Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Yuri-Spaky tüm dosyaların güncelleri elinizde olsa iyi olur özellikle e- devletten alınanların güncellerinin yanında götürünüz bizim avukat en son hepsini güncellini ekledi. Benden mülakat sırasında İ-864 evraklarini da istedi bu arada bilginiz olsun ne var ne yok götürün tavsiyem

• @yeşim-yıldırım beni de aydınlattığın için çok çok teşekkür ederim 🌸

• Allah rızası için gerçekten bir sponspor için yardımcı olabilecek kimse yok mu çaresizlikten böyle yazıyorum

• @burak2344 hocam öncelikle çok geçmiş olsun...
    biz burada bir çok arkadaşımızla özelden de konuşuyoruz ve sponsorları olan arkadaşlar bile sıkıntılar yaşıyor, örneğin sponsorların çok ağır ve yavaş yardımcı olması çok ilgilenmemesi gibi...

benim eşimin ailesi beni çok sevdiğini söylemesine rağmen sürekli mesaj atıp halimi sormalarına rağmen ''bana sponsor olmadılar'' aynı şekil de eşimin kız kardeşi de olmadı...

çaresizliğini stresini çok iyi anlıyorum ancak; buradan bu şekilde sponsor bulma şansın %1 bile değil,

eşinin amerikalı ya da amerikada olan bir türk olduğunu düşünüyorum, sponsoru ondan başka kimse bulamaz, umarım en kısa süre de bulursun ve vizeni alırsın.

• @Refiks eyvallah abi çok sağol anladım tamam 😞

• @Refiks Bu durum maalesef böyle ben bunun altına imzamı atarım biz bu sürece ilk girdiğimizde daha I-130'u doldurdum ben ikinci gün sponsor bakmaya başladık

Eşimin yakın teyzesi,kuzenleri vs bir çok kişi sponsor olmak istemedi kabul etmediler bile kimseyi bulamadık biz ilk 3 hafta yani kısa sürdü sonra buldum ama benim için o 3 hafta acayip stresliyidi belirsizlik insanı öldürüyor

Şuandaki sponsorum eşimin baba tarafından uzak bir amcası ve adam çok uzaktan bir akraba olmasına rağmen ilgili ve bunu yapıyor öyle diyeyim bu işin gerçekten sağı solu belli değil... Kesinlikle katılıyorum

• @Ekto-Oktan Bende senin cümlelerin vesilesiyle bir iki cümle yazmak isterim. Bu sponsorluk olayı insanlar tarafından çok abartıldığı için vazgeçen çok fazla insan oluyor. Benim de garanti gözüyle baktığım sponsorun formunu doldurdum imzalaması için gönderdiğimde vazgeçmişti... Yani inanılmaz bir hayal kırıldığı anlatamam. Çok alakası olmayan bir adam gelip sponsor oldu yine bana, ya adama nasıl teşekkür edeceğimi bile bilmiyorum şuan da. Formu sponsora anlatması ayrı dert, yani ileride para vermemesi gerektiğini anlatması ayrı dert falan. Yani ilk başta ben senin sponsorun olurum deyip, vazgeçen çok fazla insan oluyor. Yani insanlara bir şey de denmiyor ama zor günümde yanımda olmayan insanları da defterden siliyorum yani. I-864 formu bir nevi kahpe turnusoludur 🙂

• Joint Sponsporun eyaleti farklı oldu mu fark ediyor mu, aynı eyalet olmak zorunda mı bilen varmı

• Bu gün bende sağlık kontrolü için unganlardaydım bana yapılan iki işlem oldu sadece röntgen çekildi birde doktor bey tarafından sağ koluma bir tane aşı yapıldı bende 25000₺ gibi bir para ödedim kan testi falan bir şey yoktu kısa bir sohbet sadece işlemler kısa sürede bitti çalışanların hepsi nazik güleryüzlü ve ilgili insanlardı müşterilerde bizim gibi herbirisinin hayatı bir roman yazılacak kadar derin yaşanmışlıklar gizli yüz ifadeleri vardı. Yani bugün küçük bir Amerikayı hastanede gördüm. Herkes birbirine karşı çok saygılıydı.

• @burak2344 fark etmiyor

• @kasım-doğan çok teşekkürler

• @kasım-doğan röntgen ve 1 aşı için 25bin tl çok fazla değil mi? Genel de röntgen kan alımı 4 aşı yapıyorlar hatta çoğumuza böyle yaptılar hepimiz toplam 20-21bin bandın da ödedik, bana biraz tuhaf geldi.

• @serdil rica ederim umarim bir an önce pasaportlarimiz gelir, Subat’in basinda Amerika’da olmamiz gerekiyor hala bilet alamadik pasaport gelmedigi icin

• @yeşim-yıldırım inşallah cumaya kadar elinize ulaşır 🙏🏻

• @Yuri-Spaky Tesekkurler sayenizde ogrenmis oldum

• @Refiks bende anlamadım kart fişleri yanımda neden böyle istediler anlamadım

• @Refiks 23842₺+1512.12₺

• @Seyduna Son Benzetme acayip iyiymiş yemin ederim çatladım 😂

• Arkadaşlar eksik evrak olup onay alamayan arkadaslar sonrası icin nasıl yol izledinz ve evrakları teslım ettiniz onları da yazabılırmısnız?

• @Mtcan-2025-0 sayfaları okursan çok fazla örnek göreceksin. Okumaya üşenmeyelim.

Benzer Başlıklar

• 3
  • 6
  • 2
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |