Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aliyonel

Taşıma mailinde herhangi bir gerekçe belirttiğiniz mi acaba ?

• @aliyonel

Bi sorum daha olacak lütfen , maili hangi aşamada gönderdiniz , mülakat tarihiniz belli olmadan önce mi?

• @yceylan bu başlık altında bütün bilgiler ve deneyimler mevcut. Arama kısmına yazarak bulabiliyorsunuz
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak

• @aliyonel

Teşekkürler

• 14 Nisan 13:00'da Viyana'da mülakatımızın planlandığı mail geldi. Şimdi Viyana'dan mı gerekli evraklar ile ilgili mail bekleyeceğiz?

• ⭐⭐⭐⭐

@aliyonel evet şurada bahsettiğim durumun bir örneğini de siz deneyimlemiş olmuşsunuz, paylaşımınız için teşekkürler, çünkü bekleyen talihliler için ve süreçlerin doğru yönetilmesi için çok önemli. Yakın geçmişe kadar "numaranız aktif olduysa, dosyanızı ancak konsolosluğa başvurarak taşıyabilirsiniz" koşulu vardı, ancak yukarıda linkini verdiğim iletide kısmen paylaştığım yayınlanan kararla bu değişti. Eğer dosyalarını Ankara'ya taşımak konusunda eminlerse ve son kararlarıysa, artık bunun için KCC ye (kararda nvc yazmasına rağmen kcc taşıma işlemini yapıyor 3 deneyime göre de) müracaat etmeli talihliler.
    İnşallah Ali Bey bu ay, en kötü önümüzdeki ay Ankara'dan mülakat tarihinizi alırsınız, hayırlı olsun.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Emre-Çelik-1 hepsinden önce kcc'den cevap beklemelisiniz. Eğer Ankaraya taşınırsa da bu ay veya önümüzdeki ay mülakat dağıtımı yapılırken siz de mülakat emailini beklemeli veya önümüzdeki haftalarda kccye email göndererek mülakat planlanıp planlanmadığını sormalısınız (bununla ilgili bu başlıkta 156579543 tane örnek deneyim paylaşımı vardır muhtemelen). önümüzdeki ay için de kccden mülakat planlanmadı bilgisini alırsanız o zaman Ankara ya müracat edip durumunuzu sorabilirsiniz. Şuan henüz çok yeni sürecinizin yeni aşaması.

2.olarak bahsettiğiniz şeylerle ilgili @ugursway in de bahsettiği gibi formunuzu açtırmanıza hiç gerek yok.

• Merhabalar, nisan ayi icin aciklanan 20000 bizi sasirtti. Dosyamizi Hong Kong’a tasitmistik cekilisi kazandigimizi ogrendigimiz gunlerde hemen ve bir daha degistirmedik. Ancak simdi hemen 2NL mailimiz gelmeden Ankara’ya geri tasimali miyiz sizce? Ankara’nin durumunu okumayi ve CEAC verilerini anlamayi forumu ne kadar takip etsem de gercekten anlayamadim… Eger Ankara’ya guveniyorsak ekonomik ve ailece ulasim rahatligindan dolayi Ankara’ya tasitmayi dusunuyorum… onerilerinizi beklerim

• @aysegul teşekkürler Aysegul hanım, bir risk aldım gerisi artık süreç bekleyip göreceğiz.

• @aliyonel Anladım cevap için çok teşekkürler. Ankara tarih belirlerse onu da haber ederseniz güzel olur. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.

• @hiafamily Bende sizinle aynı durumdayım şu an, eğer 2Nl gelmeden değiştirirsek mülakatımızı geç mi alırız diğer adaylara göre bunu da merak ediyorum. Ama net bir cevap da bulamadım.

• Bu ileti silindi!

• @şeymaaaa bu paylaşıma bakabilirsiniz.

@FatihK-1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Merhaba, Açıklanan bülten için konsolosluklar randevu davetini ayda bir kez mi yapıyorlar? Şuan 14.000'ler civarı davetler gelmiş görünüyor. Önümüzdeki hafta konsolosluklardan 20.000'e kadar olan numaralar için içinde yeniden davet gelebilir mi?

• Girilen Vaka Numarası geçersiz. Lütfen Vaka Numaranızı teyit edin ve yeniden girin. Hatası alıyorum 2 gündür. Normal mi ?

• @Spectator Anladım tşk ederim ama benim takıldığım sistemde sonuç yok demesi. Bütün bilgiler doğru olduğu halde sonuç yok diyor, yanılmıyorsam formda sonuç sayfasını olumsuzda olsa görüntüleyenler var. Bu sadece aklıma takıldı.

• Merhabalar, kendi isteğim olmamasına rağmen otomatik olarak bangkok konsolosluğu ds260 formumu açmış, birkaç arkadaşımıza daha böyle olmuş, gelen mail bu şekilde:

F54B5F89-B347-42D0-9BB5-02AB135E035F.jpeg

ve bir de bizimle aynı günde mülakata girecek olan bir arkadaşımıza böyle bir mail gelmemiş (pasaport ve adress kısmını doldurduğu için gelmediğini düşünüyoruz)

ankara’da da böyle bir durum var mı?
    ya da daha önce böyle bir şey yaşanmış mıydı?

Benzer Başlıklar

• 729
  • 316
  • 12173
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |