Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @tulay çok çok teşekkür ederim, çok faydalı bilgiler, zahmet ettiniz, varolun

• ⭐⭐⭐⭐

@Ramazan-Altan Mülakata girmişsiniz, hayırlı olsun.

Bundan sonraki yazışmalarınızda kolaylık olması açısından ve forum kuralları gereği imzanızı tamamlamanız gerekiyor.

İmza için buradaki örneğe bakabilirsiniz.

Ayrıca Excel Tablosuna isminizi eklerseniz çok iyi olur.

• Merhaba, pasaportlarımızdaki basılı vizenin altında şöyle bir ibare var ne demek oluyor acaba. 212 (g) (2) (b)
    Benim pasaportumda da buna ek olarak valid only if acc/ftj spouse yazısı bulunmaktadır.

• Pasaporta hiç bir işlem uygulanmadı. Sadece AP kağıdı verildi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın forumda defalarca yazıldı aslında ama yine belirteyim.
    "212 (g) (2) (b)" aşılarınız ile alakalı.

"if acc/ftj spouse" ibaresi de DV2 ve DV3'ün asıl talihliye bağlı olduğunu belirtir.

telaş edecek bir konu değil.

• @gucarslan teşekkür ederim

• Dosyamı açtırıp doğan bebişimizi ekledim ama onun için ds 260 formu oluşturulmadı. Konsolosluğa mail atıp form talebinde mi bulunmam gerekiyor? Şuan sadece benim formumda çocuk olarak ekli gözüküyor.

• @Akınalp-Fidan Hayırlısı olsun, siz sağlık raporu aldınız mı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@İbrahim-Şen tebrikler, gözünüz aydın.
    evet, işlemi bu şekilde yapmalısınız. kcc artık dosyanıza bakmaz çünkü.

• Evet. Mutlaka alın. Kontrol ediliyor.

• @Mardin-Le-Gund vallahi iyi ki bu form var kuran yardimci olan herkes emin olun kartopu etkisiyle birbirine yardimci olan iyi insanlarla bir birine yardimci oluyor.Umarim yardimci olurum siz de olumlu sonuclar alarak bir baska ihtiyaci olana yardimci olursunuz.Iyi haberlerinizi merakla bekliyor olacağız.

• @zakaria Evet almıştım

• Bu ileti silindi!

• merhabalar 4 martta randevu var ve hiçbirşey yapmadım. zaten dv260 ı da ağustosta vermiştim. sağlık randevusunu almak için en ideal tarih sizce nedir? ayrıca pasaport bilgilerini girmek için dv formunu açtırmam lazım. direkt ankara konsolosluğuna türkçe olarak yazayım mı? bir formatı var mı dosya açtırmanın? zaten çok yazılmış konular ise şimdiden kusura bakmayınız, vakit sorunum ciddi boyutlarda ve çok gecikmek istemiyorum, kafam durdu

• ⭐⭐⭐⭐

@sule75, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhabalar 4 martta randevu var ve hiçbirşey yapmadım. zaten dv260 ı da ağustosta vermiştim. sağlık randevusunu almak için en ideal tarih sizce nedir? ayrıca pasaport bilgilerini girmek için dv formunu açtırmam lazım. direkt ankara konsolosluğuna türkçe olarak yazayım mı? bir formatı var mı dosya açtırmanın? zaten çok yazılmış konular ise şimdiden kusura bakmayınız, vakit sorunum ciddi boyutlarda ve çok gecikmek istemiyorum, kafam durdu

1- Saglik muayenesi randevusunu 4 Şubat - 2 Mart 2026 aralığındaki bir tarihe alabilirsiniz, ben olsam son dakikaya bırakmam. Sağlık muayenesini olmak istediğiniz tarihten 30 gün önce Unganlar sisteminde o tarih için randevu sistemi açılmış oluyor.

2- Daha önceden hiç pasaport bilgisi girmemiş miydiniz DS260 doldururken?

3- Forumdaki arama butonuna anahtar kelimeler yazarak sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz. Karşınıza çıkacak deneyimlerden sorularınız harici belki farklı bir bilgi de edinebilirsiniz gelecekte size yardımcı olabilecek. Mülakat tarihiniz doğrultusunda imzanızı güncellemeniz ricadır.

Bol şans ve kolaylıklar 🍀

• @ATS16 merhaba diyelim ki asıl kazanan olarak kendi pasaport bilgilerini ds260 girmişse çocukların pasaportlarini daha sonra cikartmissa ne yapmalı?benim ki öylede fikir almak için bu sebeple sorayım şimdiden cevap için teşekkürler

• @tulay cok sagolun bilgilendirme yapacagim.

• herkese merhabalar, Unganlar dan randevusu alacağım ama 21 şubat ve öncesi için müsait tarihler var mülakatımız 4 mart ve ben bir kaç gün öncesine almak istiyorum sağlık muayenesine gidince mülakatı da bekleyeceğiz, bekleyince şubatın son haftası açılır mı biraz daha beklemeli miyim, yoksa 21 şubata almalı mıyım öneriniz ne olur bu noktada, teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@meral randevuyu en fazla 1 ay sonrasına alabiliyorsunuz, günler ilerledikçe de ileri tarihler açılıyor. O yüzden şuanda en ileri şubat 20leri görebiliyorsunuzdur. Dolayısıyla birkaç gün beklerseniz daha ileri tarihler açılacaktır. Takip edip tarihleri kontrol edebilirsiniz ve şubat sonuna veya mart başına gibi randevu alabilirsiniz.
    21 şubata almak zorunda değilsiniz tabiki.

• @aysegul (sanki gidip vizesini alacakmış gibi heyecanlanan tezcanlı ben 🥹😁)
    Ayşegül hanım çok teşekkür ederim 🙏🏻🌺

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 8486
  • 153
  • 221
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |