Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Göktuğ-Yılbaşı, içinde söyledi: Adres Kaniti (Proof of Address)

@mertcanaydin hocam ben los angelesta dmv’ye sorduğumda bankanın 2 aylık statement’ı ya da kredi kartı için gelen letter ve bank statement birlikte olur dediler. Bi gidip sorun isterseniz banka üzerinden alınacak 2 belge kabul ediliyor gibi söyledi bana

Getting an Instruction Permit and Driver’s License

Bring documents from each section below: 1-2-3 Done!

Anahtar kelimeler: California, DMV, driving license, ehliyet, adres kanıtı, proof of address

• @ATS16 Tesekkur ederim paylasiminiz icin, bunu bana cikti olarak da verdiler ama ilk basta buna baktigimda seçeneklerden ayri ayri 2 tane olmasi lazim gibi düşünmüştüm ama sorduğumda bank records olarak bankadan 2 aya ait statement almak bile geçerli dediler. Bu sebeple belki @mertcanaydin da sorarsa orda da boyle bir sey kabul edebilirler diye düşünerek yazdim 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Göktuğ-Yılbaşı, içinde söyledi: Adres Kaniti (Proof of Address)

@ATS16 Tesekkur ederim paylasiminiz icin, bunu bana cikti olarak da verdiler ama ilk basta buna baktigimda seçeneklerden ayri ayri 2 tane olmasi lazim gibi düşünmüştüm ama sorduğumda bank records olarak bankadan 2 aya ait statement almak bile geçerli dediler. Bu sebeple belki @mertcanaydin da sorarsa orda da boyle bir sey kabul edebilirler diye düşünerek yazdim 🙂

@Göktuğ-Yılbaşı

1-2-3 done isimli dosyadaki üçüncü sekmenin altında “two different documents” dediği için, bankadan iki ayrı aya ait statement götürmek evrak kabul etme aşamasında kabul edilmesi çok mümkün olmayacaktır bence ama konuşmaya siz şahit olduğunuz için çok da emin olamıyorum. Resmi yönergelerdeki bilgileri takip etmek zaman kaybetmenin önüne geçecektir.

• @ATS16 state id için sormuştum

• @ATS16 Teşekkür ederim, önerinizi dikkate alacağım. Bilgi almak icin gittiğimde öyle söyledi gişedeki personel ancak supervisor sorun yaratır mı sonradan bilmiyorum. Ssn henüz gelmediği için işlemlere başlayamadım ancak hallettikten sonra benden sonra gelecek arkadaşlara da yol göstermesi açısından paylaşırım.

• ⭐⭐⭐⭐

@hukukveonline, içinde söyledi: Adres Kaniti (Proof of Address)

@ATS16 state id için sormuştum

Wise’ı kanıt olarak denemediğim için kesin yorum yapamıyorum ancak Illinois DMV kredi kartında bile “Visa, Mastercard, American Express, Discover or Diners Club” olarak adını geçirerek kanıt evrak istediği için kabul etmeme ihtimali olabilir ama denemekten de bir şey kaybedilmez. Sadece tekrar randevu almanız gerekebilir, Illinois DMV hafta içi her sabah 6:00’da randevuları açıyor ve çok hızlı tükeniyor randevular, SSN’ininiz yanınızda hızlı bulabileceğiniz bir yerde olsun randevu oluştururken. İyi bir memura denk gelmeniz dileğiyle 🙏🏻

• @ATS16 tekrardan merhabalar U.S. Postal Service change yaptım fakat 20 gün askıya aldı yada posta ofisine gitmemi istiyor bu normal mi ?

• @mertcanaydin bu mektup bize de geldi anlamadım. kimlik gösteren bir belge ve adres proof ile bir şubeye gitmemizi istiyor. kira sözleşmesi olur denmiş. ama greencardlarımız da bu adrese geldi. neden kabul edilmemiş anlamadım

• ⭐⭐⭐⭐

@mertcanaydin

Normal şartlarda iki gün içerisinde güncellenmesi gerekiyor online’dan yaptığınız değişikliğin, bölgenize bakan USPS ofisine giderek fiziksel varlığınızı kanıtlayabilirsiniz veya bilgi alabilirsiniz.

• @ATS16 adres kanıtı için kullanacağımız evrak ordan mı verirler yoksa acaba mail mi atarlar bu konu da bilginiz var mı ?

• arkadaşlar rental insurance ile 7 dolara sigorta yaptırıp bankaya gittiğimde kabul ettiler ekstra belge istemediler green card ve bu belge ile kolaylıkla hesap açabildim bankadan hesap döküm özeti aldım bu belgelerle state id için de deneyeceğim işe yararsa onu da bilgilendiririm

• ⭐⭐⭐⭐

@mertcanaydin bölgenize bakan USPS post office’e gidip sormanız yararınıza olacaktır.

• @Göktuğ-Yılbaşı Bu gün DMV VA, ofisine gittim SSN ve banka hesap dökümüyle başvuruyu kabul ettiler. yarın teste gireceğim bilgi vermek istedim herkese yardımları için teşekkür ederim.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

Benzer Başlıklar

• 2161
  • 20
  • 19
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |