Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Meliha-Yalın evet biziz çok şaşkınız

• @Ceyda-Altun Nasıl oluyor ya böyle bir şey? Çok ilginç. İkinize de aynı bankodaki aynı görevli mi yardımcı oldu peki? Farklı kişiler ise oradaki görevli kişiye bağlı olarak değişiyor herhalde diyeceğim.

• @fearless1717 hala giriş yapamıyorum ama hayırlısı bakalım. Sıfırları yazmadan doğru bir şekilde giriyorum. Önerdikleri gibi NA yazarak deniyorum aynı hatayı veriyor hep.

• @fearless1717 farklıdır ya da aynıdır bilemiyorum…ama bu işin tek işleyişi yok onu gördük .

• @fearless1717 aynı mı farklı mı düşününce tam hatırlayamadım ama ikisi de içeriye gidip sormuş. Biz bankodan ayrıldık 15 20 saniye şoku atlatmaya çalışırken kendisini aynı yerde ya da bir yanındaki bankoda gördük. iki farklı görevli olduğunu varsaysak bile içeride sordukları kişi aynı olmalı. 2 dk içerisinde farklı kararlar.

• @Oz-Erdem süreci paylaştığınız için teşekkürler @gucarslan arkadaşın o günde dedigi gibi "sağlık raporu olmaksızın mülakata alınacakları göreceğiz" oldu @Ceyda-Altun malesef siz ve sizle birlikte geri çevrilen birkaç kişininki o anki memurun işgüzarlığı olmuş.

• @zakaria sizin randevu talep edip ön onay vermeleri ve randevu olusturma sureci zaten 1 ayi bulabilir hergune randevular acik değil zaten an randevularda gunluk 3 en fazla bes kisilik oluyor .Eğer sureci uzatmak usterseniz randevu butonu sahsiniza acildiktan sonra randevu tarihinizi degistirebiluyorsunuz.Ama oncelikle randevu onayinizi ve ilk randevu girisinizi yapabilirsiniz.Sonra ileri tarihler acildikca degisim yapabiliyorsunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Utku-Pehlivan @Ceyda-Altun

Tekrar randevu planlama aşamasını tamamladınız mı?

Geçmiş yıllarda aynı gün içerisinde gerçekleşen mülakatlarda maddi dayanaklarını/kanıtlarını daha yüksek beyan eden kişilerden sponsor bulması (I-864) istenirken daha düşük meblağlar gösteren talihlilerin vizesi onaylandı.

Aynı mali yıl içerisinde çocuğu (ABD vatandaşı) çekiliş başvuruna eklemeyip DS260’da beyan etmiş talihlilerin mülakatında çocuk olup olmadığı konusu gündeme dahi gelmez iken, aynı durumda olan başka talihliden ABD’de gerçekleşen doğum masraflarının herhangi bir federal veya eyalet yardımı almaksızın kişinin kendisi tarafından ödendiğine dair kayıtların ibraz edilmesi için AP’ye bırakılan talihliler oldu. Yukarıdaki her iki konuda Ankara konsoloslukta oldu.

Bu yüzden çok takılmamaya çalışın olmuş hususlarda, istenilen talepleri yerine getirerek yürürlülükte olan suspension sürecinin kalkmasını ümit ederek, hayatınızın akışında hiç bir şeyi değiştirmeksizin, bu konuyu hayatınızın odağında değil kenarda devam eden bir süreç olarak görmeniz yararınıza olabilir. Bol şans ve kolaylıklar 🍀

• Peki arkadaslar daha once yazdim mi bilmiyorum biz de saglik kontrolune gitmedik ve 13 de bizim de mulakatimiz var muhtemelen bizi de gorusmeye almayacaklar diye dusunuyorum. Buna istinaden 13 de mulakata gitmeyip erteleme maili atsak ve bu maili nereye atmamiz gerekiyor? Www. Usvisascheduling. Com a atmayi dusunuyorum. Umarim yanlis yere atmiyorumdur

• @Eyupp çok tesekkurler

• @Ceyda-Altun Siz mail attiniz mi? Benim kizimin idrar yollarindan rahatsizligi var ve nerdeyse 1 yildir tedavi oluyor biz bunu da randevu talebi icin ortada koyucaz tedavisi devam ettigi icin. Siz ne yaotiniz sizi de merak ettim

• iyi günler 13 ocakta mülakatım var ve banka hesabında 11k dolar gösterebildim ds 260 formuma gideceğim yeri new york yazmıştım(akrabalarımdan dolayı ordalar) am bu miktarın oraya yetmiycrğini düşünmelerinden endişeleniyorum sizce başka bi eyalet hakkında mı plan yapmalıyım mülakatta dile getirmeliyim ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Oz-Erdem yapılması gereken işlem bütün talihliler için bu iken iş bilmez şekilde bir karar alıyorlar. Unganlar konsolosluktan bağımsız bir kurum olmasa sırf kazanç kapısı durmasın diye böyle bir karar almışlar diyeceğim

• arkadaslar gördüğümüz üzere konsolosluklar bir öyle bir böyle davranabiliyor. Viyana gibi direk konsolosluğun kendisinden bir durum bildirimi gelmediği sürece sağlık belgesiyle gitmekte fayda var diye düşünüyorum. Belki ekstra gereksiz masraf olarak görülebilir ama GC her yıl kazanılan bir şey degil o yuzden o masrafın gözde pek büyütülmemesi taraftarıyım. Tabi en nihayetinde herkesin kendi kararıdır.

• @ATS16 Merhabalar, öncelikle yazdıklarınız için teşekkürler. Dediğiniz gibi önümüze bakmaya çalışıyoruz. Tekrar randevu için istek oluşturduk fakat Sadece benim Ustraveldocs hesabımdan gerçekleştirdik. Barkodlu çıktı alırken eşimi hesabıma bakmakla yükümlü olunan kişiler olarak ekleyemediğim için ayrı bir hesap açarak barkodlu çıktı almıştık. Şimdi yeniden mülakat planlama işlemini yaparken de aynı şekilde eşimi ekleyemedim. Aynı şekilde eşimin Ustraveldocs hesabından da yeniden mülakat planlama işlemlerini tamamlamalı mıyım? Kafamda bir türlü oturtamadım bu konuyu maalesef.

• ⭐⭐⭐⭐

@Utku-Pehlivan

Ustraveldocs üzerinden ticket oluşturdunuz mu? Şimdiye kadar Ustraveldocs ile herhangi bir başka işlem için başarıyla iletişime geçen kişilerin hangi yolları (İngilizce iletişime geçince başarılı olduğuna dair bir deneyim hatırlıyorum) deneyerek sonuçlanan işlem deneyimlerini okudunuz mu?

• @ATS16 reschedule seçerek ticket açtık. "We confirm the receipt of your request UTKU PEHLIVAN xxx to schedule DV1 appointment, which is being reviewed. You will be notified about the decision via email." şeklinde bir otomatik mail aldık. İngilizce olarak durumumuzu açıkladık ve yeni mülakat talep ettik. @tulay hanımın eşi için yeni mülakat talebinde bulunurken uyguladıklarından yararlandık.

• ⭐⭐⭐⭐

@Utku-Pehlivan Ustraveldocs ile ilgili sorularınız için şu numara ve tuşlamalarla bir temisilciye ulaşabilirsiniz. Tuşlamaları dikkatli yapmalısınız, örneğin göçmen olmayan vize birime bağlanırsanız size yardımcı olamazlar.
    +908503901950
    Tuşlamalar şöyle olacak ;
    Türkçe için 1 - göçmen vize 3 - IV adres kaydı 5 - bir temsilci için 5.

Eski mesajlarımdan kopyaladım yukarıdaki paragrafı Utku Bey, ustraveldocs Türkiye nin çağrı merkezi numarası, müşteri temsilcisine bağlanabilmeniz için gerekli tuşlamalar da sırasıyla yazıyor. Sizin durumunuzda yardımcı olabilirler mi bilemiyorum ama pazartesi sabah 9 da bir arayın isterseniz, ben ve birkaç arkadaşıma yardımcı oldukları gibi malesef sorununu çözemedikleri talihliler de oldu, siz de bir deneyin isterseniz, eşiniz için de bir reschedule talebi oluşturmanız gerekip gerekmediği ile ilgili bir bilgileri var mı sorabilirsiniz.

• @Fer-0 sanmıyorum benden önce mülakata girenler oldu. Utku Bey ve Ceyda Hanım benden 1 numara önceydi.
    @Utku-Pehlivan bende içerde sizi bekledim. Dedim herhalde diğer tarafta da mülakat yeri var ama durum başkaymış. Benim evrak verdiğim gişe numarası 19'du yanlış hatırlamıyorsam genç bir beyfendiydi.
    @Umut-P evet sağlık raporum olmadan gittim.
    Benden yaşça büyük birisi vardı o da evrakları vermiş benle beraber mülakat sırası bekliyordu. Benim numaram önceydi mülakatım bittikten sonra bana ne sonuç aldığımı sormuştu.
    (toplu cevap vermeye çalıştım umarım ''@'' kullanma işini becerebilmişimdir.)

• ⭐⭐⭐⭐

@süleyman-Turgut, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

iyi günler 13 ocakta mülakatım var ve banka hesabında 11k dolar gösterebildim ds 260 formuma gideceğim yeri new york yazmıştım(akrabalarımdan dolayı ordalar) am bu miktarın oraya yetmiycrğini düşünmelerinden endişeleniyorum sizce başka bi eyalet hakkında mı plan yapmalıyım mülakatta dile getirmeliyim ?

Ds260 formunda yazdığınız adres, gitmek istediğiniz yer değil, green card’ın teslim edileceği adrestir. Bu adresin New York ya da Los Angeles olması fark etmez. Eğer size, nereye gitmeyi planlıyorsunuz diye sorarlarsa, yaşam koşullarının nispeten daha uygun olduğu bir yer söylemeniz çok iyi olur. Sorulmazsa bu konuyu kendiniz açmayın.

Mülakatta sorulan sorulara kısa ve net cevaplar verin, detaya girmeyin ve siz soru sormayın. Çünkü detay verdikçe yeni sorular gelme ihtimali artar.

Hesaptaki para miktarı konusunda, son gün bile olsa imkanınız varsa biraz daha borç bularak artırmanız iyi olur. Olmazsa da yapacak bir şey yok. Çünkü düşük meblağlarla vize alanlar olduğu gibi, yüksek miktar göstermesine rağmen sponsora yönlendirilenler de olabiliyor. Siz elinizden geleni yapın, gerisi biraz da şans.

Mülakatınızda bol şanslar.

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 7344
  • 73
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |