Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Bircan Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim hocam eminim ki siz de en kısa zamanda alacaksınız onayınızı. Süreçte böyle şeyler yaşayabiliriz ama yolun sonu güzel olacak 🙏🏻

• @nurgul arşiv kaydı.

• @Mahmut-Can-, @gigi25 ; arkadaslar bu durum 40 gun kadar surer, tabi eyalerler arasi farkliliklar gosteriyor. Gideceginiz sehirlerde ki ''social security administration office'' lerle iletisme gecerek durumlarinizi ogrenebileceksiniz. Onemli olan burda amerikaya ilk girisinizde pasaportunuz kontrol eden memura dogru adres vermenizdir. Gelecekteki yasaminizda sonsuz mutluluklar dilerim.

• Günaydın herkese, 23 şubat 2024 i130 başvurusuyla başlayan süreç az önce pasaportlarımızın teslimiyle tamamlandı.Bir avukatla çalışmamıza rağmen bu gruptan öğrendiklerimle çok şey ekledim dosyaya.Ayrıca psikolojik destek te oldu bize bu grup.Herkese ve tabi bu platformu kuranlara teşekkür ediyoruz.Bazı arkadaşların süreçlerini imzalarında paylaşmadığını görüyorum.Emin olun seneler sonra forumu okuyanlar için çok faydalı oluyor.Vaktiniz olursa lütfen imzalarınızı tamamlayın .Cevaplayabileceğim bir soru olursa herzaman sorabilirsiniz iyi günler…

• @umutmuftahi Sizin adınıza çok mutlu oldum, hayırlı uğurlu olsun🌺

• @Turhan-0 Teşekkür ediyorum ve sizede kolaylıklar diliyorum.Herşeyin yolunda gideceğine inancım tam sizin adınıza .Az kaldı 🙂

• 🚨🚨🚨Benim için acil bir durum 🚨🚨🚨
    Konsoloslukla ilgili bilgi alabileceğim bir danışma hattı müşteri hizmetleri numarası var mı arkadaşlar?

• Merhaba arkadaşlar, çok verimli bir sayfa olmuş. 2 gündür üşenmeden tüm deneyimlerinizi okumaya çalıştım. Biz de bugün başladık sürece, eşim Amerika vatandaşı ve Amerika'da yaşıyor. Umarım biz de en kısa sürede hallederiz. İkimizde daha önce evlenip boşandık ilk süreçde eşim benim adıma başvura yaparken mahkemeden onaylı belgeleri yüklemek gerekiyor mu? Yoksa görüşmeye giderken mi götürüyoruz. Şuan sadece e-devlet üzerinden ulaştığımız boşanma belgelerini yükledik.

• Arkadaslar selam görüsmeden cıktım şimdi düşündüğüm gibi overstayim e takılmadılar bu cok iyi oldu 🙂 tek sorun eşimin ilk evliliğin orjşnal bosanma evragı oldu. Amerikadan onun gelmesini beklıcem daha sonra pasaportu kargolicam onaylanıcak anladıgım kadarıyla gerginliğimi atınca detaylo yazıcam 🙂

• @seda-2 Süper, çok sevindim, gözünüz aydın, umarım hemen halledip, en kısa zamanda alırsınız vizenizi 🙂

• @seda-2 Gelmiş geçmiş olsun mutlu sona son bir adım 🎉 tebrik ederim

• @seda-2 Tebrikler 🎉

• @Turhan-0 [email protected] sanırım buradan ve +90 850 390 1950 buradan ulaşıyorlar ama emin değilim. kontrol edin

• @karemkuzey @Turhan-0 @Seyduna cok teşekkürler darısı hepimizin basına kolayca sevdiklerimize kavusmak dileğiyle

• @Refiks sabah bu numarayıda aradım müşteri veya destek hattına yönlendirmiyor. Bir arkadaşımız özelden link atmış ordan iletişim kurmaya çalışıyorum

• @seda-2 tebrik ederim Seda Hanım 🙂

• Bugun pasaportum elime ulasti. 12 Ocak’ta mulakata girip 26 Ocak’ta pasaportumu elime aldim. Uzamasinin sebebi mulakat sirasinda elden evrak teslimi olmasi ve verileri sisteme isleme sureleriydi. Simdi Amerika’ya GreenCard fee ödemesi yapacagiz 220$. O kadar cok ödeme yapiliyor ki artik kac para gitti bu vizeyi beklerken hatirlamiyorum bile 🙂 neyse sonucta vizemin basili oldugu sayfayi acip bakinca insan bi durup dusunuyor “tüm stres, kayip giden zaman ve beklenen onca yil bunun icindi” diye 🙂 icsel konusmalarimizi yapip gerceklere dönünce planlarimizi yapmaya devam ediyoruz tabii… Surecte olan herkese kolayliklar ve sabir dilerim.

• @yeşim-yıldırım tebrikler sonunda aldınız 👏🏼 bu arada biz 235 $ ödedik 🙈 gönderilen kağıtta 220 yazıyor ama arttı sanırım. Aynen her aşamada farklı ödemeler yapılıyor gerçekten maddi manevi çok uzun bir süreç bitince çok rahatlıyor insan 🎉

• @gokcesak valla henuz vizeyi alamadim ama hayirisi tesekkurler 🤍🤍

• @yeşim-yıldırım Çok sevindim Yeşim Hanım yeni hayatınızda başarılar dilerim 🙂

Benzer Başlıklar

• 3116
  • 6
  • 2
  • 9
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |