Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 519.0k 770

• @zakaria Evet e nabızda görülüyorsa sanırım onun çıktısını almanız da yeterli,yine de aşı kartı düzenletmeniz daha garanti olacaktır

• Bu ileti silindi!

• @bkaraca ben ne demek istediğini çok iyi anladım merak etmeyin.

soru bana "şu anki olduğunuz durumda olsanız ve o güne geri gitseniz davaya yinede katılır mıydınız?" diye soruldu.
    ben de o günün şartları ve dinamiği ile bireysel davanın daha mantıklı olacağını düşündüğümü söyledim.
    burada DV2026 ile alakalı herhangi bir detaya dayalı cevap verdiğimi düşünmüyorum.

• @gucarslan Peki, siz de DV2026’yı kazanmış biri olsaydınız, yıllarca deneyimi olan biri olarak bugünkü şartlarda ne yapardınız?

• Bu ileti silindi!

• Herkese merhaba, Bugün Viyanada mulakata giren arkadaslardan haber var midir? Nasil gecti mülakatlari acaba?

• @CARL-COX @Fırat-0 Merhabalar eğerki tablo yanlış değilse bugünde sizler sanırım Bangkokta mülakata girmişsiniz nasıl geçti acaba?

• Italyadan sabika kaydi alicak olan varsa “Certificato dei Carichi Pendenti” yaklasik 2 aya yakin surede cikiyor ve elinize ulasiyor. O yuzden bir an once almakta fayda var

• @zakaria Boşuna uğraşmayın. Ne verirseniz verin yinede kafalarına göre aşı vuruyorlar ve parasını alıyorlar.

• @sekuba selamlar. Pause dan dolayı 221g kağıdı aldık, onun dışında herhangi bir sorun olmadı. detaylı deneyimi müsait olduğumda ilgili başlıkta paylaşacağım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bkaraca onbinlerce kişinin çekilişi kazandığı bir senede, bütün dünyada toplam 37 kişi katılmış davaya.
    sanırım benim bi' şey dememe gerek yok her şeyi malum avukatlar kendi söylemiş..

IMG_20260211_102949_749.jpg

• @gucarslan saygilar soyle bir yazi okudum yorumunuz ne olur, bireysel inceleme giderlerse 212g kalanlar belki visa alabilir mi ?

75 ulke icinde cogunluk 212a4a (public charge) ret aliyor bazilari 212f oda ret, ama iclerinde mali durumu iyi, egitimli olanlar 212g kalmis bu bir ipucu veriyor olabilir
    Tr ve avrupa 212g hep zaten

• @gucarslan Herkes bülteni bekliyor; eğer yine düşük bir numara gelirse, maalesef kimsede umut kalmayacak.

• @bkaraca 2 yorumum var

1. Bulten fren basarlar ki mulakatlar yapilmasin, mevcut ap kalanlara vize verecekler elinde sonunda ama az verelim.

2. Frene basmaz 20 25k kadar gider ama nasil olsa ap kalan kimse vize vermeyecekler 30 eylul de donem sonlandirilacak.

Ama bir sabah paused kalkti hersey eskiye dondu umudu bende bitti.

Şahsi düşüncemdir.

• Bu ileti silindi!

• @excan başkanlık kararnamelerini birbirinden ayırmak lazım.
    75 ülke için verilen karar, sadece dv minvalinde değil bütün göçmen vizelerin basımı ile alakalı verildi. dv de göçmen vize olduğu için listede.
    diğer kararname de, direkt dv endeksli.. yani bütün dv seçilmişlerini etkiliyor.
    hem dv seçilmişi, hem de 75 ülke vatandaşı olanlar için kabaca iki yasak var diyebliriz.

bu yüzden dosyanın AP'de tutulması kurallar gereği yapılan bir uygulama.
    çünkü dosyayı arafta bırakabilecek bir sekme yok ceac'da.

ya mülakat vermezsiniz (ki bunu neden yapmadıklarını açıkladım)
    ya vize verirsiniz (yasak var yapamıyor)
    ya ret verirsiniz (neye istinaden verecek, kural kitabı bunu mümkün kılmıyor)
    ya da AP'ye bırakacakk(ki en ugun sekme bu)

bu yüzden dosyanın hangi kuraldan AP'de olmasının vize alacağına etki edeceğini düşünmüyorum.

• @ersinors Evet ben youtube videosunu izlemiştim , 4 yerine 2 yi seçtim işlemi tamamladım fakat bu seferde barkodlu döküm alamıyorum işlem tamamlandı yazıyor ana sayfanın en altında Ekran görüntüsü 2026-02-11 134233.png böyle bir görsel var bende onun ekran görüntüsünün çıktısını aldım , umarım bu sefer olmuştur.

• @maximusonfire,

kaç kişinin katıldığı önemli değil. o davaya verilecek karar önemli. çünkü sadece dava katılımcılarıyla sınırlı kalacak.

size bunu düşündürten tam olarak ne, hangi argüman?

sadece davacıların hakkını savunan davalar olduğu gibi, class olarak açılmış dava da var farklı eyalette.
    o davadan class kararı çıkarsa o zaman ne anlamı kalacak sadece davacılara hak talep eden davaların?
    class kararı verildiğinde dv seçilmişi herkes bundan faydalandığında avukatlar, "ama benim davacım vardı, onu önem alır mısınız" diyebilecek mi, bunun garantisini veriyorlar mı?
    DV2020 + DV2021 davalarında bunun için garanti vermediler, veremezler de zaten. eğer öncelik için mail atmamız isterseniz 5000$ alırım demişlerdi, elbette garantisi yoktu.
    ne yapacaktı konsolosluk, avukatın biri mail attı diye sizi öne mi alacaktı.. elbette hayır.

diyelim ki diğer davalardan class kararı çıkmadı, o avukatlar olumlu karar çıkan bir davaya precedent talep etmeyecek mi?
    malum avukatlar bunun da garantisini vermesi lazım sizin yorumunuza göre, yanlış mıyım.

bahsettiğiniz avukatlarla aylarca birlikte çalıştım ben. sadece kendi dava dosyam için değil, binlercesi için.

37 davacının katıldığı bir davadan şu an 27,750€ topladılar. yapacakları masraf + ofisteki avukatların kazançlarını düşündüğünüzde şu an ne kadar mutlu olduklarını (!) tahmin ediyorum.

onlar belki anlamaz ama; ironiden anlamayan nesle aşina değiliz..

herkese tercihlerinde bol şans diliyorum tekrardan.

• Bu ileti silindi!

• @maximusonfire bahsettiğiniz yüksek mahkeme, goodluck v biden davasinda davacılar yönünde karar veren mahkemenin kararını bozup davanın düşmesine sebep olan mahkeme evet.

çok iyi tanıyorum ben onları.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k