IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Bugun pasaportum elime ulasti. 12 Ocak’ta mulakata girip 26 Ocak’ta pasaportumu elime aldim. Uzamasinin sebebi mulakat sirasinda elden evrak teslimi olmasi ve verileri sisteme isleme sureleriydi. Simdi Amerika’ya GreenCard fee ödemesi yapacagiz 220$. O kadar cok ödeme yapiliyor ki artik kac para gitti bu vizeyi beklerken hatirlamiyorum bile :) neyse sonucta vizemin basili oldugu sayfayi acip bakinca insan bi durup dusunuyor “tüm stres, kayip giden zaman ve beklenen onca yil bunun icindi” diye :) icsel konusmalarimizi yapip gerceklere dönünce planlarimizi yapmaya devam ediyoruz tabii… Surecte olan herkese kolayliklar ve sabir dilerim.
-
@yeşim-yıldırım tebrikler sonunda aldınız 👏🏼 bu arada biz 235 $ ödedik 🙈 gönderilen kağıtta 220 yazıyor ama arttı sanırım. Aynen her aşamada farklı ödemeler yapılıyor gerçekten maddi manevi çok uzun bir süreç bitince çok rahatlıyor insan 🎉
-
@gokcesak valla henuz vizeyi alamadim ama hayirisi tesekkurler 🤍🤍
-
@yeşim-yıldırım Çok sevindim Yeşim Hanım yeni hayatınızda başarılar dilerim :)
-
9 Mart’a randevu geldi çok şükür 🤲🏻🎉🎊
-
@gigi25 235$ mi olmus? 😅 vergi de ekliyorlar öderken sanirim
-
@gokcesak tesekkur ederim sizin sureciniz de yaklasiyor su gibi aksin insallah :)
-
Arkadaşlar bizde mülakata girdik ama eksik belge olduğu için pasaportumuzu bize geri yolladılar kargoyla geçen hafta ceac sistemine eksik.olan evrağı yükledi şimdi Ankara konsolosluğundan mail bekliyoruz pasaportlarinizi yollayın diye tahminen nezaman bakiyolar sisteme acaba
-
Arkadaşlar bugun bizede mail gelmiş mart 3 e sonunda görüşme vermişler , çok mutlu oldum ufaktan belge işlerine başlayacağım bende. Bekleyen arkadaşlar maillerini kontrol etsinler!
-
Unvanlardan randevunun pdf ini alabiliyor muyuz?
-
@Refiks Beye ek olarak ben suraya da email atmisim @Turhan-0 [email protected]
-
@sweetebru mahkemeden onayli orijinal belgeleri de gormek istiyorlar bildigim kadariyla gostermezseniz eksik belge sayiliyor. Bu konu hakkinda deneyimli kisiler daha ayrintili bilgi verebilirler.
-
@umutmuftahi gözünüz aydın harika bir haber🎊🥳
-
@yeşim-yıldırım tebrikler 🎊
-
@seda-overstaya takılmamalarına çok sevindim boşanma evrakını yollayınca sizinde süreç bitecek inş🙏
-
@Beyza-Nur-Çakal tekrar yapılacak sıfırdan anlaşıldı teşekkür ederim
-
@Merve-Khan gözünüz aydın 🎊
-
@Burak-0 gözünüz aydın 🎊
-
@yeşim-yıldırım amin teşekkür ederim :)
-
@umayy teşekkür ederim 🤩
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum