
    hk'de mülakata girecek diğer arkadaşlarla iletişimde kalın. sorun olacağını zannetmiyorum daha mülakatınıza çok var.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mck açıkçası burada tercihler devreye giriyor.
    yasaklar kalksarsa gc alacağınız bir vize var önünüzde, diğerinde de cos'a başvurduğunuz muhtemelen sonunda gc olmayan bir vize.
    aradaki riski siz değerlendirip karar vermelisiniz. burada mecburiyetten çok tercihler devreye giriyor.
    bir nevi alacağınız risk yani.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Fatime-İncebaş public charge kuralı zaten yıllardır yürürlükte olan bir kural.
    her vize türü için incelenen, gerekirse başvuru sahiplerinden sponsor istenmesiyle sonuçlanan bir adım.
    sürecinizi direkt olarak etkileyecek bir nokta değil.

• @ATS16 blgi için teşekkür ederim. Hastane ile iletişime geçme konusunda bir sıkıntım yok. Kendileri ısrarla randevu vermeme konusunda direniyorlar. Her türlü whatsapp, mail, arama, sosyal medya kanallarından darlıyorum. Diğer hastane ile ilgili soru işaretlerim olmasa saniyesinde orayla iletişime geçeceğim ama el mahkum mecbur burayı bekleyeceğiz

GÜNCELLEME: Bu sabah (27/02/2026 09:30) oldukça sert bir mail gönderdim. 1 saat içerisinde randevu bilgilerim ile dönüş yaptılar.

• Bu ileti silindi!

• @MetMete
    Anladığım kadarıyla evrak maili gidenlerde "almayın" diye bir ibare yok. Peki "alın" diye bir ibare var mı? Evrak mailinde yazanları buraya biri yapıştırabilir mi acaba?

• @MetMete @Aslan-3 ESC sayfası güncellenmez sanırım. Benim mülakatım 07/01/2026'da olacaktı, sağlık raporu olmadığı için beni almadılar, daha sonra 17/02/2026'ya yeni mülakat aldım ve girdim ama hala ESC'de müalakat tarihi 07 Ocak gözüküyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@elfdvc kesinlikle, düşünsenize, dosyanızı Ankaraya taşıdınız ve ne olduysa oldu ve Ankara mülakat vermedi, kabus gibi birşey olur heralde. O yüzden bu da alınıp alınılmaması tamamen kişinin tasarrufunda olması gereken bir risk.
    Ne güzel ki elinizde bir mülakat tarihi var, bu bile dv2026'nın genelini düşününce çok şükür denecek bir şey. Bangkok'ta iyi şanslar dilerim, kim bilir belki o zamana kadar birşeyler düzelir 🙂

• Selamlar, Viyana için Dr Molnar'a sağlık randevusu için talep maili atmıştım. Aşağıdaki cevap geldi.

Dear Mr O***,

We have been advised by the US Consular Section not to do any medical
    examinations for DV applicants for now. Please attend to the interview
    without medical.

You will receive more information at the Consulate on the day of your
    visa application.

Kind regards,
    Stefan Molnár

• Selamlar, Hong Kong'dan Sağlık Randevusu için geri dönüş aldık ve rezervasyonumuzu yaptırdık.

Bende 2-3 gün önce mail atmıştım ama geri dönüş olmayınca Whatsapp numaralarını bulup oradan yazdım. Ardından dönüş yapacaklarını söylediler ve kısa süre sonra mail geldi.
    Dr Nicolson Whatsapp Numarası : +852 5226 4821

Eğer bekleyenler varsa, yardımcı olur diye paylaşmak istedim.

EDIT: Mülakat Tarihinden en az 10 iş günü (hafta sonları ve resmi tatiller hariç) öncesine randevu veriyorlar ve belirtmişler, bilginize.

İlgili Gönderdiğim Mesaj:

Hello,
    My spouse and I have a US Diversity Visa (DV) interview scheduled for April 17, 2026, at the US Consulate in Hong Kong. We need to schedule our mandatory medical examinations.

I have already sent a detailed email to [email protected] from [ BENİM MAİL ADRESİM ] with our case numbers and our info's.

Could you please check my email and advise on the available appointment dates? We will be traveling from Turkey and are waiting for your confirmation to finalize our flight and accommodation bookings.

Thank you in advance!
    Name: *****
    Surname: ****

• @onur12 Mail adresi: [email protected]

KONU: M99 - 2026EU00011*** - Request to Unlock DS-260 Form

Dear Consular Officer,
    I request that you unblock DS-260 form. I need to make some important corrections.

Case Number: 2026EU00011***
    Principal Applicant Name: *** ***
    Preference Category: DV DIVERSITY

Thank you for your time and assistance in this matter.
    Sincerely,

*** olan yerlere kendi bilgilerinizi eklersiniz.

• Viyana’dan sağlık muayenesine yönelik şöyle bir dönüş aldık. Bizim tercihimize bırakmışlar.

If you wish to take the medical exam, you are free to do so.
    We advise DV applicants not to take the medical exam simply to save money as the DV program is paused and we don't know if / when we are able to issue the visas.

• @emrewhite, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Viyana’dan sağlık muayenesine yönelik şöyle bir dönüş aldık. Bizim tercihimize bırakmışlar.

If you wish to take the medical exam, you are free to do so.
    We advise DV applicants not to take the medical exam simply to save money as the DV program is paused and we don't know if / when we are able to issue the visas.

Ankara konsolosluğu hiç böyle bir şey demiyor, ben olsam bu mesaj ardından Viyana konsolosluğu hakkında hiç çekincem olmazdı açıkçası...

Çevirisi : Tıbbi muayeneye girmek istiyorsanız bunu yapmakta özgürsünüz. DV programı duraklatıldığından ve vizeleri verip veremeyeceğimizi/ne zaman verebileceğimizi bilmediğimizden, DV başvuru sahiplerine sırf paradan tasarruf etmek için tıbbi sınava girmemelerini tavsiye ederiz.

Ben hangi dosyaları ne zamana çeviri yaptırsam diye düşünüyorum 1 haftadır bazı evrekları da şu kadar süre geçerlidir yazıyor çünkü... @gucarslan da sağlık muayenesine gitmeyin pause kalkmadan diyor ama ben ranedevu aldım bilmiyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |