Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
-
@Serapp Merhaba, ben 29 ocakta giriş yaptım 10 gün oldu henüz gelmedi biraz daha beklemem gerektiğini biliyorum ama kartın ne aşamada olduğunu nasıl öğrenebilirim?
-
@yasinkoç, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
@Serapp Merhaba, ben 29 ocakta giriş yaptım 10 gün oldu henüz gelmedi biraz daha beklemem gerektiğini biliyorum ama kartın ne aşamada olduğunu nasıl öğrenebilirim?
-
@ATS16 Teşekkür ederim. Linkde anlatıldığı gibi yaptım ama numara hata veriyor case bulunamadı diyor.
-
Uscis fee’yi ne zaman ödemiştiniz? Fee’yi ödemenize ve ülkeye giriş yapmanıza müteakip normal şartlarda IOE ile başlayan numarayı https://egov.uscis.gov sitesindeki arama ekranına girerek dosyanızın durumunu gözlemliyor olabilmeniz gerek.
-
Cok tesekkur ederim@aysegul
-
@ATS16 Ödemeyi 20 ocakta yaptım. Ödeme yaptıktan sonra IOE ile başlayan bir kod olan mail aldım. Fakat statü kontrolü yaptığımda benden çevrimiçi takip kodu istiyor. 14 haneli bir rakam. Ayrıca direk gelen maildeki linkden kontrol ettiğimde IOE ile başkayan numara ile kontrol ettiğimde dava bulunamadı diyor.
-
@ATS16 Çok teşekkür ederim
-
Herkese merhabalar, henüz Amerika'ya yeni giriş yapmış bulunuyorum. Şuan anda statüm Payment Received olarak görünüyor. Sanırım pasaport ile çalışamıyoruz. Çünkü bugün bir iş yeri SSN olmadan çalışamazsınız dedi. Bu konuda sormak istediğim basımdan önce SSN numaramı öğrenmenin bir yolu var mı? Sanırım USCIS ofisine gitmem gerekiyor ama emin değilim. Bazı arkadaşlarımız SSN numaramız geldi falan diye yazmışlar ama bu nasıl oldu pek anlamadım. Birileri yardımcı olabilirse gerçekten çok minnettar olurum. Herkese iyi forumlar ve teşekkürlerimi sunuyorum
-
@Seyduna, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
Herkese merhabalar, henüz Amerika'ya yeni giriş yapmış bulunuyorum. Şuan anda statüm Payment Received olarak görünüyor. Sanırım pasaport ile çalışamıyoruz. Çünkü bugün bir iş yeri SSN olmadan çalışamazsınız dedi. Bu konuda sormak istediğim basımdan önce SSN numaramı öğrenmenin bir yolu var mı? Sanırım USCIS ofisine gitmem gerekiyor ama emin değilim. Bazı arkadaşlarımız SSN numaramız geldi falan diye yazmışlar ama bu nasıl oldu pek anlamadım. Birileri yardımcı olabilirse gerçekten çok minnettar olurum. Herkese iyi forumlar ve teşekkürlerimi sunuyorum
Çok yeni ve yakın bir tarihte giriş yapmışsınız. SSN basım ve postada gecikme olmaz ise 7-10 iş günü içerisinde basılı SSN kartınız verdiğiniz adrese ulaşacaktır. SSN ile ilgili doğru konu başlığı da aşağıda mevcut.
-
@ATS16 çok teşekkür ederim, çok makbule geçti gerçekten :)
-
Selamlar, benim kartım teslim edildi ancak eşim ve çocuğumunki teslim edilmedi. 13 şubata kadar teslim edilecek diye bilgi vardı uscis ile sorgulama yaptığımda. şimdi https://egov.uscis.gov/e-request/ndc buraya yönlendiriyor ancak buraya ödeme makbuz numarasını girince "The form submitted for this case is not available for this tool. For more information, call the USCIS Contact Center at 1-800-375-5283 or 1-800-767-1833 (TDD for the hearing impaired)." uyarısı alıyorum. nasıl bir yol izlemem lazım fikri olan var mıdır? şuan türkieydeyiz.
-
Herkese merhaba, green cardlarımız 88.gün itibariyle teslim edildi. Giriş yaptıktan 72 gün sonra produced oldu, produced olduktan 11 gün sonra mailed oldu ve 4/5 günde teslim edildi.
-
Merhabalar. 12 Ocakta LA’dan giriş yapmıştık. 14 Ocakta SSN’lerimiz basılıp gönderilmişti. 21 Ocak’ta teslim edildi. 6 Şubatta green kartlarımız Produced oldu. 13 Şubatta da Mailed oldu. Adresini verdiğimiz arkadaşımıza da usps’ten mail geldi. Dün eşimin greencardı teslim edildi. Benim greencard takip mailim arkadaşımıza yarım saat kadar önce geldi. Cuma ya da cumartesi teslimi bekliyoruz. Bi aksilik çıkmazsa da Haziran gibi tamamen taşınmayı planlıyoruz.
-
@ismailipek Ufak bir güncelleme, hem vize mülakatında hem de ülkeye girişte verdiğimiz adrese sadece benim kartım ulaştı. eşim ve çocuğumunki başka adrese gitmiş ve alıcı bulunamadığı için geri dönmüş. şuan bu aşamada ne yapılabilir?
-
@ismailipek, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
@ismailipek Ufak bir güncelleme, hem vize mülakatında hem de ülkeye girişte verdiğimiz adrese sadece benim kartım ulaştı. eşim ve çocuğumunki başka adrese gitmiş ve alıcı bulunamadığı için geri dönmüş. şuan bu aşamada ne yapılabilir?
Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma) konu başlığının birinci iletisini okumanız ve bu başlıktaki benzer güncel deneyimlere göz atmanız yararınıza olacaktır.
-
@ATS16 çok teşekkür ederim.
-
Merhaba, oğlum ve benim green cardlarımızın postaya verilmesinin üzerinden 7 gün geçti ancak hala verdiğimiz adrese ulaşmamış. Mutlaka sürede değişiklikler oluyordur ancak ortalama kaç gün sürüyor bu süre, bu konuda bilgisi olan var mı ?
-
@drbaykal, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
Merhabalar. 12 Ocakta LA’dan giriş yapmıştık. 14 Ocakta SSN’lerimiz basılıp gönderilmişti. 21 Ocak’ta teslim edildi. 6 Şubatta green kartlarımız Produced oldu. 13 Şubatta da Mailed oldu. Adresini verdiğimiz arkadaşımıza da usps’ten mail geldi. Dün eşimin greencardı teslim edildi. Benim greencard takip mailim arkadaşımıza yarım saat kadar önce geldi. Cuma ya da cumartesi teslimi bekliyoruz. Bi aksilik çıkmazsa da Haziran gibi tamamen taşınmayı planlıyoruz.
Merhabalar. Az önce benim kartım da teslim oldu. Süreci taşınma hariç tamamladık. Emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim. ☺️
-
@saydogan, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
Merhaba, oğlum ve benim green cardlarımızın postaya verilmesinin üzerinden 7 gün geçti ancak hala verdiğimiz adrese ulaşmamış. Mutlaka sürede değişiklikler oluyordur ancak ortalama kaç gün sürüyor bu süre, bu konuda bilgisi olan var mı ?
Hafta sonundan sonraki Pazartesi günü de resmi tatildi. Yani son 7 gün içinde 3 gün tatil olduğunu düşünürsek, kartların henüz ulaşmaması normal sayılır. Kartın üretilip gönderildiği eyaletten bulunduğunuz yere gelmesi sanırım 5-7 iş günü civarı olabilir.
-
@Serapp Teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum