Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @serdil teşekkürler 🙏 şu soruları sordular
    -Eşiniz x kişisi mi?
    -evet
    -Nerede tanıştınız?
    -Aynı iş yerinde çalışırken
    -Eşiniz Türkiye’de mi şuan aynı evde misiniz?
    -Evet
    -Joint sponsorunuz kim
    -Eşimin halası x kişisi
    -Amerika’da mı yaşıyor?
    -Evet
    -Eşiniz Green Card’lı mı?
    -Hayır
    -Eşinizin babası nereli?(ilk defa duydum böyle bir soru)
    -Amerika
    -Ne iş yapacak eşiniz orada?
    -Eyalet işlerinde hukuk bölümünde çalışacak
    -Resimlerinizi görebilir miyim?
    -Tabii buyrun
    Albümü geri verdi bana
    Sessizlik…
    -Vizeniz onaylandı gidebilirsiniz 😂
    Adama bakıp kaldım doğru duyduğuma emin olmak için, tekrardan gidebilirsiniz onaylandı dedi eliyle göstererek.Ne eksik ne fazla hepsi bu kadar.

• @gigi25 rica ederim 🙂

• @Aylin-Hodge-0 merhaba teşekkür ederim 🙏 Sanırım karıştırıyorsunuz çünkü biz uçak biletlerimizi daha almadık vize elimize geçtikten sonra almayı planlıyoruz.

• Arkadaşlar, vize basılıp kargoya verildiğinde sms ya da e-mail geliyor mu? ustraveldocs sitesine giriş yapamıyorum hata verip duruyor. Bilgisi olan var mı?

• @Beyza-Nur-Çakal Merhaba, sanıyorum bu site pasaportunuzun geleceği adresi bildireceğiniz ve kargo ödemesini yapacağınız site. Eğer öyleyse kısa yolu şurda gidebilirsiniz:
    www.usvisascheduling.com

Oradan üye olup adres bilgilerinizi giriyorsunuz. Türkçe kısmına çalışmıyor diyenler oldu. Bu adreste İngilizce ilerleyince oluyor.

Öteki türlü https://www.ustraveldocs.com/tr/en/immigrant-visa adresinden
    Select Document Delivery Address başlığı altında
    To register your document delivery return address online, select here butonuna tıklamanız gerekli. O da yukarıda kısa yol verdiğim linke gidiyor.

SignUp yapın. Bazen siteden atabiliyor devam edin tekrar girip. En sonda bir barkod no alacaksınız. Ondan çıkış alın. O kadar.

• @yeşim-yıldırım gözünüz aydın🎊herşey gönlünüzce olsun bundan sonrası için🙏🙏

• Selamlar, Abd vatandasiyim. Esim ve 2 cocugu icin basvuru yaptim, sonunda bizim de randevu tarihimiz geldi ve https://www.usvisascheduling.com/ adresine girip tum belgelere yazdigimiz esimin email adresi ile register oldum. Fakat profil kucuk kizinin adina gorunuyor. Ben 3 kisi icin ayri ayri email adresleri mi almaliyim acaba bilgisi olan var mi kafam cok karisti.

• İyi akşamlar, onay alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum gözleriniz aydın. Belge talep edilip bekleme sürecine geçen arkadaşlarımızdan da en kısa zaman da güzel haberler almayı diliyorum.
    Nasip olursa cuma günü saat 07:30’da randevumuz var. Çanta ve telefonları emanet dolabına bırakacağımız bir yerden bahsedilmişti. Saat 07:00 veya öncesin de açık olur mu? Bilen arkadaşlarımız yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
    Kişisel eşyalarımızı otelde bırakmaktan tarafım ancak eşim ihtiyaç olabileceğini düşündüğü için yanımızda olmasından taraf.
    Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz?

• @Beyza-Nur-Çakal Mail olarak bilgilendirme mesajı geliyor diye biliyorum.

• @Turhan-0 Selamlar, cok eski bir tarih olmasi ile birlikte (Ekim 2016) su anda da okudugum kadariyla kisisel esyalarinizi belli bir ucret karsiligi birakabileceginiz yerler varmis. Teyit ederek bence birakabilirsiniz. Biz de birakmistik. Bazen eksik belgesi olan ve gun icinde halledebilecek olanlar icin izin kagidi yaziyorlarmis. Umarim gerek kalmaz ama boyle bir durumda en azindan cikip hemen telefonunuza ulasabilirsiniz. Su gibi aksin gorusmeniz!

• @Turhan-0 tesekkur ederim🙏🏼

• @ceen çok teşekkür ederim. Arkadaşlarımızdan güncel bilgileri ediniriz 🙏

• @ceen Eşim kızım ve benim için başvuru yapmıştı. Sizi yanlış yönlendirmek istemem ancak biz iki farklı mail adresiyle işlemleri yaptık.
    Konu ile bilgisi olan arkadaşlarımız daha detaylı bir bilgi vereceklerdir.
    Platform gerçekten çok faydalı. Sağlık muayenesi gittiğimiz de birden fazla kişinin bu sayfayı takip ettiğini görmüştüm. Önümde oturan yabancı bir çift sayfayı kendi dillerinde çeviri yaparak takip ediyordu. O zaman bir kez daha anladım en doğru yerde olduğumuzu☺

• @yeşim-yıldırım ya cok iyi ınsallah bizimde böyle hızlı ve net geçer. cok sevındım sızın adınıza hayırlı olsun tekrardan

• @Turhan-0 Cok tesekkur ederim 🙂

• Arkadaslar kendim icin sordugum soruya +90 850 390 1950 from Türkiye or +1 313 572 0883 from the United States. numaralarini arayarak cevap buldum. Cagri merkezi TR saati ile sabah 9 aksam 5 calisiyor ve hizlica ulasilabiliyor. Randevu tarihi verildikten sonra her turlu yardimi buradan alabilirmisiz. Iyi gunler.

• @Turhan-0 0 (544) 867 21 35 ilgili numara emanetçi hafta içi her gün 07:00 de açılıyormuş bilginiz olsun

• Mülakatımıza 3 gün var belgelerin orijinallerini getirin tadında bir mail aldık herkese geliyor mu ? Teşekkürler.

• @serdil Bana böyle bir mail gelmedi ancak iki üç sayfa öncesinde başka bir arkadaşımız kendisine geldiğini yazmıştı. Neye göre atıyorlar bilmiyorum

Benzer Başlıklar

• 148
  • 2
  • 1589
  • 3116
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |