Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @gokcesak evet issued olmuş ✅

• @erncndr artık yapmamız gereken bir şey kaldimi bilet dışında

• Arkadaşlar görüşmede eşimin boşanma kâğıdının orijinali eksik olduğu için pasaportumla birlikte bu kâğıdı Ankara’ya göndermem gerekiyor ama verdikleri kâğıtta herhangi bir kargo şirketi bilgisi yok.Mülakatta Ankara da bir kargo firmasına gönderilmesi gerekiyor diye duymuştum sanki.Bilgisi olan var mı acaba?

• @ahmetZ pasaport geldikten sonra greencart ödemesi yapılacak ülkeye girmeden yapın diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam

• @ahmetZ pasaport beklenecek, green card ödemesi yapılacak ve unganların yollamış olduğu aşı kartının çıktısını alın ülkeye girerken size sorulacak çünkü.

Şuanlık bunlar kaldı sonrası amerikada green card beklemek 🙂

• @gokcesak Benim hala olmamış 😕

• Bu ileti silindi!

• @Merve-Khan Size daha once gelen maıllerınde baska ıletişim numarası email vb yok değil mi? Varsa onları da deneyin. Yakınsanız kapılarına gidin diyeceğim ama yakın olduğunuzu sanmıyorum. Belki buradan yakın zamanda gidecek güveneceğiniz birileri varsa onlardan sormalarını rica edebilirsiniz. Ama belgelerinizi konsolosluğa gönderip göndermediklerinden bence asla emin olamazsınız.

• @Merve-Khan acaba mail kutusunda başka bir yere düşmüş olabilir mi? Diğer sekmeleri de kontrol edin bence “güncellemeler” sekmesinde görünüyordu bende, ya da “tüm mailler”

• @Yuri-Spaky hallettik çok şükür geldi bugün dün de kontrol ettiğim zaman last status kısmında güncellenmiş şekildeydi bugün maile cevap verdiler mailim de geldi çok teşekkür ederim 🙂

• @gigi25 ben gelmedi diye cevap verdikten sonra iki dakika içinde mail kutıma düştü

• Bu arada bana girişte medikal kağıt belgemi sormadılar ben ne olur ne olmaz diye çıktımı almıştım ne olacağı belli olmaz

• @Derya-Akbaş panik yapmayın her dosya farklı, hiç elden belge teslimi yaptınız mı?

• @gigi25 önceden kapalı zarf veriliyormuş o olaylar kalktı dimi her şey sistemde artık, siz girişte böyle bir şey götürmediniz dimi?

• @gokcesak İlk belgelerimi alan Türk kadın joint sponsor belgelerimin sistemde olmadığını söyledi ama kesinlikle sisteme yüklenmişti. Ben NVC sistemine girdiğimde görebiliyorum. Her ihtimale karşılık avukat bana tüm belgeleri göndermişti ve bende sponsora ait tüm belgeleri onlara verdim. Mülakatımı yapan kişi bana bu konu hakkında bir şey söylemedi ve verdiğim kâğıtları bana geri verdi. Vizenin onaylandı pasaportunuz size kargo ile gelecek dedi. Şimdi neden hala onaylanmadı anlamadım 😕

• @Derya-Akbaş bazen bu durumda elden belge aldıklarında süreç uzayabiliyormuş ama yanlış yönlendirmek istemem buradan @Refiks diye bir arkadaşımız aynı durumu yaşamıştı sanırsam

• @gokcesak Tam olarak aynı durum sanırsam. Geç olsun güç olmasın ☺️. İki ay içinde tamamlandığı sürece sıkıntı yok.

• @Derya-Akbaş evet kesinlikle biz ne aylar bekledik ama 1-2 hafta Max uzar 🙂

• @Derya-Akbaş evet doğru, elden evrak verildiğinde onlar manuel olarak kendi yüklüyor ve buda zaman alıyor.

• @Refiks Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Sanırım çok da uzun sürmüyor değil mi?

Benzer Başlıklar

• 41
  • 1589
  • 61
  • 16
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |