Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Hasan-Eren-Çolak, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bugün ben de viyanadan gerekli evrakları ve sağlık kontrolüne girmemem gerektiğini söyleyen maili aldım. Mailin ilk cümlesine ithafen, confirm etmek için o tarihte orada hazır bulanacağımı söyleyen bir cevap göndermem yeterlidir değil mi? Forumda arattığımda geçen yıldan böyle bir soru geldiğini gördüm ancak cevaplayan kişi admin değildi. Ayrıca @Eyupp Almanya'da 10 ay kaldığı ama polis belgesi getirmediği için Bangkok'ta AP'ye bırakılmıştı. Ben de bu yaz 4 aya yakın amerikadaydım, üstelik çalıştım ve gelir elde ettim (çalışma iznim vardı, herhangi bir illegal aktivite söz konusu değil). Resmiyette gerek olmasa da ne olur ne olmaz diye amerikada bulunduğum süre boyunca suç işlemediğimi gösteren bir belgeyi temin edebilir miyim?

1.png

@Hasan-Eren-Çolak

ABD için herhangi bir polis belgesi ibraz etmeniz istenmiyor, zaten sistemlerinde görüyorlar sizin ABD içerisinde herhangi bir suç kaydınız olup olmadığı. ABD içerisindeyken hangi vize türü ile, ne amaçla bulunduğunuz sözlü sorgulanması muhtemel.

• Arkadaşlar iyi akşamlar
    13 ocakta ankarada randevumuz var bugün unvanlarda Sağlık muayenesi olduk ben eşim ve kızım.
    Belgelerin hepsini hallettik ama sıraya koyup dosyalama adına sizden yardım talep ediyorum.
    Ben eşim ve kızım icin hangi belgeleri götürmem gerekiyor detaylı olarak yazabilir misiniz rica etsem sirasiyla dosyalayip Salı gününü bekleyeceğim inşallah tesekkurler

• @yigit55 İyi akşamlar, mülakat deneyimlerinde evrak listeli pek çok deneyim var. O başlıktaki iletilerden bakarak toparlayabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7665/dv2026-mülakat-deneyimleri/546

Bol şans..

• @yigit55

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7665/dv2026-mülakat-deneyimleri/561?_=1767889837449

baslik altinda anahtar kelime olarak: es, cocuk ararsaniz daha fazla deneyime de kolayca ulasabilirsiniz, kolay gelsin

• @yigit55 Bir Banned country olarak size yazıyorum. EMAIL 'de ne istedilerse onları hazırlaynız. Ek olarak Principle Applicant için ÇOK DİLLİ evlilik alınız e-devletten. Yannızda olması işe yarar. Hepiniz TC vatandaşı iseniz E-devletten alınlar yeter sizler için. Barkodlu olsun yeter. Asıl talihli için en az on bin dolar banka hesabınızda para olsun. Bol şans dilerim sizleriçin. Ancak kesin 3 AP'ye bırakacaklar. Merak etmeyiniz, bu iyi bir şey. Dosyanız onaylandığı taktirde gerisi kolay. PAUSE kalkınca sıra ile vize basılacak.

• @Akrap inşallah sureci takip edicez

• @ATS16 Onda sorun yok, epey keyifli bir yaz geçirdim seve seve anlatırım 🙂 Confirm etmek için maile cevap vermem yeterli midir?

• Bu ileti silindi!

• @Göktuğ-Yılbaşı Evet hocam her türlü AP'ye bırakacaklar zaten mülakat tarihine kadar bir gelişme olmazsa. Süreç açılırsa sağlık kontrolü için gitmişken gerekirse ek belge de teslim ederim. Ufak bir viyana tatili olacak benim için, bari mayısa falan denk gelseydi bu mevsimde çok soğuk oluyor oralar. Ha vize basılacağını bilsem gerekirse yürüyerek de giderim Viyana'ya mesele değil.

• @Hasan-Eren-Çolak hocam umarım bu süreç en kısa sürede tamamlanır, siz ve sizin gibi vizesini almayı bekleyen/hayal eden herkes bir an önce vizesine kavuşur

• ⭐⭐⭐⭐

@Hasan-Eren-Çolak, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 Onda sorun yok, epey keyifli bir yaz geçirdim seve seve anlatırım 🙂 Confirm etmek için maile cevap vermem yeterli midir?

Ilettikleri tarih ve saati onayladiginizi ve orada olacaginizi belirterek emaili ivedilikle cevaplamaniz yeterli. Listelenen evrak ve istekleri de birebir beyan etmeniz/takip etmeniz bekleniyor sizden. Viyana'da diger talihlilerin paylastigi deneyimlerini de DV2026 Mülakat Deneyimleri ve DV2025 Mülakat Deneyimleri basliklarinda okumaniz isinize yarayabilir hem konsolosluk islemleri hem de Viyana'daki yasanmisliklar ile ilgili.

• Selamlar herkese, belge hazırlama sürecinde kafamı karıştıran bir durum yaşıyorum. Ziraat bankası üzerinden almış olduğum dolar hesabımın son 6 aylık hesap dökümünü e imzalı bir şekilde verdiler. Yani imza sürkülü, ıslak imzalı bir belgem yok. Bu işlemin kalktığını söylüyor şube. Bugün tekrar gidip sormayı düşünüyorum. Bu nedenle mülakatda sorun yaşar mıyım? Tecrübesi olan var mıdır acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@Bugra0666

Arama butonu anahtar kelimeler: imza sirküsü, e-imza, barkod, karekod, Ziraat bankası, hesap hareketleri, hesap dökümü, Ankara

https://yesilkartforum.com/forum/post/494539
    https://yesilkartforum.com/forum/post/496353

• @Bugra0666 merhaba, Ankara'nın tecrübelerinde yazılanların aynısı, yine özetleyim: Tek kişi bekar erkek

• Pasaport
    • 2 adet fotoğraf
    • Doğum belgesi (Doğuduğunuz ülkeden alınır)
    • Nüfus kayıt örneği
    • Arşiv kayıtlı adli sicil belgesi (16 yaş ve üstü yaşadığınız ülkelerden)
    • Askerlik durum belgesi
    • Sağlık raporu
    • Diploma ve fotokopisi
    • Banka dokümanları

Benim durumuma özel belgeler, görevli istemeden kendimi verdim ve aldı:

• İsim denklik belgesi
    • Başka ülkenin pasaport fotokopisi

Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz. Mülakatınızda bol şans

• @Bugra0666 Kendime eklemiş olayım, şimdi ziraat bankası ankara/keçiören/sanatoryum şubesinden çıktım. Konsoloslukla iletişime geçtiğimde imza sürkülü ve ıslak imzalı istediklerini dile getirdiğimde yardımcı oldular. Garanti olması açısından böyle bir yol izledim.

• @zakaria merhaba, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Doğum belgesi dediğiniz formul a belgesi değil mi?

• @Bugra0666 Mülakata giren diğer arkadaşlar Formül A alıyorlarmış.
    Benim doğum ülkesi Türkiye olmadığı için formül A'yı aldım ama istenmedi. Eğer doğumunuz yurtdışında ise oradan doğum belgesi almanız gerek.
    Buna odaklanıyorum çünkü görevli şu ülkeden doğum belgesi ibaresi kullanarak istedi.

• @zakaria verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

• @Hasan-Eren-Çolak ben maltada 4 ay kalmama rağmen polis belgesını ıstedım postayla beklıyorum bence bu surecte temkınlı olup almak ıyıdır dıye dusunuyorum

• Arjadaslar merhaba bizimde 13 ocakta mulakatimiz var ve malesef biz de saglik raporu almadik ve eksik evrak olursa gorusmeye olmayacagina dair bi mail aldik buna istinaden tekrardan randevu talep edebilir miyiz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |