Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @tolga-ozfidan edit: kazandığımızı öğrendiğimiz site güncellenmiş. 28 Nisan saat 13.00'a Viyana'da Mülakat planlanmış

• Az önce mailimizi aldık, 7 Nisan Viyana

• 28 Nisan 13:00 'da Viyana' da mülakatımız planlandı 🙂

• @yasinkoç merhaba. Bu 6 ay yurtdışında kalınca alınması gereken bu belge, Türkiye'de ki temiz kağıdı diye bildiğimiz adli sicil kaydı belgesi mi? E devletten alabiliyoruz Türkiyede.
    Yoksa o ülkedeki polis departmanından alınması gereken farklı bir belge mi?

• 28 Nisan Viyana da mülakatımız planlanmış, az önce mail geldi, 26 Nisan’da Schengen vizemizin son günü 🙂 Viyana konsolosluğunun insafına kaldık.

• Merhaba. Bir sorum olacaktı bilen arkadaşlara. Ben Kazakistan'da çalışıyorum, dolayısıyla 6 aydan uzun süre burada kalıyorum. Polis departmanından alınması gereken belge, Türkiyedeki e-devletten alınabilen temiz kağıdıyla yani adli sicil kaydı belgesiyle aynı belge mi? Burada polis departmanı vermiyor bu belgeyi, başka bir devlet kurumu veriyor. Bir sorun yaşar mıyım bu kurumdan alsam?
    Forumda aramak istedim bu konuyu fakat search kısmında bir arama yapamıyorum maalesef, yurtdışından bağlandığım için bir sorun var sanıyorum. O sebeple sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

• Mülakatlara 14 yaş altı çocukların katılması zorunlu değil diye birşey okumuştum 2025 mülakat deneyimlerinde, hala var mı bu uygulama acaba ? Bu konuda deneyimi olan varsa yazarsa sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mülakatlara 14 yaş altı çocukların katılması zorunlu değil diye birşey okumuştum 2025 mülakat deneyimlerinde, hala var mı bu uygulama acaba ? Bu konuda deneyimi olan varsa yazarsa sevinirim.

DV mülakatlarında asıl talihli veya beneficiary talihli fark etmeksizin tüm talihlilerin mülakata katılması gerekiyor. Sizin bahsettiğiniz durum başka vize kategorisinde geçerli.

• @ATS16

Teşekkürler

• Viyana'dan 7 Nisan için mülakat tarihi aldım fakat sınavlarım dolayısıyla Nisan ayı içerisinde ileri bir tarihe ertelemek için mail atacağım. Arama kısmından Viyana'daki konsolosluğun mail adresini bulamadım. Bilen varsa yazabilir mi acaba nereye mail atmam gerektiğini.

• Güncelleme!

Merhaba, Viyana'dan Ankara taşıma mailime cevap gelmeden 14 Nisan'a Viyana mülakat tarihimizin maili geldi. 1-2 gün daha bekleyeceğim eğer Ankara olarak değişmezse ya da Viyana konsolosluğundan evrak maili gelirse artık niyetimizi zorlamayıp Viyana ya mülakata gideceğiz.

• Merhabalar, mülakatları planlanan arkadaşlar listeye bilgilerinizi girebilir misiniz lütfen, teşekkürler (:

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 yazın mutlaka, yardımcı olacaklardır 👍🏻
    Size ve Viyanadan haber bekleyen tüm talihlilere hayırlı olsun ☺

• @Aslan-3 selamlar. öncelikle hayırlı olsun. daha önceki mülakat deneyimlerinde schengen vizesi tarihleri dolayısıyla Viyana konsolosluğu mülakat tarihini önce çektiği olmuştu. Mail ile durumunuzu anlatırsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

• @MetMete selamlar, "[email protected]" adresine mail atarsanız sizi otomatik cevap ile navigator'a yönlendirecek. Seçeneklerden ilerleyerek konsolosluğa ulaşabilirsiniz.

• @aliyonel merhabalar benim de tarihim belli olmuş Viyana'da. Ancak Ankara'ya taşıyabilsem daha iyi olacak gibi duruyor. Ankara'da acaba sıraya nasıl koyarlar sıra gelir mi ki ?

• You and any eligible family members will be required to submit sufficient proof of identity upon arrival.

@aysegul hanım maildeki bu yazıdan oturum isteniyor çıkarmalı mıyım?

• @moboz
    Çok teşekkürler aynen söylediğiniz yolu deneyeceğiz

• @iibrahimd
    Merhaba ben de dosyam nereye gideceği hakkında bilgi almak istiyorum, bir mail örneği var mı?

• @aysegul

Çok teşekkürler iyi ki varsınız, umuyorum bu forumdaki herkes vizemize kavuşuruz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |