IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
13 gün süren belirsizlikten sonra bu sabah bizim de vizemiz onaylandı 🎉💃
-
@Turhan-0 Gözünüz aydın, çok sevindim sizin adınıza da. Umarım bundan sonra kimseden böyle bir belge istemezler sadece can sıkıntısı yaratıyor durduk yere. Yeni hayatınızda sizlere ailenizle beraber bol şans diliyorum 🙏🏻
-
-
@Refiks Macera dolu Amerikaaaaaaaaaaaa :)) Hayırlı olsun, çok sevindim gerçekten :)
-
@Turhan-0 Gözünüz aydın, çok sevimdim gerçekten, eşinizle birlikte yeni kıtada başarılar dilerim :)
-
@Refiks Tebrik ederim, detayları bekliyoruz :)
-
@Turhan-0 hayırlı olsun :)
-
@Refiks tebrikler 🎊 detayları bekliyoruz 🤩
-
@Turhan-0 hayırlı olsun tebrikler 🎉🤩
-
@Refiks Gözün aydın hocam tebrik ederim :clapping_hands_light_skin_tone:
-
@Turhan-0 Hadi geçmiş olsun, tebrik ederim :clapping_hands_light_skin_tone:
-
@Turhan-0 çok tebrik ederim bende çok çaresizim birşey sorucaktim sizin pasaportlariniz konsolosluktamiydi yoksa sizdemiydi nasıl bı mail geldi acaba size bende eksik evrak ceac sistemine yükledim hala mail bekliyorum 10 gün oldu sarı kağıt vermişlerdi bizede
-
-
@Refiks harika bir haber gözünüz aydın🥳
-
@ulgen teşekkür ederim 🙏 istenilen evrakla birlikte pasaportları kargoyla gönderip aynı gün ceac yükledik.
-
Güzel dilek ve düşünceleriniz için her birinize minnettarım 🌺
Haber bekleyen herkesin bir an önce güzel haberlerini alırız, hep birlikte kutlarız inşallah 🎉🥳 -
@Turhan-0 biz pasaportlari göndermedik onlardan mail bekliyoruz pasaportlari yollayın diye ama ceac sistemine belgeleri yükledik konsoloslugun pasaportlari yollayın mailini bekliyoruz
-
Merhabalar mülakata girmişler yardımcı olabilir mi ?
Saat 9:15 te randevum var 15:00 da uçak bileti alsam yetişebilir miyim ?
-
@Mahmut-Can-Yapıcı Merhaba bizim randevumuz 07:30’daydı saat 09:30 gibi konsolosluktan çıkmıştık.
-
@Mahmut-Can-Yapıcı bizim randevu 7.30 daydı 11.30 da çıktık :) hergünün dinamikleri farklı galiba. Bizim gittiğimiz günde çok yabancı uyruklu vardı yani tavsiye etmem erken uçak biletini
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum