Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Kimse kahin degil bilemez ama maddi durum uygunsa ve istek seviyeniz yuksek ise neden olmasin dava katilinabilir, kaybedebilirler veya kazanabilirler sonra temiz de kaybedebilirler, belkide tam tersi ama dava acan vize alirsa acmayanlar yanarsa uzulmemek lazim bi noktada risk istahi ile alakali.

• Ben de davayla ilgili goruslerimi paylasmak istiyorum, yukarida da cokca bahsedilmis herkes kendi kararini vermeli hic tanimadiginiz gormediginiz birisi girin, girmeyin dedi diye dusunmeden arastirmadan karar veren kimsenin soylenmeye hakki yok.

Bugunku konjuktorde yasal, yasadisi, nitelikli, niteliksiz gocmenlik icin her kapi kapatiliyor yada yasal sinirlari cignemek pahasina zorlastiriliyor. Once tum kapilarin kapanacagi sonrasinda ihtiyac duyulan alanlarda gocmen alinmasina tekrar baslanacagi kanaatindeyim.
    bu forumda bir cok kisi gibi bende gecmis tecrubelere bakarak hongk kong, bangkok, viyana gibi destinasyonlara gitmeyi binlerce dolar maliyete girmeyi goze alip dosya tasima islemi gerceklestirdim. Bunlarin hepsini vize alabilme sansimizi arttirmak icin yapiyoruz, dv circlelari disinda kimse dv pause surecini umursamiyor takip etmiyor ne haberlerde ne kongrede ne senatoda konusu bile acilmiyor. Yurutmeyi zorlayacak herhangi bir dava yada zorlama olmadigi surece bir degisiklik olacagani dusunmuyorum tamamen sahipsiz birakilmis umursanmayan bir konumda oldugumuzu dusunuyorum.

Tabi ki bende kimse gibi parayi agactan kumsaldan toplamiyorum avukat gorunumunde ki umut tacirlerine para kaptirmak istemem, bir yandan da denize dustuk yilana sarilmak zorunda hissediyorum. Kendime baska ne sansim var diye sordugumda bir cikar yolu goremiyorum binlerce dolari harcamayi goze almisken ekstra 500 usd ile yurutme uzerinde baski olusturabilecek ve surecteki tikanikligi acmaya katki saglayacak bir davaya katilmak bence daha makul karar son haftaya kadar bekleyip davaya katilmayi planliyorum.

Eger de yasak kalkar vizeyi alirsam inanin 2.500 usd icin uzulecegimi dusunmuyorum surec icerisinde ki rutin masraflardanmis gibi dusunecegim 2.5k usd belki abd de 2 ay icerisinde yerine koyulabilecek bir miktar

Not. bultenin pause la alakasi olmadigini dusunuyorum sabit yada ufak artis olursa pause kalkarsa dahi minimum kisiyi alalim geri cevirebilecegimiz maksimum insani geri cevirme bahanesi olarak kullanilacagani dusunuyorum. acikcasi benim fikrim ortada zorlayici yaptirim sahibi bir karar olmazsa surecin fiilen bittigi kanaatindeyim

• @bkaraca Merak ettiğim bir şey var son ay basılan vizeler sıra numarasına göre mi basıldı yoksa random olarak mı

• @iibrahimd Eski yıllar önemli değil, çünkü bu yıl durum farklı. Şu anda randevular hâlâ dağıtılıyor. Tek fark, davacılara vize verilmesine karar çıkarsa, onaylandığınız anda vizenizi alacaksınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd savediversityvisa yada dvcharts websitelerinden bakabilirsiniz bununla alakalı veriler duruyor olabilir o döneme ait

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@tumra nasıl bir gruptan bahsediyorsunuz tam olarak?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bkaraca ilgili avukatlık firması / firmalarının reklamını yapmayı ne zaman bırakacaksınız acaba?
    defalarca söylememe rağmen, bir önceki iletinizde de simon'un video linkini paylamışsınız. o iletinizi forumdan kaldırdım.
    sizi bu konuda son kez uyarıyorum, aksi takdirde sizi forumdan süresiz olarak uzaklaştıracağım.

bir ya da bir çok davaya katılabilirsiniz, bu sizin şahsi kararınız.
    ancak o şahısların / firmaların forumda bayrak taşıyıcılığı yapmanıza izin vermeyeceğim.

bu yüzden sürecinizi şahsi olarak ilerletip gerekli adımları bireysel olarak atın.
    onlar zaten gerekli reklamını yeteri kadar yapıyor, bir de sizin yapmanıza gerek yok.

• @gucarslan yeni bir başlık en azından bu başlığı yormamış oluruz, diğer davalar da ayrı başlıkta forumda daha kolay bilgiye ulaşırız diye

• ⭐⭐⭐⭐⭐

gördüğüm kadarıyla çoğu kişi mandamus vb konular hakkında yapay zekadan aldığı cevapları buraya ciddi ciddi yapıştırıp konu hakkında yorum yapar olmuş.
    yine de siz bu yapay zekaya çok da güvenmeyin derim. daha geçen gün, yapay zekaya sorup çocuklarını ve eşini mülakat götürmeyen biri ile taşıntım.
    neden götürmediniz dediğimde, chatgpt o şekidle bilgi verdi ona güvendim dedi..

dava / davalar ile alakalı ilgili başlıkları, insanları olumlu ya da olumsuz etkilememek amaçlı resmi olarak açıldıktan sonra paylaşacağım.
    bu süre zarfında lütfen, konu ile alakalı yorumlarınızı siz de kendinize saklayın.
    insanlar davalara nereden ve nasıl katılacağını kendileri de bulabilir, onlara yol göstermenize gerek yok.

davaya katılmış ya da katılacak kişilere şunu göz önünde bulundurmlarını rica ediyorum;
    ilgili yasaklar siz davaya katıldıktan 1 gün sonra dahi kaldırılsa; yani daha sonuçlanmamış, duruşması görülmemiş olsa bile bütün parayı ödemek zorunda kalacaksınız.
    çünkü avukarlar size şunu diyecek; "biz dava açtığımız için kaldırıldı"

herkese vereceği kararlarda ve süreçlerinde bol şans diliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@tumra daha önce de ilgili başlıkları davalar açıldıktan sonra oluşturacağımı söylemiştim.
    konu forumda başlık açılması değil, sizlerin bunları okumuyor oluşunuz zaten.

• @gucarslan Forumu takip ediyorum, başlık isteğim yaşadığımız belirsizlikten ve doğal endişeden doğan nazik bir ricaydı. Açıklamanız için teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@tumra benimki de genel bir yorumdu zaten. şahsi algılamayın.
    ben dava için başlık da açsam yine bu başlıkta davaya katılayım mı, parasını nasıl öderim diyenler olacak.

• @gucarslan Abi peki ya tam tersi olursa pauseu kaldırmamaya çalışırken açılan dava sonucunda katılanlar sürecini tamamlarsa. Katılmamak alınabilecek bir risk mi? Sizin döneminizde olumlu sonuçlanan karara rağmen gidememiş olmanız gerçekten çok üzücü ancak her zaman dediğiniz gibi her senenin dinamiği farklı merak ettiğim , şu anki olduğunuz durumda olsanız ve o güne geri gitseniz davaya yinede katılır mıydınız?

Keşke şu saniye yasak kalksa herkes derin bir oh çekip sokak hayvanlarına mama alsa ama içinde bulunduğumuz durumda tüm ihtimalleri denemek mantıklı değil mi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan şu anki olduğunuz durumda olsanız ve o güne geri gitseniz davaya yinede katılır mıydınız?

grup davasına hayır. bireysel dava açmayı düşünürdüm..

• Yasaklı

Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@maximusonfire Bu kullanıcı adıyla Excel de bilgileriniz yer almıyor, forum kullanıcılarının yüksek menfaati için ilave eder misiniz lütfen?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@maximusonfire, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan Bireysel davadan kastınız mandamus ise pek çok kişi AP de olmadığı için hem yapamaz

yukarıda bir ilete de bahsetmişsiniz de; AP ile mandamus'un ne bağlantısı var, ne demeye çalıştığınızı anlamadım.

• Yasaklı

Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@maximusonfire mandamus davasının tam olarak ne anlama geldiğini bildiğinizden emin değilim. bu yüzden yaptığınız yorumlar çok havada kalıyor.
    yapay zekanın verdiği bilgiler (gecikme şartı vb.) her case için geçerli olmaz.

yasal olarak kazandığımı(z) bir davadan vize alamamış biri olarak, diğer detayların önemli olduğunuz düşünmüyorum.
    kalan süreç için hukuki bir destek ihtiyacınız varsa, bir göçmenlik avukatı ile görüşmenizi rica ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |