Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan merhaba sizin tecrübelerinize dayaranak birkaç sorum olacak size 😇 sağlik randevusu için mail attık ve 2 gündür dönüş olmadı. forumda sağlık randevusunu aldığını söyleyenler olduğu için telaş yaptık haliyle. Normal mi bu durum? Ayrıca 2nl mailini direkt olarak henüz almadık sadece "sayfanızda bir güncelleme mevcut girip bakabilirsiniz" Maili geldi ve orada 01.04.2026 yazıyordu bu tarih değişmez değil mi?

Bunu sormamın nedeni case numberı benden önce alanlar benden 20 gün sonrasına randevu verilmiş. Bu da ilginç geldi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• @gucarslan şu an Amerika’da COS sürecinde olduğumuz için çıkarsak bir daha geri giremeyeceğimizden AOS a donmeyi düşünüyoruz. Macera değil mecburiyet yani hocam. Pause öncesi gider Viyana’da mülakata girer vize ile tekrar Amerika’ya döneriz umudumuz vardı fakat pause ile o da imkansız hale geldi.

• @gucarslan abi bende taşıdım ondan tedırgınım

• 16xxx CN dosyamız Ankara da fakat mail almadık Nisan ayında planladığımız Suudi Arabistan seyahatimiz var mülakat tarihiyle ilgili mail atmalımıyım teşekkür ederim 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@memet-koç imzanızı şimdi düzelttiğiniz için öyle anlaşılmıyordu ama..
    ayrıca taşıyarak siz de ankara'ya yük oldunuz sizin mantığınızla. bu yüzden insanların da taşıması sizi rahatsız edip endişeye düşürmesin.

herkes nasibini yiyor, fazlasını değil.

• 28 Nisan saat 13:00 için Viyana’da mülakatımız planlanmıştı, son anda taşıma kararı alıp KCC üzerinden taşıma talebinde bulunduk 2 gün önce. ESC sayfasında hala Viyana görünüyor bugün tekrar KCC’ye “mülakatımız nerde?” yi içeren bir mail daha attık, hemen mail geldi gün içinde aynı tarihte yani 28 Nisan’da Ankara’da mülakat planlandığı yönünde bir mail aldık. Ankara’dan mail geleceğini de yazıyor iletide. Bu arada hala ESC sayfasında Viyana’da görünüyor.

• ESC sayfasında 7 Nisan'da Viyana'da olarak mülakat tarihim görünüyordu. Ara sınavlarıma denk geldiği için Mülakat tarihimin Nisan ayı içerisinde ileri bir tarihe alınması için mail attım. 21 Nisan 2026 olarak mülakat tarihini güncellediler ve tarihi onaylamamı istediler onay için mail attığımda cevap olarak onayladıklarına dair dönüş yaptılar.

-ESC sayfasında hala 7 Nisan olarak gözüküyor bu sayfa güncelleniyor mu yoksa artık o sayfada yazanları dikkate almamalı mıyım?
    -21 Nisan olarak güncelledikleri mailde evrak listesinde sağlık muayenesi randevusu almayın maddesi kaldırılmış (önceki sayfalarda gördüğüm kadarıyla nisan ayı için randevusu olan herkese bu şekilde bir evrak listesi gitmiş) bununla ilgili nisanda Viyana'da mülakata girecekler nasıl bir yol izleyecekler acaba? Sağlık randevusu alınabiliyorsa alıp mı gidecekler yoksa pause durumuna göre mi hareket edecekler aramızda bilgi paylaşımı yaparsak sevinirim. (Şahsen pause durumuna göre karar vermeyi planlıyorum.)

• @Aslan-3 Benimde aynı şekilde Viyana'da fakat tarihini değiştirdiğim için güncellenmesini beklemeli miyim yoksa güncellenmiyor mu acaba diye düşünüyorum biraz daha bekleyip KCC'ye sormak en iyisi gibi duruyor.

• @MetMete

Ben KCC ye sordum, bugün öğlen gibi gönderdim maili az önce geldi cevap, Ankara’da 28 Nisan diye ,ESC sayfasını kontrol ettiğimde 28 Nisan Viyana yazıyor hala, bence o sayfa biraz geç güncellenecek gibi görünüyor, dediğiniz gibi çok takmamak lazım o kısmı kafaya şuan. Yine de deneyim sahibi arkadaşlar yazarsa daha iyi anlarız konuyu. Ama çok dert edilecek bişey gibi görünmüyor

• @MetMete 28 Nisan mülakatı için gerekli evrak bilgisi maili bize henüz gelmedi..."Sağlık muayenesi olmayın " şeklinde bir uyarı olmadığı sürece biz sağlık kısmını tamamlayıp mülakata girmeyi tercih ederiz çünkü Eylül sonuna kadar geçerliliği olacak..Tabi ki pauseun süreç sonuna kadar kalkmaması durumunda tüm bu işlemlerin de boşa gitme rıski elbette var ama bunun için yapacak bir şey yok...
    Tekrar mail atıp sormaya gerek var mı bilmiyorum...İstemeselerdi, Şubat'ta mülakata girmiş arkadaşlara gelen mailde olduğu gibi özellikle belirtirlerdi gibi düşünüyorum...Bakalım gelen mailde bu konuda farklı bir uyarı olacak mı o zaman daha net anlaşılır...

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 @joseph-universe taşımadan sonra mülakat verecek mi diye bekliyorduk, evet gelmiş, tebrik ederim, hayırlı olsun. Önemli bir ilk örnek olma durumunuz var bu forum için (farklı bir platformda farklı bir sebeple, 1-2 ay kadar önce başka bir ülkede mülakatı planlanmış bir talihlinin yeni karar sebebiyle konsolosluktan değil de KCC aracılığı ile dosyasını Ankaraya taşıyıp hemen akabinde Ankaradan mülakat tarihi aldığını yazmıştım ancak bu foruma üye talihliler arasında bir ilk oldunuz). Bu sebeple bilgi paylaşımınız bence bekleyen çok fazla talihli için kıymetliydi.

@joseph-universe ün zaten cn ı düşük, onu geçiyorum.
    Ancak @Aslan-3 ün 14xxx. Şuana kadar max 13k civarına(onların da bir kısmına) mülakat verdiğini biliyoruz Ankara'nın(excele göre). Ya dosya hareket gördüğü için mülakat planlandı size 14k olmanıza rağmen, ya da 13k üzeri için de bir planlama yapılabilir Ankara tarafından (ki dv2026 da bunu daha önce yaptılar, yani aynı ay içinde tekrar planlama yaptılar), önümüzdeki günlerde göreceğiz.
    Şimdiden bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐

@winter-is-coming aynen, emailde daha önce yaptıkları gibi belirtirler veya en kötü molnardan alınan randevuyu da iptal ettirirler, nitekim bunu yaptılar daha önce. O yüzden sağlık saporu alacaksanız molnardan randevuyu aldığınızda birkaç gün içinde iptal edilmezse durum anlaşılmış olur. Bol şans.

• Böyle bir yeni güncelleme yapılmış bu nasıl yorumlayabiliriz @gucarslan bey @Serapp hanım

• @aysegul evet şimdi ben case 14k olan ve Bangkok 28 Nisan mülakatı alan biri olarak parmaklarımı çok ama çok zor tutuyorum ankaraya taşıma seçeneği için, sonuçta her dosya transferi kendi içinde bir risk barındırır 🙂
    @Aslan-3 çoooook sevindim çook tebrikler !

• @elfdvc Bumrungrad a mail attığımdan beri hala geri dönmediler ve o mailden beri şeytan sürekli kulağıma fısıldıyor. Ama daha önce de başka bir iletimde belirttiğim gibi; Ankara da sağlık mülakatı için 70bin TL ödeme yapan bir ailemizden sonra şeytanın fısıltılarına, tatil yapacağım tezi ile karşı koymaya çalışıyorum. Hatta hastaneden 2 hafta öncesine randevu talebi aldım. rota oluşturuluyor modunda hastaneden kesin dönüş beliyorum. siz yine de içinizdeki sesi dinleyin. fikri nasıl ağır basıyorsa o sizin için en iyisi olacaktır illaki

• @elfdvc

Çok teşekkür ederim, bu uzun bir maraton gibi adeta, parkurları geçmeye çalışıyoruz, umarım daha fazla engelle karşılaşmayız hiçbirimiz.

• @aysegul

Yaşadığımız her tecrübeyi anlık paylaşmaya çalışıyoruz herkes gibi, sorumlu yayıncılık ilkesi gereği 🙂 Herles için güzel gelişmelere vesile olsun bu ileti inşallah

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• 24.02.2026 tarihinde current olduk ve 28 NİSAN 2026 tarihine HONG KONG randevusu verildi. Eşim adına da form doldurmuştuk ve bu form öncesinde completed olarak görünüyordu. Current olduktan sonra ESC sayfasından mülakat yeri ve saatini kontrol ederken sayfanın en altında "Beneficiaries" alanında None yazdığını farkettik yani mülakat eşim için verilmemişti. bu konuya benzer bir durum yaşayan var mı ya da nereye mail atabiliriz ?

• @tyln11 Sen mülakat öncesi UNGANLAR dan sağlık belgesi aldın mı hocam o kısmı yazmamışsın.

• @Akınalp-Fidan sen sağlık raporunu da mülakat öncesi Unganlardan aldın mı? Bazıları erteletmişler.

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 16399
  • 180
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |