Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Refiks maalesef bizim damatta Türk vatandaşlığı yok zaten olsa Türk vatandaşlığı üzerinden işlemleri
    yapardık 😔

• @Ekto-Oktan yasaklarla bütün planlarımız alt üst oldu çok zor bir durumun içindeyiz ve çok haklısınız vize basılmayacaksa sağlık raporu ve mülakat gibi aşamalar neden yapılacak ve sonrasında bakalım geçerlide sayılacakmı bir sürü belirsizlik 😔

• @Refiks umarım her şey yolunda gider ve çok pozitif birine denk gelirsin korktuğun hiç bir şeyde olmaz bol şans diliyorum sana🙏🙏🙏🙏🙏🙏

• @Refiks Iyi dusunelim iyi olsun! Bazen icinde bulundugunuz duygu durumu daha cok ise yariyor inanin. Olmayacagina inandigimiz seyler surpriz bir sekilde puruzsuz gerceklesince insan duble mutlu oluyor 🙂 Siz de oyle olacaksiniz emin olun. Dualarim sizinle! Hayirli haberlerle gelin insallah.

• @erncndr bu site ne amaclidir vize randevusunu burdan mi aliniyor, yada harcimi burdan yatiyor? Hangi asamada bu site bize lazim olacak. Kafam karisti, aciklarsaniz sevinirim. Ilerde mutlaka lazim olacaktir. Simdiden sagolun.

• @Refiks Hocam şuan konsolosluktasınız sanırım umarım her şey yolunda ilerliyordur. Aklıma siz geldiniz direkt siteye girince 🙂 Umarım direkt vizeyi onaylarlar takılmazlar bir detaya.
    Merakla bekliyoruz güzel haberlerinizi 🙏🏻

• Herkese günaydın!
    Vizem onaylandı!
    Detayları bir kaç saat sonra yazacağım. 💙❤

• @Refiks hayırlı uğurlu olsun çok sevindim hocam yeni hayatınızda başarılar 🙏🏻 detayları bekliyoruzz

• @Bircan hocam bizim avukatımız ilerletiyor tüm süreci o yüzden çok net bilgiye sahip değilim ancak sanırım vize başvurusu ve pasaportunuzun teslimatıyla alakalı bir site. Elden mi alınacak yoksa adrese kargo mu olacak onunla ilgili sanırım.
    Ama detaylı bilen arkadaşlar varsa onların yanıtlaması daha doğru olur bu sorunuzu

• @Refiks tebrik ederim gözünüz aydın 🎉

• 13 gün süren belirsizlikten sonra bu sabah bizim de vizemiz onaylandı 🎉💃

• @Turhan-0 Gözünüz aydın, çok sevindim sizin adınıza da. Umarım bundan sonra kimseden böyle bir belge istemezler sadece can sıkıntısı yaratıyor durduk yere. Yeni hayatınızda sizlere ailenizle beraber bol şans diliyorum 🙏🏻

• @Refiks @Turhan-0 Tebrikler! 🎉

• @Refiks Macera dolu Amerikaaaaaaaaaaaa :)) Hayırlı olsun, çok sevindim gerçekten 🙂

• @Turhan-0 Gözünüz aydın, çok sevimdim gerçekten, eşinizle birlikte yeni kıtada başarılar dilerim 🙂

• @Refiks Tebrik ederim, detayları bekliyoruz 🙂

• @Turhan-0 hayırlı olsun 🙂

• @Refiks tebrikler 🎊 detayları bekliyoruz 🤩

• @Turhan-0 hayırlı olsun tebrikler 🎉🤩

• @Refiks Gözün aydın hocam tebrik ederim 👏🏻

Benzer Başlıklar

• 226
  • 148
  • 3116
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |