Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @maximusonfire isiminiz değişsede yazı tipiniz değişmiyor malesef umut bey.

• ⭐⭐⭐⭐

@Seraptrkylmz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, mülakat öncesi belgelerin bir yere yüklenmesi gerekiyor mu? Birde şu an vizeler durdurulduğu için yinede www.ustraveldocs.com/tr/en/ adresinde hesap oluşturmamız gerekiyor mu? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Kişisel bilgi güvenliğiniz için imzanızdaki CN’nizin son iki numarasını gizlemeniz yararınıza olacaktır.

Sorunuz için DV2026 Mülakat Deneyimleri başlığındaki güncel Ankara deneyimlerini okumanız faydalı olacaktır.

• @orhan-müjde Yanlış başvuru yapmışsınız muhtemelen youtube dan izlediğiniz video dan yola çıkarak bu hatayı yaptınız. Yanlış başvuru otomatik olarak kapatılmış. Endişelenmeyin tekrar başvuru yapın Ank 4 veya Ank 2 bölümünde bir yanlış yapmış olabilirsiniz orayı düzelterek tekrar deneyin.

• Merhaba. forumda bahsi geçince fark ettim. mülakat öncesi belgelerin sisteme yüklenmesi gerekiyor mu ?

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba. forumda bahsi geçince fark ettim. mülakat öncesi belgelerin sisteme yüklenmesi gerekiyor mu ?

Mevcut kurallara göre diversity visa kategorisi için hayır. DV2026 Mülakat Deneyimleri konu başlığında bu bilgi ve daha fazla bilgi mevcut, çok işinize yarayacaktır.

• @maximusonfire davaya girip girmemekle alakalı bir yorumum olmadı. Hangi sürecin benimle alakalı olup olmadığına karar vermek sizin haddinize değil. Herkes kendi işine baksın

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @maximusonfire cümlelerimin hangi kısmında karar verilmiş bir ibare var? Yorumlarım genel konuda genelleme üzerine cümleler içeriyor. Kime dava açma yada davaya katılma vb bir telkinim olmuş? Kimin şahsı nazarında kişisel bir ifadede bulunmuşum? Önce okuduğunuzu anlayıp idrak etmek, sonra da sınırınızı bilerek yorum yapmak önemli..!!

Ayrıca burada kimin ne konuda fikir beyan edeceği sizi ilgilendirmez. Fikir beyan ederken sizden izin mi alacağız? Burası herkesin fikrine yorumuna açık sosyal bir platform. Kimin ne fikir beyan edeceğine karışmak ta sizin haddinize değil.

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @maximusonfire burada kimse bu konuda bir şey bildiğini iddia etmiyor. Herkes ya gördüğünden ya duyduğundan esinlenerek yorum yapıp fikrini yazıyor ki üzerine konuşulup tartışılabilsin. Forumun amacı da budur. Kimse kimseye dava açma, müdahil olma, açana inanma, yazana bakma vb gibi bir söylemde de bulunmuyor. Bu konuda en deneyimli, her sürecini yaşamış kişi Uğur Bey bile kimseye dava açmayın, katılmayın demedi. Yapılan yoruma katılmıyorsanız "katılmıyorum" der geçersiniz yada ekranı kaydırır sonraki yoruma devam edersiniz. İnsanlara sen şunu yapma sen bunu yazma vb telkin etmek kimsenin haddi değil. Burada yazılan şeyler birer yorum. Dava açma, katılma bile yazılsa bu bir fikirdir, yorumdur, bir emir değildir. Herkes istediği şekilde hareket etmekte özgürdür. Herkesin kendi süreci ve nasıl devam etmek istediklerine karar verebilecek yetide olduklarına eminim.

• @ATS16 teşekkür ederim.

• Elbette herkesin kendi fikri olacak, sataşma şeklinde olmadığı sürece fikir beyan edilebilir. Birisi çıkıp davaya girmeyin demeye getirdi diye girmeme kararı almam, başkası kesin girin derse de "o hâlde gireyim" demem. Herkesin kendi kararı olacak, her koyun kendi bacağından asılacak. Kendi aldığı karardan ötürü "Ama X kişi şöyle demişti" diyecek olanlar en baştan yanlış yapıyor. Kimse kararı sizin yerinize almıyor, kararınızın tek sorumlusu sizsiniz.

Ben henüz fikir beyan etmedim, bülteni bekliyorum. Sayıyı ısrarla arttırmamayı kendilerine yöntem edindikleri ortaya çıkarsa yüksek sayılar için girmenin anlamı kalmayabilir. Şu anda "Cut-off zaten artar kanka ya" şeklinde açıklamalar var, adamlar bülteni dava konusu etme niyetinde değil.

Buna gerek kalmayacaktır belki de veya avukatlar fikrini değiştirecektir bilemiyorum. Şimdilik beklemedeyim.

• @Arthur-Morgan olması gereken yorum için teşekkür ederim

• Şu an ,haftaya acıklanması beklenen bültene odaklanmak ve bülten sonucunun tecrübeli forum kullanicilarinin yorumlarını beklemek şu bir hafta için yapacağımız en iyi şey diye düşünüyorum

• ⭐⭐⭐⭐

Dileyen herkes için gönlünden geçtiği gibi sonuçlanması en önemli husus. Bireysel ölçekte elde olmayan ya da kontrol dışında gelişen unsurların süreçleri etkilemesi ise büyük bir talihsizlik. Bültenin sabit bırakılması, sınırlı bir artış yapılması ya da 11.000’den 20.000 gibi majör bir yükselişle açıklanması; DoS özelinde süreçte bir politika değişikliğine işaret ediyor şeklinde yorumlanmamalıdır diye düşünüyorum veya etki edeceği hususunun hangi argümana dayandırıldığını merak ediyorum açıkçası. Bülten sayısındaki değişikliğin sürece doğrudan etki etmesi çok muhtemel görünmüyor; esas belirleyici olan, mevcut yönetimin bu konuyu siyasi ve ekonomik açıdan ne ölçüde kullanmaya devam edeceği olacaktır. Her bir talihlinin kendi mutlu sonuna ulaşması dileğiyle. 🙏🏻

• @ATS16 Ben buna tam olarak katılmıyorum. Arttırmaları bir şey ifade etmeyebilir fakat arttırmamaları kesinlikle süreci devam ettirme niyetlerinin olmadığını gösterir. Zaten vize vermeyeceğiz neden mülakat verelim diyorlardır. İnsanlar boşuna zahmete ve masrafa girmesin diye kendilerince "iyilik" yaptıklarını bile düşünüyor olabilirler.

Ama bu kadar az kalmışken sayıyı görmeyi bekleyip, sayıyı görünce yorum yapalım. Birkaç güne artıp artmamasına göre analizlerin yarısı havada kalacak çünkü. Zahmete girmeye gerek yok.

• @Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 Ben buna tam olarak katılmıyorum. Arttırmaları bir şey ifade etmeyebilir fakat arttırmamaları kesinlikle süreci devam ettirme niyetlerinin olmadığını gösterir. Zaten vize vermeyeceğiz neden mülakat verelim diyorlardır. İnsanlar boşuna zahmete ve masrafa girmesin diye kendilerince "iyilik" yaptıklarını bile düşünüyor olabilirler.

Ama bu kadar az kalmışken sayıyı görmeyi bekleyip, sayıyı görünce yorum yapalım. Birkaç güne artıp artmamasına göre analizlerin yarısı havada kalacak çünkü. Zahmete girmeye gerek yok.

Yazını okurken kısmında aklıma, nasıl olsa yeni dv çekilişi yapmayacağız hepsine vize verelim yazık olmasın emek ve hayallerine diyebilecekleri geldi neden bilmiyorum. ve evet bu ay açıklanacak olan cut off az cok koyunun rengini belli edecek. bakalım ak koyun mu kara koyun mu

• Yapay zeka ya Yıllara göre analiz yaparak sordum pause meselesini cevap aşağıda bana da mantıklı geldi.
    Cevabı:
    ❗ Büyük ihtimal resmi “pause bitti” duyurusu gelmeyebilir.
    Ama şu 3 şey olursa pause bitmiş sayılır:
    Bülten hızlı yükselir
    2NL yağmuru başlar
    Issued sayısı artar

• @falsepoet "Issued sayısı artar" 🙂

Tam da yapay zekaya yakışacak bir saçmalık.

Edit: "Yapay zeka" denen fakat aslında yapay zeka olmayan LLM'ler var olan veriyi analiz eder, onu da bazen katıp karıştırır birbirine. İlk kez olan bir konuda tamamen saçmalar.

• @Mert-A Bu dava class action (toplu dava) şeklinde açılmayacak; yalnızca davaya bireysel olarak katılan kişiler ve aileleri için “pause” kaldırılacak. Bunun nedeni, eğer dava class action olsaydı kimse ödeme yapmaz, davaya katılım olmaz ve dolayısıyla avukatlar da ücret alamazdı. Keşke pro bono tarzı bir sistem olsaydı da herkes bağış yaparak dava masraflarını karşılayabilseydi, ancak şu anda böyle bir durum söz konusu değil.

Benzer Başlıklar

• 729
  • 19441
  • 180
  • 8486
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |