Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul
    Şöyle bir şey yazmıştım.
    Dosya yerimi öğrenmek için Eğer HK ise Ankara'ya çevirmek istiyordum.

"Dear KCC Officer,
    May I know where my interview location is?

Case Number: 2026EU00015XXX
    Name- surname: Arif K...
    Date of Birth: 07/07/1997

Thank you for your time and assistance.
    Sincerely"

• @emrewhite peki sağlık muayenesi almalı mıyım diye sormayı düşünüyor musunuz bu mail adresine?

• @cleszi az önce Hong Kong’tan randevu mailimiz gelmis bile, haber vermek istedim. 🙂

• @hiafamily Hong Kong oturum isteyecek mi diye bekliyorduk...

...Meğerse reisler dosya bekliyormuş, gelse de mülakat versek diye 🙂

• Az önce biz de mülakat mailimizi aldık 😇

• @Arthur-Morgan 19K cn ile Nisana randevu :)?

• @Emre-Çelik-1 Merhaba, mail ornegi iletebilir misiniz ankaray geri tasimak icin?
    Bende ayni tarih icin Hong Kong dan mail aldim

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 normalde birkaç gün içinde güncellenmesi beklenir ancak bu arkadaşların sistemleri bazen tahmin ettiğimizden daha yavaş işleyebiliyor. Birkaç gün geçsin bakalım ne oluyor. Ona göre KCC yi where is my interview location diye bir yoklarsınız.

• 28 Nisan 2026 Salı günü sabah saat 08:30 randevum geldi.Allah hayrlı uğurlu eder inşallah Bugün taşımaya karar vermiştim hatta yazısını hazırlıyordum nasip.Her işte hayr vardır.

• @aysegul

Teşekkürler 🙏

• @Fer-0 gerçekten her işte bir hayır var geçen gün masraf hesaplıyordunuz taşımayı düşünüyordunuz şimdi mülakat mailiniz gelmiş, Ankara hala 13k civarinda Nisan ayı için. İnşallah Nisan’a kadar AP süreci tamamen kapanır da planladığınız masrafların hiçbiri gereksiz yere oluşmaz, hepimiz için temennim bu

• @hiafamily çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun 🙂

• @Fer-0

Hayırlı olsun

• Merhabalar, bizde 17 Nisan 08.30 için Hong Kong'dan mülakat mailimizi aldık. Umarım hepimiz için güzel haberler ve sonuçlarla ilerleyen bir süreç olur hayırlısıyla 🙂 ❤

• Merhaba herkese 17 Nisan 08.30 için Hong Kong da mülakat planlandı.

• Selam arkadaşlar. Umarım mülakat alanlara hayırlı olsun. Rica etsem mülakat alanlar excel tablosuna işleyebilir mi? Süreç hakkında tahmin ve fikirlerimizi güçlendirmesi açısından iyi olur. Herkese iyi akşamlar diliyorum.

• Excel tablosuna baktım da 19.5XX olan birine Hong Kong mülakat vermiş. En çok Hong Kong’dan korkuluyordu mülakat dağıtmıyor, oturum ister mi vs diye ama şu an zirvede resmen. Gerçekten iyi oldu, çoğu kişi endişeliydi

• Ben nedense en başından beri Excel'de kendi alanımı güncelleyemiyorum, rica etsem biri benim için güncelleyebilir mi?

• "17 Nisan" mülakat tarihi, teşekkürlerr
  • ⭐⭐

@yceylan selamlar, size ilgili linki iletiyorum. Police records kisminda nasil alacaginiz hakkinda bilgi veriliyor. Bol sanslar simdiden.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak

• @aysegul hayır son kararlardan sonra söylemediler. Bu kararlardan çok önce demişlerdi AOS yapmanız iyi olur diye ancak son kararlardan sonra onlar da biz de emin değiliz. İşte bu yüzden ne yapmamız daha iyi olur bilemedik. Biletleri alalı da bir kaç ay oluyor zaten yeni değil.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |