Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, daha önce okuduğum bazı tecrübelerde Sosyal Güvenlik Kaydı diye bir belgeden bahsedilmiştir, belki Ankara'dan başka bir yerde mülakata giren biri bahesetmiş tam hatırlayamıyorum. O belge nedir? e-devletten bakıyorum bir şey çıkmıyor. 4A hizmet dökümü alsam yeterli mi?

• Arkadaşlar selamlar, vize mülakatım 20 ocakta sağlık muayenem ise 14 ocakta. Duraklatılmadan dolayı sağlık muayenesine girip girmeme konusunda ikilemde olduğum için Bangkok konsolosluğuna mail atmıştım fakat geri dönüş alamadım. Bir arkadaşım da benzer bir mail attı ona dönüş yapmışlar ama sorusunu cevaplamayıp sadece duraklatılmadan bahsetmişler (adeta otomatik mail gibi cevap vermişler)
    Bangkok’un bu tutumundan dolayı hala kesin karar veremedim ama muayeneye girmeme kararı verirsem ve mülakatta bununla ilgili bir soru gelirse nasıl yanıtlamalıyım? (Aklımda duraklatılmadan dolayı raporun 6 aylık geçerliliğini kaybedeceğinden bahsetmek var)
    Veya muayene olmamı önerir misiniz bu tutumdan sonra?
    Görüşlerinizi merak ediyorum.

Edit: Benim mailime de dönüş yapıldı şimdi birebir aynı cevap sorumu yanıtlamadan sadece duraklatılma var ayrıntılı bilgi için travel.state.gov’u ziyaret edin diyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@zakaria Bahsettiğiniz konu Hong Kong’ta mülakata girecek olanların yanlarında tedbiren götürmesi gereken belgelerdir: https://yesilkartforum.com/forum/post/467884
    Ankara’da girecek olanların sgk belgesi almasına gerek yok.
    Size konsolosluktan evrak listesi içeren bir eposta gelmediyse mülakat deneyimlerinde diğer talihlilerin götürdüğü belgeleri hazırlamanız yeterli. Bol şanslar

• @Firat-0 ustravel sitesin de bir talep açıp, ben şu ülkede görüşme yapacağım bilgilerimi düzeltir misiniz dersen, kayıt olurken görüşme yeri ankara diye açtın diye düşünüyorum, onlar yeri tayland diye düzeltir.

Yazdıklarından böyle anladım umarım faydalı olur...

• ⭐⭐⭐⭐

@onur12 kasım ve aralık aylarında dosyalarını Ankara'ya geri taşıyanlar oldu, arama kutusunu kullanarak o iletilere ulaşabilirsiniz.

• @MusaAtakan Açıkçası daha öncesinden okudum bunları ve forumu sürekli güncel olarak takip ediyorum ama Bangkok’un bu tutumu zaten beni arada bırakıyor, çünkü 6 aylık süreçten dolayı girmemek bence de mantıklı ama otomatik cevap veren bir konsolosluk mülakatta bu konuda farklı bir sıkıntı yaşatır mı onu bilemedim.

• @wizzie endişelerinizi çok iyi anlıyorum ancak bu konuda size yap ya da yapma diyecek biri olacağını pek düşünmüyorum. Konu daha önce çokça konuşuldu siz de takip etmişsinizdir. Size en uygun gelen seçenekle devam etmelisiniz. Umarım süreciniz sorunsuz geçer.

• @onur12 ben taşıdım

• Merhaba arkadaşlar. 18 Şubattaki randevum için ne zaman USTRAVELDOCS kaydı yapmalıyım ? Teşekkür ederim.

• @falsepoet numaranız 10 k üzeremiydi current olduktan sonra mı taşıdınız

• Herkese merhaba
    Riyad konsolosluğunda 17 Kasımda mülakata girip adli sicil kaydı istenmesi sebebiyle ap ye kalmış bir arkadaş vardı, son durumlardan önce aralık ayının başlarında belgelerini tamamlayıp konsolosluğa iletmiş haber bekliyordu. Bugün pasaportu eline geçmiş 29 aralıkta vizesi basılmış yani pause kararından sonra
    Bu durum iyiye işaret olabilir mi?

• Yasaklı

@gulsensatici4 eğer doğruysa enteresan. sevindim onların adına. dün bahsettiğimiz “süreç sessiz sedasız açılabilir” ‘e işaret de olabilir, tek kişiye özel bir durum da olabilir.

• @Umut-P evet doğru kendisi anlattı

• Bu ileti silindi!

• @gulsensatici4 Vizesi hangi tarihte basılmış? Vizenin üzerinde yazması lazım 🙂 Önemli olan o.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gulsensatici4, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba
    Riyad konsolosluğunda 17 Kasımda mülakata girip adli sicil kaydı istenmesi sebebiyle ap ye kalmış bir arkadaş vardı, son durumlardan önce aralık ayının başlarında belgelerini tamamlayıp konsolosluğa iletmiş haber bekliyordu. Bugün pasaportu eline geçmiş 29 aralıkta vizesi basılmış yani pause kararından sonra
    Bu durum iyiye işaret olabilir mi?

bunun sebebi nvc'den gelen green flag'in konsolosluk tarafından geç işleme alınması.
    onlar vize basımı için onayı karardan önce verdi, konsolosluk vizesini basmak için geç kaldı çünkü araya xmas tatili girdi.
    bu yüzden yaptıkları işlem doğru.

evet kötü bi konsolosluk olabilirler ama insafsız değiller.
    kural bunu yapmalarını söylüyor.

• @onur12 daha yeni tasidik bizde

• @earslann, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onur12 daha yeni tasidik bizde

Ne zaman taşıdınız acaba sıra numara neydi

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg bugünden 16 şubata kadar istediğiniz bir zamanda yapabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |