Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Herkese günaydın!
    Vizem onaylandı!
    Detayları bir kaç saat sonra yazacağım. 💙❤️

• @Refiks hayırlı uğurlu olsun çok sevindim hocam yeni hayatınızda başarılar 🙏🏻 detayları bekliyoruzz

• @Bircan hocam bizim avukatımız ilerletiyor tüm süreci o yüzden çok net bilgiye sahip değilim ancak sanırım vize başvurusu ve pasaportunuzun teslimatıyla alakalı bir site. Elden mi alınacak yoksa adrese kargo mu olacak onunla ilgili sanırım.
    Ama detaylı bilen arkadaşlar varsa onların yanıtlaması daha doğru olur bu sorunuzu

• @Refiks tebrik ederim gözünüz aydın 🎉

• 13 gün süren belirsizlikten sonra bu sabah bizim de vizemiz onaylandı 🎉💃

• @Turhan-0 Gözünüz aydın, çok sevindim sizin adınıza da. Umarım bundan sonra kimseden böyle bir belge istemezler sadece can sıkıntısı yaratıyor durduk yere. Yeni hayatınızda sizlere ailenizle beraber bol şans diliyorum 🙏🏻

• @Refiks @Turhan-0 Tebrikler! 🎉

• @Refiks Macera dolu Amerikaaaaaaaaaaaa :)) Hayırlı olsun, çok sevindim gerçekten :)

• @Turhan-0 Gözünüz aydın, çok sevimdim gerçekten, eşinizle birlikte yeni kıtada başarılar dilerim :)

• @Refiks Tebrik ederim, detayları bekliyoruz :)

• @Turhan-0 hayırlı olsun :)

• @Refiks tebrikler 🎊 detayları bekliyoruz 🤩

• @Turhan-0 hayırlı olsun tebrikler 🎉🤩

• @Refiks Gözün aydın hocam tebrik ederim :clapping_hands_light_skin_tone:

• @Turhan-0 Hadi geçmiş olsun, tebrik ederim :clapping_hands_light_skin_tone:

• @Turhan-0 çok tebrik ederim bende çok çaresizim birşey sorucaktim sizin pasaportlariniz konsolosluktamiydi yoksa sizdemiydi nasıl bı mail geldi acaba size bende eksik evrak ceac sistemine yükledim hala mail bekliyorum 10 gün oldu sarı kağıt vermişlerdi bizede

• @Refiks @Turhan-0 tebrikler! ayrıntıları bekliyoruz:) bu arada @ulgen siz ve sizin gibi imzası olmayan arkadaşlar profile girin oradan profili düzenleye girip en altta imza kısmına bizim oldugu gibi sürecinizi imzanıza taşıyın. Herkes için faydalı bir durum olabilir. Teşekkürler!

• @Refiks harika bir haber gözünüz aydın🥳

• @ulgen teşekkür ederim 🙏 istenilen evrakla birlikte pasaportları kargoyla gönderip aynı gün ceac yükledik.

• Güzel dilek ve düşünceleriniz için her birinize minnettarım 🌺
    Haber bekleyen herkesin bir an önce güzel haberlerini alırız, hep birlikte kutlarız inşallah 🎉🥳

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k