Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• 9 Mart’a randevu geldi çok şükür 🤲🏻🎉🎊

• @gigi25 235$ mi olmus? 😅 vergi de ekliyorlar öderken sanirim

• @gokcesak tesekkur ederim sizin sureciniz de yaklasiyor su gibi aksin insallah 🙂

• Arkadaşlar bizde mülakata girdik ama eksik belge olduğu için pasaportumuzu bize geri yolladılar kargoyla geçen hafta ceac sistemine eksik.olan evrağı yükledi şimdi Ankara konsolosluğundan mail bekliyoruz pasaportlarinizi yollayın diye tahminen nezaman bakiyolar sisteme acaba

• Arkadaşlar bugun bizede mail gelmiş mart 3 e sonunda görüşme vermişler , çok mutlu oldum ufaktan belge işlerine başlayacağım bende. Bekleyen arkadaşlar maillerini kontrol etsinler!

• Unvanlardan randevunun pdf ini alabiliyor muyuz?

• @Refiks Beye ek olarak ben suraya da email atmisim @Turhan-0 [email protected]

• @sweetebru mahkemeden onayli orijinal belgeleri de gormek istiyorlar bildigim kadariyla gostermezseniz eksik belge sayiliyor. Bu konu hakkinda deneyimli kisiler daha ayrintili bilgi verebilirler.

• @umutmuftahi gözünüz aydın harika bir haber🎊🥳

• @seda-overstaya takılmamalarına çok sevindim boşanma evrakını yollayınca sizinde süreç bitecek inş🙏

• @Beyza-Nur-Çakal tekrar yapılacak sıfırdan anlaşıldı teşekkür ederim

• @Merve-Khan gözünüz aydın 🎊

• @Burak-0 gözünüz aydın 🎊

• @yeşim-yıldırım amin teşekkür ederim 🙂

• @umayy teşekkür ederim 🤩

• @umayy evet valla bizde cok sevindik 😍 cok tesekkurler

• Herkese merhaba,
    Şu an gerçek anlamda bir yıkım yaşıyorum. Bugün ceac bakılmış dosyam updated olmuş ama durumumda bir değişiklik yok. Herhangi bir mail almadım. Bu normal mi sizce? 221g ek evrak gönderen arkadaşlarımız dosyalarınız updated olduğu gün durumlarınızda güncellenme oldu mu? Yoksa daha sonra mı güncelleniyor?
    Nefes almakta, yaşadığım stresi kontrol altına almakta çok zorlanıyorum.

• @umutmuftahi Bu forumun en önemli kuralı imza tamamlamaktır. Çünkü söylediğiniz gibi ne kadar zaman geçerse geçsin insanlar o tarihlere bakıp fikir sahibi oluyor. Daha önce buradan bu konuyla ilgili uyarı yapmıştım, hatta bir çok kişiye özelden yazıp hazır format da gönderdim. Buna rağmen hala değiştirmemek de ısrar edip benimle inatlaşan bazı boş insanlar vardı ama neyse onları geçelim şimdi 🙂 Bu konuya tekrar değindiğiniz için teşekkür ederim. İmzası eksik olanların tekrar kontrol edip tamamlaması herkesin yararına olacaktır. Nasıl değiştirileceğini bilmeyen varsa nasıl yapılacağını da anlatabiliriz o da hiç problem değil.

Ayrıca sizin nezdinizde son dönemde vizesini almış herkesi tebrik ederim arkadaşlar yeni hayatlarınızda başarılar dilerim 👏🏻

• @can-bolatbaş Can hocam sizin kurtuluş yakında 4-5 Ocak 2025 de I-130 dolduranlar şu günler itibariyle onay almaya başladılar şu hız ve döngü içerisinde giderse şubatın sonu veya martın ortalarına kadar ben sizin dosyanızın onaylanıcağını düşünüyorum öylesine mesajınızı görmüşken konudan bağımsız yazayım istedim acayip heyecanlıyım sonunda I-130 tayfadan birileri de kurtuluşa ericek değil mi 😅

Benim dosyam Haziran 4 eğer bir sıkıntı olmazsa haziranın ortası veya temmuz ortası onay alıcağım valla Doğum günüm benim Haziranda bana dünyanın en güzel doğum günü hediyesi olucak bu onay olursa Her neyse konudan bağımsız selamlar hocam 😀

Benzer Başlıklar

• 61
  • 3116
  • 58
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |