Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 515.9k 770

• Viyana'dan 7 Nisan için mülakat tarihi aldım fakat sınavlarım dolayısıyla Nisan ayı içerisinde ileri bir tarihe ertelemek için mail atacağım. Arama kısmından Viyana'daki konsolosluğun mail adresini bulamadım. Bilen varsa yazabilir mi acaba nereye mail atmam gerektiğini.

• Güncelleme!

Merhaba, Viyana'dan Ankara taşıma mailime cevap gelmeden 14 Nisan'a Viyana mülakat tarihimizin maili geldi. 1-2 gün daha bekleyeceğim eğer Ankara olarak değişmezse ya da Viyana konsolosluğundan evrak maili gelirse artık niyetimizi zorlamayıp Viyana ya mülakata gideceğiz.

• Merhabalar, mülakatları planlanan arkadaşlar listeye bilgilerinizi girebilir misiniz lütfen, teşekkürler (:

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 yazın mutlaka, yardımcı olacaklardır 👍🏻
    Size ve Viyanadan haber bekleyen tüm talihlilere hayırlı olsun ☺️

• @Aslan-3 selamlar. öncelikle hayırlı olsun. daha önceki mülakat deneyimlerinde schengen vizesi tarihleri dolayısıyla Viyana konsolosluğu mülakat tarihini önce çektiği olmuştu. Mail ile durumunuzu anlatırsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

• @MetMete selamlar, "[email protected]" adresine mail atarsanız sizi otomatik cevap ile navigator'a yönlendirecek. Seçeneklerden ilerleyerek konsolosluğa ulaşabilirsiniz.

• @aliyonel merhabalar benim de tarihim belli olmuş Viyana'da. Ancak Ankara'ya taşıyabilsem daha iyi olacak gibi duruyor. Ankara'da acaba sıraya nasıl koyarlar sıra gelir mi ki ?

• You and any eligible family members will be required to submit sufficient proof of identity upon arrival.

@aysegul hanım maildeki bu yazıdan oturum isteniyor çıkarmalı mıyım?

• @moboz
    Çok teşekkürler aynen söylediğiniz yolu deneyeceğiz

• @iibrahimd
    Merhaba ben de dosyam nereye gideceği hakkında bilgi almak istiyorum, bir mail örneği var mı?

• @aysegul

Çok teşekkürler iyi ki varsınız, umuyorum bu forumdaki herkes vizemize kavuşuruz

• @moboz
    Çok teşekkür ederim, o yolu deneyeceğiz inşallah olumlu geri dönüş yaparlar hemen buradan bildiririm

• @aliyonel kesin bilemiyorum ama eğer oturum isteseydi perminent or temporary residence diye bir ifade olurdu diye düşünüyorum. Proof of identity dediğine göre kimlik bilgilerinizi kastediyor diye düşünüyorum.

• Merhabalar,
    Buradaki bilgili insanlara danışmak istediğim bir detay var. 28 Nisan Bangkok mülakat tarihi mailimiz geldi. Ancak pause durumundan ötürü süreç açılsa bile 2. kez Bangkok a gitme zorunluluğu doğacağını anlıyorum.bu özellikle maddi olarak çok zorlayıcı.çalışan bireyler olduğumuz içinde zaman konusuda oldukça zorlayıcı. Ankara’nın hızlı ilerlediğini düşünüyorsak eğer dosyamı yeniden Ankaraya taşımak için Bangkok konsolosluğuna mail atmak gibi bir düşünce geliştirdim. Daha önce bunu yapanlar olmuştu, bilgi verebilirler mi? Özellikle bu konuda hem pozitif hem negatif yorumlara denk geldim. Ancak o yorumlarda şartlar koşullar çok farklıymış.
    Ayrıca bu sayfanın çok değerli emektarları bu düşüncelerim konusunda yorumlarını paylaşabilirler mi? Birçok durumdaki insan için Güncel genel bir bilgilendirme etkisi olacağını düşünüyorum.
    Sürecin her noktasında gördük ki sizler İyiki varsınız, şimdiden teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@elfdvc, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,
    Buradaki bilgili insanlara danışmak istediğim bir detay var. 28 Nisan Bangkok mülakat tarihi mailimiz geldi. Ancak pause durumundan ötürü süreç açılsa bile 2. kez Bangkok a gitme zorunluluğu doğacağını anlıyorum.bu özellikle maddi olarak çok zorlayıcı.çalışan bireyler olduğumuz içinde zaman konusuda oldukça zorlayıcı. Ankara’nın hızlı ilerlediğini düşünüyorsak eğer dosyamı yeniden Ankaraya taşımak için Bangkok konsolosluğuna mail atmak gibi bir düşünce geliştirdim. Daha önce bunu yapanlar olmuştu, bilgi verebilirler mi? Özellikle bu konuda hem pozitif hem negatif yorumlara denk geldim. Ancak o yorumlarda şartlar koşullar çok farklıymış.
    Ayrıca bu sayfanın çok değerli emektarları bu düşüncelerim konusunda yorumlarını paylaşabilirler mi? Birçok durumdaki insan için Güncel genel bir bilgilendirme etkisi olacağını düşünüyorum.
    Sürecin her noktasında gördük ki sizler İyiki varsınız, şimdiden teşekkürler

Ankara'nin mulakat dagitim hizi bu kadar ortadayken ve yurtdisina dosyasini tasiyanlar icin pause karari sonrasi birden fazla ilgili konsolosluga gitme durumu coktan ortaya cikmisken bu sorunuzu bultende cut off olduktan sonra ve mulakat tarihi aldiktan sonra sormaniz biraz gecikmeli olmus, hakkinizda hayirlisi olsun.

Hic bir sey icin gec degil, onunuze beyaz bir kağıt alip Bangkok ve Ankara icin artılarını/eksilerini yazarsanız, olası tüm ihtimalleri düşünerek maddi manevi imkanlarınız daha çok hangisi ile ortusuyorsa o konsolosluk sizin icin daha dogru olacaktir ancak sizin icin onemli & kritik olan su dakikadan sonra Ankara'nin dosyanizi kabul edip etmeyecegi. Dosyanizin Ankara'ya tasinmasi icin talebinizi Bangkok'a degil, Ankara konsolosluga ileteceksiniz. Talebinizi visa navigator uzerinden Ankara konsolosluga iletebilirsiniz, bol sans!

Visa Navigator - U.S. Embassy Ankara Visa Unit

• @ArifK34-0 forumda arama yaparsanız tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Onlarca defa paylaşıldı

• @yceylan Kazakistan'da Adli Sicil Kaydını hangi kurum veriyorsa oradan isteyin. Her ülkenin sistemi değişiktir. Nasıl ki Türkiye de polisten değil Adliye den alıyorsanız orada da benzer bir durum olabilir. Önemli olan yetkili kamu kuruluşu tarafından veriliyor olması

• @ATS16 hahah tam beklediğim gibi bir yanıt çok teşekkür ederim :))) biraz geç olmuş malesef
    Acaba bu Nekadar önemli anlamaya çalışıyorum
    Tam olarak risk almak gibi anlaşılıyor

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@elbruz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@yceylan Kazakistan'da Adli Sicil Kaydını hangi kurum veriyorsa oradan isteyin. Her ülkenin sistemi değişiktir. Nasıl ki Türkiye de polisten değil Adliye den alıyorsanız orada da benzer bir durum olabilir. Önemli olan yetkili kamu kuruluşu tarafından veriliyor olması

@yceylan Kazakistan adli sicil kaydi icin, asagidaki siteden police records basliginin altini inceleyin lutfen nasil basvurulabilecegi ve nereden alinmasi gerektigi hususunda. Her zaman resmi yonergeleri takip edin

https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Visa-Reciprocity-and-Civil-Documents-by-Country/Kazakhstan.html

• @elfdvc ben de geri taşımayı düşünürken geçtiğimiz günlerde bir ailemizin ankara sağlık muayenesi sonrasında 70bin tl ödediklerini belirtmeleri sonrasında bangkok bana her türlü cazip geldi ve geri taşımaktan vazgeçtim. En azından sağlık ve vize mülakatları arasında tatil yapmış olurum mantığındayım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k