Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Bu ileti silindi!

• @serdil yaklaşık 45 sayfa gönderi okuduktan sonra cevabınız ilaç gibi geldi 😊çok teşekkür ediyorum çookk 🙏

• Arkadaşlar ungan family practice toplam ucreti ne kadardı nakit tl ile ödeme var mı ?

• @ahmetZ bugün gittim 19010 tl ödedim nakit ve kredi kartı seçeneği var.

• Bu ileti silindi!

• @serdil Bizim mülakatımız 20 ocakta , 29 aralıkta bir randevu hatırlatma maili geldi onun dışında gelen birşey olmadı.Tabi gelen mailde orjinal evrak gibi laflar vardı ama ciddiye almadım genel mail olarak değerlendirdim.Birazda yoruldum akışına bıraktım 🙂

• merhaba, NVC aşamasında askerlik belgesini yüklüyor muyuz acaba?

• @ahmetZ Merhaba, yapılan aşı ve işleme göre fiyatta değişiklikler olabilir. İki kişi 42,984₺ ödemeyi kartla yaptık. Türk banka veya kredi kartını kabul ediyorlar.

• @Alternative12 Evet biz esim icin yukledik.

• @ceen tesekkur ediyorum cevap için

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar çok şükür pasaportum elime ulaştı herkese bol şans dilerim 🙏🏼

• @rock tebrikler, hayırlı olsun.

• Merhaba,benim 12 ocakta randevum vardı saat 9 da o gün bayağı bir kötü giriş yaptık maalesef o gün konsolosluk geç açıldı , bazı kişilere randevu iptal maili ve orada iptal oldu turist vizeleri , sonra göçmen vizeleri içeri alınmaya başladı sırada bir sürü iran vatandaşı görmek mümkündü, içeriye girdikten sonra size bir banka numarası bir kağıt veriyorlar bu kağıdın yanmasını bekleyin diye söylediler sonra numaramı gördüm ve kabine gittim ilk gideceğiniz kabin sizin evraklarlarınızı alacak yani nüfus kayıt örneği adli sicil kaydı askerlik belge ve sonra bu ilk evliliğiniz mi ingilizce biliyor musunuz evet dedim, tamamdır aynı numaranın yanmasını bekleyin dedi bunların hepsi türkçe oldu zaten, sonra tekrar numaram yandı bu sefer konsolos ile konuşmamız başladı,
    eşiniz ile ne zaman ve nerede tanıştınız?
    Eşin kaç defa ziyaret etti?
    Şuanda eşiniz nerede? Dışarıda güvenlik kapısında beni bekliyor dedim,
    Eşinizin mesleği nedir?
    Sen bu 2 yıllık dönemde neden çalışmadın ?
    Amerikaya gittiğinde çalışacakmısın ?
    Hiç amerikada bulundunmu?

Sonrası tebrikler vizeniz onaylandı dedi bir kaç gün içinde vizenizi yollarız dedi hepsi bu kadardı ,
    Şimdiden bekleyen herkese sabırlar çok uzun bir yolculuk, umarım en yakın zamanda eşlerinize kavuşursunuz,
    Bu arada vfs pasaport teslimatı premium teslimat seçtim evimin adresine sizce ne zamana ve hangi kargo ile gelir?

• @Hakan-Türkoğlu hayırlı olsun toplam giriş çıkışınız ne kadar sürdü?

• @burak2344 merhaba pasaportları galiba vfs ile geri gönderiyorsunuz ama emin değilim.Siz nasıl yolladınız? Bizde de tax transcript yok ve yetişmeyecek gibi görünüyor da şimdiden araştırmamı yapayım dedim 🙂

• @umutmuftahi vfs sitesinden ups kargo ile yolladım. 221g çıkıyor onu tıklayıp ilerliyorsunuz

• @burak2344 teşekkürler valla yaklaştıkça eksik evrak çıkması hafif delirtiyor insanı

• 9 ocak cuma günü mülakata girdim, 14 ocak çarşamba yani bugün pasaportum teslim edildi. Eskişehir’de yaşıyorum. Pasaport UPS kargo ile teslim edildi. Pasaportun dün kargoya teslim edildiğine dair mail gelmişti. Bugün de UPS’den kargonuz dağıtımda diye mesaj geldi.

• @Hakan-Türkoğlu sizin iki yıldır çalışmadığınızı nereden görüyorlar? Biz öyle bir evrak mı sunuyoruz anladım?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |