Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 518.3k 770

• @Umut-P evet doğru kendisi anlattı

• Bu ileti silindi!

• @gulsensatici4 Vizesi hangi tarihte basılmış? Vizenin üzerinde yazması lazım :) Önemli olan o.

• @gulsensatici4, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba
    Riyad konsolosluğunda 17 Kasımda mülakata girip adli sicil kaydı istenmesi sebebiyle ap ye kalmış bir arkadaş vardı, son durumlardan önce aralık ayının başlarında belgelerini tamamlayıp konsolosluğa iletmiş haber bekliyordu. Bugün pasaportu eline geçmiş 29 aralıkta vizesi basılmış yani pause kararından sonra
    Bu durum iyiye işaret olabilir mi?

bunun sebebi nvc'den gelen green flag'in konsolosluk tarafından geç işleme alınması.
    onlar vize basımı için onayı karardan önce verdi, konsolosluk vizesini basmak için geç kaldı çünkü araya xmas tatili girdi.
    bu yüzden yaptıkları işlem doğru.

evet kötü bi konsolosluk olabilirler ama insafsız değiller.
    kural bunu yapmalarını söylüyor.

• @onur12 daha yeni tasidik bizde

• @earslann, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onur12 daha yeni tasidik bizde

Ne zaman taşıdınız acaba sıra numara neydi

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg bugünden 16 şubata kadar istediğiniz bir zamanda yapabilirsiniz.

• @oktay3847 baktım zaten 11. Ayda Viyanada herhangi bir mülakat görünmüyor en erken 10.2. 2026 görünüyor

• @aysegul teşekkür ederim Ayşegül Hanım :)

• @kemal85 Mail gönderdim teşekkürler ilginiz için

• @yigit55 Hayır sorun olmaz çünki bende sizin gibi yaptım sorun olmadı.

• @excan evet aynen oyle soylediler, bizimle iletisime gececeklermis sonraki adimlar icin.

• @gulsensatici4 Şu karar en çok beni mutlu edebilirdi keşke gerçek olsaydı, benim de sicil kaydım gelince Bangkok tavrını görmüş olacağız

• Bugun youtube bi avukat tum konsolosluklara public charge talimati gitti dv de etkiliyor demis bu bizlerin ap de beklerilmesi ile ilgili olabilirmi ne isteyecekler public charge da adaylardan acaba?

• @excan muhtemelen süreç açılırsa maddi denetimi sıkılaştıracaklar çünkü abd’de şu an aid alan göçmen muhabbeti var

• 28.08 kararından sonra dosya taşıma hakkında bir çok şey söyledik ama hala farklı ülkelerden vize alan arkadaşlarımız var. Yayınlanan bildiriler tam olarak ne kadar geçerli inanmakta zorluk yaşıyorum.

• @bketcrsur

Merhaba Buket hanım. 28.08 tarihli karar, bu karardan önce dosyasını taşıyanları etkilemediği için şu anda hâlâ farklı ülkelerden vize alabilen arkadaşlarımız bulunmaktadır.

• @Umut-P aid dediginiz yardim parasi degilmi?

• İyi günler herkese,

USTRAVEL sisteminde kayıt oluştururken başlangıçta case number hatası alıyordum, daha sonra bu sorunu düzelttim. Ancak bu süreçte eşimi bağlı kişiler (dependents) kısmına birkaç kez ekleyip çıkarmak zorunda kaldım.

Şu anda ise sistemde bir sorun (bug) oluşmuş gibi görünüyor. Eşimi tekrar eklemeye çalıştığımda “bu kişiye ait bir hesap zaten mevcut” şeklinde bir hata alıyorum ve eşimi ekleyemiyorum. Eşimin daha önce USTRAVEL üzerinde açılmış ayrı bir hesabı yok. Ayrıca eşim adına yeni bir hesap oluşturmaya çalıştığımızda da yine “zaten mevcut” uyarısı çıkıyor.

Bu konuyla ilgili olarak site üzerinden geri bildirim (feedback) talebi de oluşturdum ancak henüz herhangi bir dönüş almadım.

Bu hatayı daha önce yaşayan veya çözüm bulan oldu mu? Süreçle ilgili tecrübesi olanların paylaşımını rica ederim.

Teşekkürler.

• Merhaba, yarın sağlık raporu olmadan mülakata katılacağım. Sağlık muayenesine girmedim veya rapor almadım diye eksik evrak deyerek beni mülakata almama durumu olur mu? Neden almadınız sorarsa durdurulma olayından dolayı yaptırmadım demek yanlış olur mu? Kusura bakmayın bu soruları şimdi soruyorum ama heyecan tavan yaptı

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k