Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Derya-Akbaş benim 19 gün sürdü, ancak herkesin farklı olduğunu unutmayın.

• Bu ileti silindi!

• @gokcesak hayır her şey dijital pasaportta da belirtiyor zaten “iv docs in ccd” şeklinde

• @Merve-Khan Valla ben bile rahatladim 😬

• @ceen valla inanmazsın ben de rahatladım kontrol bi stres benim için sonuç da bi stres 😂

• @özlem-öztan Verdikleri kagida iyice baktiniz mi? Cunku bendeki kagitta acikca ABD Buyukelciligine gonderiniz yaziyor. Uzerine IV Unit Dikkatine seklinde bir yazi yazarak.

• @Merve-Khan Haydi gecmis olsun diyelim. Saglik cok cektirdi, mulakat kolaylikla gecsin 😍

• @ceen inşaAllah umudumuz o yönde 🤩

• @gigi25 teşekkür ederimm

• @gokcesak merhaba imzanizda gordugum icin soruyorum ankara saglik muayenesi ve mulakat arasi 2 gun yeterli olur degil mi , gecen sefer basvurdugumda da 2 gun kalmistik ama covid zamaniydi simdi isler bu sekilde rahat isliyor mu merak ettim tesekkurle

• @bamboo Yeterli oluyor ertesi güne yolluyorlar mülakatınız 2 gün sonraysa eğer. Biz bilerek 2 gün öncesine aldık tekrar ankaraya git gel olmasın diye.

• @Merve-Khan Merve hanım imzanızı düzenleyebilirseniz buradaki arkadaşlarımız da sizin tarihlerinize hakim olur ve onlara da yardımcı olur. İmza burada çok önemli bence birçok şeyi tahmin edebilmek açısından. 🙂

Umarım sorunsuz bir mülakatınız olur su gibi geçer 🙏🏻

• Bu arada pasaport kargoya verilmiş ups takip numarası da atılmış ancak şuan için bilgi görüntüleyemiyorum. Pazartesi salı güncelleme yapılacaktır.

• @bamboo merhabalar 2-3 gün yeterli olur ben biraz garantici bir insanım o yüzden 1 ay öncesinden gitmiştim 🙂

• @erncndr benimde verilmiş ama şu an göremiyorum nerede olduğunu galiba pazartesi günü gelir

• @erncndr düzenli olduğunu düşünüyorum neyini düzenlemeliyim

• @Merve-Khan bu sitenin birinci kuralı süreci imzaya taşımaktır, hepimizin altında hangi tarihte ne olduğu yazıyor gördüğünüz gibi.

• @Refiks benim görünmüyor mu , onu anlamadım bende yazdım ya görmüyor musunuz?

• @Merve-Khan sizinki görünmüyor profili düzenle>imza
    kısmına girerek ekleyebilirsiniz

Benzer Başlıklar

• 22
  • 1589
  • 9
  • 41
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |