Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @maximusonfire Ben de gördüm bunu. 221g de değil direkt reddedildim diyen var.

• @elbruz O ninnilere karşı da dava açılıyor. Dava tarihi erken olduğu için kazanıp vize alma ihtimalimiz yüksek. İnanmıyorsanız katılmayabilirsiniz, size kalmış. Belki siz katılmazsınız, hükümet süreci devam ettirir ve 2.5 bin dolar tasarruf edersiniz; belki de 30-40 bin CN ile davaya katılanlar vize alır, siz alamazsınız… kim bilir 🙂

• @bkaraca Bülten artmazsa ne olacak orası da belli değil. Davayı açacak avukat bültenin artmaması davanın konusu olmayacak, zaten arttırırlar(?) diyor.

At izi it izine karıştı iyice.

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @maximusonfire Tamam da mülakatların sonucu da idare yetkisi değil mi o hâlde?

Davadan sonuç çıkana kadar tüm bültenlerin yayınlanmış olma ihtimali de var, o zaman ne olacak?

Edit: Bülten için ayrı dava şeklinde değil de mevcut davaya bir argüman olarak dahil edilmeli diye düşünüyorum. Bülten haftaya açıklanınca daha net konuşabiliriz, henüz olmamış bir şey bu, ama bülten artmaz ve davanın konusu olmayacak demeye devam ederlerse CN 15K üzeri için davaya katılmanın anlamı da sorgulanır hâle gelir.

• @bkaraca Bu davayı direkt suspension hukuka aykırıdır mantığıyla açıp, hükümeti suspensionı kaldırmaya itme gibi bir opsiyon yok mu? Aynı zamanda dava ne kadar sürer o da düşündürücü. Beş altı ay içinde sonlanması gerek. Durum bu olunca insan katılmaya çekiniyor tabi ki.

Evet ikisi farklı. Ben düşünmüştüm ki, o kadar ülke yasaklanınca DV duraksamasını da ortadan kaldırırlar, çünkü bir işlevi kalmıyor.

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @maximusonfire Aynen öyle. Daha önce kasten düşük tutulduğu bir örnek olmadığı için gerçekten de hiç kimse kesin bir şey diyemiyor.

• Bence davadan ziyade en önemli aksiyon açıklanıcak yeni bülten olucak

• @emrecayiroglu https://www.doctorun.com/tr/randevu-alma sayfasında açıklama var. Yaşa göre farklışık gösterebiliyor.

• @iibrahimd Kesinlikle. Bence davaya katılan kişi sayısını da bu belirleyecek. Yeni bültende 20 binin altı kurtarmaz; artık sıçrayış yapması lazım. Geçen yıla göre 16 bin olan Nisan bülteni, bu yıla göre 20 bin. Yine 1–2 bin artarsa, 20 bin ve üzeri oldukça riskli olur.

• @excan Merhabalar iletinizi yeni gördüm yeniden ön onay talebi oluşturduğumdan beri ne incelendiğine dair ne onaylandığına dair ne de onaylanmadığına dair bir mail almadım önceki durumda bir mail gelmişti en azından Belki de hükümetin kapanmasıyla ilgili bir durumunu bilemiyorum

• Merhaba , herkese iyi akşamlar.

Aşılar ile bir sorum olacaktı. Daha önce eski mesajlarda okudum , mülakata 1-2 ay kala sağlık ocağında yapılan aşılar ile alakalı unganlar sorun yapabiliyor , muayeneye almıyoruz diyebiliyor diye. Bu tavırları devam ediyor mu bilgisi olan var mı ?

• @iibrahimd Size katılıyorum,bencede en önemli aksiyon eğer bülten 15.000 gibi açıklanırsa yumuşama ihtimali fakat çok az miktarda artarsa yada hiç artmaz ise bu sıtresli durumumuz dahada stresli olacak malesef

• ⭐⭐⭐⭐

@DARTHU aşı kartınız varsa götürün yoksa öncesinde gidip aşı olmayın. Unganlar bunu kabul etmiyor

• @maximusonfire
    Dava açılıp askı kalkarsa sadece davaya katılanlar mı onay alıyor ?

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @maximusonfire
    Anladım teşekkür ederim

• @Kemalalp 07.02.26 TARİHLİ GÜNCELLEME
    5 ŞUBAT 11.20 randevuma 10.40 sularında gittim. Önce fotoğraf çektiler, ardından pasaportumla evrağımı verip üst kata kan ve idrar tahlili için numune aldılar. İlk ödemeyi o an yaptım 115 dolar, güncel kur üzerinden nakit veya kredi kartıyla ödeme alabileceklerini söylediler ben karttan ödedim. Ardından 3. kata inmemi söylediler orda 20 dk kadar sıra bekledim röntgeni çektikten sonra da tekrar 4. kata döndüm evraklarımla ve beklemeye başladım. İranlı olduklarını düşündüğüm bir grup vardı orda 30-40 dk kadar sıra bekledim , ismin okundu içeri geçtim. Hasta önlüğü verdiler giyip doktoru beklemem gerektiğini söylediler. Sonrasında Mehmet Hoca geldi uzandım muayene etti . Kısa bir sohbet ettik aşıları yaparken geçmiş olsun dedi ve gitti. Sonrasında çıktım ödemeyi yaptım o da 440 dolardı onu da karttan ödedim bir sonraki gün 4-5 arası gelip teslim alabileceğimi söylediler. 06 Şubat tarihinde de tam 4 de gittim kapalı zarfta zımbalanmış iki kağıt ve akciğer röntgeninin cd si vardı kapalı zarfla mülakata gitmem gerektiğini diğer kağıtların amerikaya girerken lazım olcağını söylediler. Bende çıktım otogara gittim ve bu yazıları şuan odamdan yazıyorum. Umarım hepimiz sorunsuz bir şekilde vizelerimize kavuşuruz.ESENLİKLER DİLERİM.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 16399
  • 7344
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |