DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@maximusonfire DV2027'yi her zamanki tarih üzerinden aylar geçmesine rağmen hâlâ açmayan bir yönetim var ortada. Sanmıyorum ki konu mahkemeye taşınmadan açsınlar. Tüm ihtimaller arasında en düşük ihtimal verdiğim şey suspension'ın kendiliğinden kalkması.
Şu ortamda bülteni neden arttırsınlar, ona da bir cevap bulamıyorum. Bülteni arttırdıkça davacı sayısı artacak çünkü. Current olmayanlar davaya girse bile daha current olmadılar, pause onları ilgilendirmiyor, şikayetleri yersiz diyecekler. Mahkeme sopa göstermezse bültenin artması için de hiçbir sebep yok ortada. 3 gün içinde göreceğiz bülteni, eğer gene arttırmazlarsa resim çok net ortaya çıkacak.
-
Bu ileti silindi! -
@gucarslan merhaba
Bu davaylnin kapsamini dogru mu anladim dv 26 icin etkisini kestiremiyorum , kacirdigim bir nokta varsa duzeltir misiniz. benim anladigim,
Diversity visa da dahil 75 ulke icin gecerli olan gocmenlik vizelerinde ki ban icin acilmis bir dava yani diversity visa icin uygulanan pause uygulamasini hedef almiyor.
yani dv pause 75 ulkeyi degil herkesi kapsadigi daha genel bir pause oldugu icin bu davanin olumlu sonuclanmasi Turkiye ve 75 ulke disi dv kazananlarina vize basimi konusunda yarar sagliyor mu, sagliyorsa dogrudan bir yarar mi dolayli mi
burada ya benim hukuki dile yabanciligim kaynakli benden dolayi bi bosluk olusuyor yada dava gorulmeye baslayinca detaylar netlesmeye baslayacak. eger benden yana bi eksiklik varsa lutfen bilen arkadaslar duzeltsin
acikcasi ben ucretli grup davasina katilmayi düşünüyordum ama kapsamli bir dava varsa ekstra bir masraf kapisina gerek kalmaz bu benim icin de onemli bir durum
-
@orhan-müjde Ustraveldocs sayfasında profil ayarlarınıza girin ve dil seçeneğini ingilizce olarak ayarlayın daha sonra tekrar siteye giriş çıkış yapın ve barkodlu çıktı bu sefer çıkacaktır.
-
Merhabalar tekrar herkese . Şöyle bir sorun olacak. Vize mülakatında sarı zarflar ( sağlık muayenesi) bize teslim ediliyor mu yoksa pasaportlar ile mi alıyoruz? Çocuklar stres vs derken zarflar bize teslim edildi mi edilmedi mi hatırlamıyorum .Vize mülakatı sonrası onay aldık lakin doğum belgem eksik olduğu için ( yurt dışı) ap ye kaldık . Ap ye kaldığımız için mi verilmedi acaba diye düşünüyorum. Beni aydinlatabilirseniz sevinirim.
-
@gucarslan hiç bu şekil düşünmemiştim, Bilgilendirme için teşekkürler,yüzde 50 olumlu sonuclanir diye düşünüyordum fakat bu bilgilendirmeden sonra umudum kalmadı,Hayatta gerçekci olmak bizi daha az üzer,tekrar teşekkürler pause i en baştan yanlış yorumlamisim
-
Bu ileti silindi! -
@falsepoet Federal mahkemeden dönücek bir karar tüm ihtimalleri tersine döndürür umutla yaşayan umutla dolar kötüsü varsa zaten gerçekleşir en azından sürece umutla bakmak önemli
-
Bu ileti silindi! -
Ben kendi adıma cevap vereyim; Trump reyiz’in Dv program ve hemen hemen tüm göçmenlik işlemlerini askıya alması (süresiz-süresi belli olmayan).
Trump reyiz’in savunduğu noktalar:
• Ulusal güvenliği artırmak
• Göç sistemini “daha kontrollü ve disiplinli” hale getirmek
• Kendi seçmen kitlesine göre daha az göçmen kabul etmek
Bunlar Trump’ın ve destekçilerinin resmi gerekçeleri olarak öne sürülüyor.
Bu politikaları kendine şiar edinmiş bir ekip (hükümet)
bizlere nasıl bir umut vaat edebilir ki, sürecin dinamiği zaten bizlere yeterince süreci okuma şansı veriyor. Yeşilkart forum’un tüm kurucu ve yöneticilerine içtenlikle teşekkür ediyorum, bizlere her duruma karşı aksiyon alabilmemiz için yeterince informasyon ve dökümantasyonu ücretsiz ve kesinlikle doğru olarak ulaştırdıkları için. Sürecimiz her nereye evrilirse evrilsin, buradaki çıkarsız yardımsever dostları daima saygıyla hatırlayacağım. Normalde hayatımda daima matematik ve fizik kurallarını gözeterek aksiyon alırım ama şu an bulunduğumuz durum metafizik (yağmur duası ) tadında. -
Bu ileti silindi! -
Mesele zaten uluslararası hukuk normlarını alt-üst edip hiçe sayan bir liderlik, o yüzden metafizik diyorum ve ısrar ediyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@maximusonfire Umut ismiyle uzaklaştırılıp geri dönmek ayrı bir motivasyon seviyesi gerçekten. Keşke bu enerjiyi bilgi paylaşımına harcasak, forum da rahat etse.
Her yoruma yorum yapmak bilgi katkısı anlamına gelmiyor maalesef. Bazen susmak da forum kalitesini korur.
** lütfen forumu içeriğine uygun kullanmamıza izin verin artık. Burası polemik değil, bilgi alanı.** -
Bu ileti silindi! -
@yasinkoç Teşekkürler
-
@maximusonfire dostum keşke söylediğini uygulayabilseydin forumun kurucusu crazycell arkadaşımızın kendinize uygun başka bir platform bulmanızı rica etmesini dikkate alıp medeni bir insana yakışan şekilde yapsaydınız. ilk yazılarınızı gördügüm an yasaklanan umut oldugunu farkettim ve yazdımda isim değişsede kafa aynı kafa olduğundan yazdıklarınız kim olduğunuzu belli ediyor diye.
-
Bu ileti silindi! -
@tumra burada sabahtan beri mahkemeler hakkında bilgiler paylaşılıp tartışılıyor, kimsenin doğru yanlış nedir bilemediği bir süreçte herkes elinden geldiğince yorum yapıyor ve doğru bilgiye ulaşmaya çalışıyor.
-
@ugurksknbck Siz de özellikle Umut beyle şahsi bir tartışma çabası içindesiniz, bu arzunuzun yeri maalesef burası değil. Bu forumda herkes eline hayatında belki de sadece bir sefer geçen bir şansı kaybetmemek için çırpınıyor. Ayrıca forum adminleri de aynı sizin gibi iletileri okuyabiliyorlar ve olup biteni idrak edebiliyorlar, sizin ayriyeten bayrak sallamanıza gerek yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum