Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Arthur-Morgan çoğunlukla katılıyorum. Bir tek, vize vermemek için bülten yükseltmemek gibi bir yol izlemelerini ben hiç gerçekçi bulmamıştım. Şu anda yani evet tabi ki çok güzel bir gelişme oldu bu, aynı zamanda 20k üzerinin direkt her şeyden bağımsız vize alamama ihtimali de hep vardı ve o da bu gelişmeyle baya azaldı bence. Ama suspension işi apayrı bir mesele. Bakalım, umarım iyi haberler gelmeye devam eder. Biri en azından Hong Kong'dan mülakat alsa da bari o konuda içimiz rahatlasa.

• @Mert-A Hocam Excel'e göre dosyası Hong Kong'da olan onlarca kişi var 😃 Bir kişi değil 30 kişi falan alacak mülakat merak etmeyin.

• @Arthur-Morgan açıkçası altı ay vaktimiz var, ben en kötü senaryoda Ankara'ya geri taşıma ihtimalimi de gözden geçirmeye başladım bu zıplamayla.

Bu arada benim içim biri Hong Kong'da mülakata girip, oturma izni istemeden tamamlamadan rahatlamayacak pek.

• @Mert-A Oturum istenecek olsa önceden haber verirler, giden birisine gidince oturum nerede demezler merak etmeyin 🙂 Çok tecrübe okudum geçmiş yıllara ait, gitmeden önce bir şey denmeyip gidince oturum istendi diyen bir örnek gördüm sadece (Umman'da), o kişi de bir yanlışlık mı var vs. deyince görevli biraz bekle demiş, sonra geri dönüp bu şekilde de yapabiliyormuşum deyip onaylamış vizeyi.

• @Emre-Kurtulmuş

Emre bey şu anki durumda bizim 14 K CN, dosyamızı KCC aracılığı ile Ankara’ya taşıma şansımız var mı hala ?

• Yeni bülten herkese hayırlı olsun, pause olayının da en kısa sürede sona ermesini diliyorum.

• @aysegul Biraz önce sizin yazınızı okuyarak ustraveldoc kaydını hiç sorun yaşamadan hızlıca yaptım ve barkodlu belgeyi aldım, Çok teşekkür ederim Ayşegül hanım iyiki varsınız 🙏🏻

• Mülakat mailini mi bekleyeceğiz yoksa şuan bir yerden randevu almamız gerekiyor mu ?

• @elbruz sizle aynı durumdayım sanırım hem turist vizesinden hem greencarddan olacağız..

• Merhabalar yeni bültenin güzelliklerle gelmesini temenni ederim. Mülakat tarihimi öğrendikten sonra pasaport bilgilerini girmek için Dosyamı açtırmam gerekir değil mi?

• Oğlumun Bulgaristan vatandaşlığı yok hiç birimizde yok ama eşim orada okuyup çalıştığı için oturum izni ile evlendikten sonra orada yaşadık. Oğlum Sofya’da doğdu. Doğum belgesi verdiler. Mülakatta bu doğum belgesini biz sunmadık Türkiye’deki formül A olanı verdik. Konsolos doğum belgesinin İngilizce çevirisini istedi. Bulgar kanunlarına göre çocuk babadan bir isim almak zorunda oğlumda eşimin ismini aldı. Atlas cihan cesur olarak doğum belgesi. Ama Türk olduğumuz için kimlik ve pasaportu atlas cesur sadece. Bunu sorun yaparlar mı evrakları kargo yapacağım. Bir açıklama metni yazıp noterden onaylatmayı planlıyorum. Nüfus müdürlüğüne gittim durumu anlattım isim denklik istedim ama vatandaş olmadığınız için Bulgaristan’da çıkmaz böyle belge dediler sadece çocuk orada doğmuş bir bağı yok dediler

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 şuan kim olduğunu hatırlayamadım ancak talihlilerimizden biri veya birkaçı numarası aktif olduktan sonra, TC vatandaşı olduğunu ve burada oturumu olduğunu belirterek dosyasını Ankaraya geri taşıyıp Ankara'dan mülakatını almıştı, yani öyle hatırlıyorum arayıp bulmak lazım, vakit bulabilirsem size linki gönderirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd Pasaport bilginiz hiç mi yoktu yoksa sadece değişti mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@meral ne mutlu, bundan sonrası da kolaylıkla geçsin inşallah, mülakatınıza az kalmış, bol şans.

Bu arada bülten de güzel bir sayıyla Nisan ayına geldi, bunun daha da anlamlı olması için inşallah pause da yakın zamanda kalkar, bekleyen herkes vizelerine kavuşur 🙂

• Yeni bulten hayirli olsun. Umarim pause kalkar ve herkes vizesine kavusur

• @aysegul Ayşegül hanım aynı şekilde ben de çok faydalandım yön göstermenizden ,gerçekten çok yardımcı oldu çok teşekkürler🙏🏼

• 10 yıllık USA turistik vizem var ve daha yaklaşık 6 sene süresi var, daha önce 2 defa turistik amaç ile USA'ya sorunsuz giriş çıkış yaptım . Greencard görüşmesine girince, turist vizesinin iptal durumunun kuralı nasıl oluyor? (Viyana'da gireceğim) Yani diyelim,

1- Görüşmeye girdim, şu andaki gibi süreç aynen devam etti, bana pause durumunu söylediler. Bununla birlikte kesin turist vizem de iptal olur mu? Yoksa kişiye özel tutum mu olur?

2- Şu andaki belirsizlik durumundan dolayı, turist vizemi riske atmak istemedim ve hiç görüşmeye katılmadım? İlerde USA ya turist olarak girerken, sınırda otomatik vizem iptal edilir ve geri mi gönderilirim yoksa orada da kişiye özel uygulama mı olur?

• Arkadaşlar Merhaba mülakat günü için sizlere hatırlatma yapmak isterim. (ANKARA) özelinde yazıyorum. Mülakat günü vizeye yapcağınız ödeme için mutlaka yanınızda dolar nakit bulundurun kart ile ödeme yapabilme şansınız var ama bankada sorun oluyor genelde. Ben garanti olsun diye nakit götürmüştüm ama kredi kartı ile denemeyi de tercih ettim ve olmadı nakit verdim işin sonunda. birkaç mülakata giricek kişide aynı şekilde karttan çekim yapmaya çalıştılar. Ama banka sorun yaşattığı için apar topar konsolosluktan çıkıp dövizci arayan bir kaç kişi gördüm. Ne olur olmaz siz garantiye alıp nakit götürün.

• @aysegul

Teşekkür ederim

• Arkadaşlar merhaba Mülakat mailini hangi adrese atıyoruz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |