Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @winter-is-coming 2 aya muhakkak numaranız current olur bence 12bin e bişey kalmadı.
    @moboz 'un dediğine de nazaran zaten randevu vermiyorlar sanırım bir kişiden daha duydum aynı olayı.
    Bence seçenek vermezler mülakatta, mantıken de 1. seçeneği söyleyecekler diye tahmin ediyorum.

Onun dışında viyanada mülakat için tercuman olayı hakkında bilgisi olan varmı orada ayarlanabiliyor mu?

• @winter-is-coming bende böyle düşünüyorum, AP ye kalıp mali yıl bitimine kalırsan yeniden sağlık muayenesine giremezsin sağlık muayenesi alırsan da raporun tarihi geçerse yine kalırsın gibi bir duruma sokuyorlar.

• @aysegul teşekkür ederim tavsiye için, mobilden girebildim. 👍 (Mobilden de engellendi ve artık giremiyorum...)

• ⭐⭐⭐⭐

@DunyaVatandasi 2025-2026 mülakat deneyimleri başlıklarındaki Viyana deneyimlerini tarayın lütfen, genelde konsoloslukta çalışan Alize Hanım yardımcı oluyor talihlilere o konuda, yani tercüman bulmanıza gerek kalmıyor. Tedbiren mülakat tarihinizde Alize Hanım'ın orada olup olmadığını teyit etmek isteyebilirsiniz belki.

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@DunyaVatandasi 2025-2026 mülakat deneyimleri başlıklarındaki Viyana deneyimlerini tarayın lütfen, genelde konsoloslukta çalışan Alize Hanım yardımcı oluyor talihlilere o konuda, yani tercüman bulmanıza gerek kalmıyor. Tedbiren mülakat tarihinizde Alize Hanım'ın orada olup olmadığını teyit etmek isteyebilirsiniz belki.

@DunyaVatandasi

Sn. @aysegul’ün tavsiyesini konsolosluğa email ile sorarken, konsolosluk çalışanını töhmet altında bırakmamak adına ismi ile değil, mülakatın gerçekleşeceği tarihte konsoloslukta İngilizce - Türkçe tercümede destek olabilecek Türkçe bilen çalışan olup olmadığını sormak hem işlemleriniz hem de konsolosluk çalışanı için daha uygun olacaktır.

• Herkese merhaba.Haziran ayında hk ' a taşıdığım dosyamı mevcut gidişata göre tekrar Ankara'ya transfer etmenin saçma olduğu konusunda farklı fikirleri olan arkadaşlara danışmak istiyorum.sadece bana mı saçma geliyor.o kadar belirsizlik var ki önceki postlarda konuyla ilgili yazılanlar berlirsizliğimi daha da artırdı.Konuya yanlış mı bakıyorum acaba? Üçüncü gözle bakmanın zamanı şimdi sanki.Ankara'ya dosyayı taşıdıktan sonra sıra gelmeyecekse ki öyle görünüyor benim için ,ozaman hk kalmasında ne zarar olabilir diye düşünüyorum. hk da şansım varsayımsal olarak daha yüksek diye okuyorum.yanlış mı düşünüyorum?

• Bu ileti silindi!

• @süleyman-Turgut öğrenciliğini bitirecek misin sorusuna ne cevap verdiniz? halihazırda okuduğunuz üniversitenin transkripti yeterli oldu mu lise diplomanızı istediler mi? lise diplomanızı istedilerse aslını mı götürdünüz, e devletten mi çıkarttınız? (dv26 talihlisiyim 4 martta mülakatım var , lise diplomamın aslını kaybettim e devletten çıkaracağım yeterli olurmu ,halihazırda okuduğum üniversitenin transkripti yeterli olur mu?) merak ettiklerim bunlar şimdiden teşekkür ederim desteğiniz için

• Herkese merhabalar, Unganlar dan sağlık randevusu almaya çalışıyorum Amerika da yaşayacağımız adresi yazınız diyor, böyle bir adres yok 🙂 tanıdıklar var onların adresini yazsam sorun olur mu çünkü o adreste yaşıyor bu insanlar, sağlık randevusu alırken bu adrese sizler ne yazdınız ? ( Bu arada yazışmaları takip ediyorum ama kaçırdıysam bu soru daha önce sorulduysa özür diliyorum )

• @meral Hayır olmaz. Merak etmeyin

• ⭐⭐⭐⭐

@meral greencardınızın ve ssn kartınızın teslim edilebilmesi için de mülakatta bir abd adresi vermeniz gerekiyor zaten. Arkadaşınız olabilir, akrabanız olabilir vs. O adresi yazabilirsiniz.

• merhaba herkese. öncelikle bunu tekrar soruyorsam özür dilerim ama foruma bakınıyorum bir süredir, bu sorunla karşılanı göremedim. bana mart ayında mülakat tarihi verildi (mail gelmedi, dvstate'ten conf. no bilgileriyle tarihi görüntüledim). ais kaydı için siteye bakmaya girmiştim (henüz erken olduğunu yazmışlar, sadece ne yapacağıma dair fikir edinmek için açmıştım) immigrant visa applicants bölümüne girdiğim türkiye çıkmıyor. çıkmadığı için de hesap oluşturamıyorum. bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

• Merhaba, ben çekilişi kazandığımı öğrendikten sonra evlendim ve eşimi daha sonradan ekledim. 15 ocakta 2nl maili aldım 4 martta mülakatım var ve dosyamı açtırmayı düşünüyorum(kendi bilgilerimi güncelleyeceğim)ondan sonra sağlık randevumu alacağım karışıklık olmaması adına ekstra dikkat etmem bir şey var mı doğru mu yapıyorum biraz daha beklemeli miyim danışmak istedim

• ⭐⭐⭐⭐

@Kemalalp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

4 Mart 7.30 a mülakat tarihim verildiğine dair mail aldım detayları hakkında görüşebileceğim birisi var mı forumda?

Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmza için buradaki örneğe bakın.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ozlen arama kutusuna ustraveldocs yazabilirsiniz veya şu iletiye göz atabilirsiniz.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/513067

• ⭐⭐⭐⭐

@Joshua-0 eşiniz için form doldurduğunuzu anlyıorum. Kendi ds260ınızı güncellemek için formunuzu açtırın biran önce. Sağlık randevusu(rapor alacaksanız) ve ustraveldocs(bunun acelesi yok) kaydını yapmalısınız. Ayrıca arama kutusuna 'evlendim' yazarsanız, süreçte evlenen çok sayıda talihlinin iletilerine ulaşabilirsiniz.

• @Kemalalp selamlar, eğer halihazırda üniversite diplomanız var ise lise diplomanıza gerek yok ancak üniversiteden mezun olmamışsanız lise diplomanız istenebilir. Benim iki tane önlisans diplomam vardı ikisinin de orijinallerini ve okuldan aldığım aslı gibidir kopyalarını götürdüm. Ayrıca öğrenciliğim devam ettiğinden dolayı öğrenci belgem yanımdaydı ancak istenmedi. Ben tüm transkriptlerimi yanımda götürmüştüm ne olur ne olmaz diye. Size de bu şekilde tavsiye verebilirim.

• Arkadaşlar selam, az önce otele geldim mülakattan çıkıp. Şu an biraz yorgunum akşama deneyimler başlığına daha derli toplu yazarım ama merak eden mesaj atan arkadaşlar olmuştu, ekstra bir evrak istemediler ve çok uzatmadan AP’ye bıraktılar.

• @wizzie selamlar, medical exam girmismiydiniz? Ayrica mulakatlar 5dk bilemedin 10dk suruyor sizde olumsuz bir his mi olustu sanki ap birakacak diye cok ilgilenmediler gibi ?

• çok teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |