Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul cevabiniz icin tesekkur ederim, genel olarak boyleyse donemsel bir durumdur bence de. biyometrik gelmemesi icin dualariniza eslik edicem 😂

• Ben de card durumunu bugün kontrol ettiğim de ocak 15 ten beri "Card is being produced "aṣamasında arkadaşlar,bilginize.

• @rasitcenngiz Bu arada canlı destekle iletişime geçtim durumu anlattım bana şunu yazdılar Your inquiry(Bu kısımda bir inqury numarası verdiler T ile başlıyor )was succesfully submitted the target date for a response to your inquiry is 02/10/2026 chatgpt ye sordum dosyanı işleme almışlar diyor bu saatten sonra bişey yapma. I 90 kaybolan green card için yani zaten basılmış olan içindir bence yanlışınız var benim durumumu kapsamıyor

• @dogukan-altn

Hocam, eğer kartınızla ilgili kesin bir sonuç veriyorlarsa başvurmayın tabii; ama 'kartınız postalandı' veya başka bir şey derlerse o durum için söyledim. Bana kalırsa, kartınız 100 gün içinde size ulaşmamışsa USCIS zaten 'başvurun' diyor. Ya da 100 gün içinde postalanmış ama size ulaşmamışsa, o karta ulaşmak imkansız gibi; çünkü bu postaların takip numarası yok ve USPS’e gittiğiniz zaman yardımcı olmuyorlar. Ben pasaportumu verdim, 'Bakın, bu bilgilere sahip birine postalanmış bir posta var, bu ülkede bu bilgilere sahip başka kimse yok' vs. dedim. İki farklı yere gittim ama yardımcı olmuyorlar, illa da takip numarası istiyorlar. Eğer size ayın 10’una kadar kartınızla ilgili bir sonuç verirlerse ne ala, ama vermezlerse bence direkt yeni kart talep edin.

• @rasitcenngiz Haklısınız hocam şöyle izah edeyim benim case statuesi kontrol ettiğimde hala vize ödemenizi aldık diyor yani hiç postalanmadı bile

• ⭐⭐⭐⭐

@ucangeyik bizimkiler bu sabah itibariyle ‘mailed’ oldu, bekleyen arkadaşlarımın bilgisine ☺
    Produced aşamasından mailed aşamasına geçmesi 11 gün sürdü 👍🏻
    Dönemsel bir yoğunluk, bir backlog durumu oldu demek ki.

• @dogukan-altn selamlar, siz peki 90 gün sonunda ödeme adımını hiç geçmemesi durumunda hangi aksiyonu olmuş oldunuz ve sonrasında süreç nasıl ilerledi?

• @aysegul bizim aynı sekilde mailed olmuş ama takip numarası yok, sizde de öyle mi 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@melisbasdurmus evet Melisciğim, bizde de öyle, takip numarası olmuyor. Sadece bekleyeceğiz 🙂

• @apexcruel Selamlar ben uscis live agentla degalarca konustum en sonunda dosyanız incelemeye alınmıştır mesajını aldım mail olarak bildirilecek 10 şubat tarihine kadar onun dışında uscisı telefonla defalarca aradım ama bir türlü bağlanmıyor görevli memura emin olamadım aslında yarın uscis ofisine gidip bir sorsam mı bilemiyorum chatgpt ye yazıyorum dosya incelemeye alındıysa bekleyin mutlaka diyor

• @dogukan-altn siz hiç şu alandan e-request vs oluşturmadınız o zaman sanırım Live Agent sizin için açmış oldu. Ben 3. adımdan talep oluşturmamız gerektiğini düşünmüştüm 90 gün boyunca gelmemesi durumunda.

https://egov.uscis.gov/e-request/

Screenshot 2026-01-22 at 09.39.25.png

• @erenist postlarınızdan son durumunuzu görememiştim, belki ben kaçırmış olabilirim bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Öncelikle geç de olsa nihayetinde elinize geçmesine çok sevindim. Hangi evrakları tekrar götürdüğünüzü de ekleme şansınız olur mu?

• @apexcruel Peki siz nasıl bir yol izlediniz tam olarak

• @dogukan-altn bizim henüz 90 günümüz dolmadı, süreci anlamaya çalışıyorum aslında sadece

• @aysegul ayni sekilde benimki de mailed oldu

• @melisbasdurmus USPS informed delivery'e kayit olduysaniz eger oradan e-mail geliyor, ben bu sabah e-mail uzerinde gorerek ogrendim mailed oldugunu

• @aysegul haydi gözün(m)üz aydın 🙂

• @ucangeyik oldum aslında ama bi mail gelmedi diğer postalarım geliyor günlük 🙂

• bizimki de mailed oldu bugün. informed delivery de pazartesi geleceği yazıyor sanırım winter storm dan kaynaklı pazartesiye sarkıyor

• @apexcruel teşekkürler, şu an hatırlamıyorum ama kızımıza tekrar fotoğraf çektirmiştik. Sanırım sarı zarfta bulunan evrakları tekrar istediler çünkü onu kaybetmişler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

166

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |