Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Öncelikle herkese nice yıllar 🙂

@gucarslan Şanslıyız ki şu anda soyadı ve pasaport zorunluluğu henüz getirilmemiş.

Statünüzü kontrol etmek için soyadı ve pasaport kısmına “NA” yazarak sorgulama yapabilirsiniz. Case numaranızı girerken başındaki sıfırları kullanmayın.

Bu da şu anlama geliyor: DV istatistiklerinin (DV charts) açıklanmasının önünde herhangi bir engel yok. Şu anda otomasyon (pipeline) çalışıyor olmalı ve veriler yakında yayımlanacak.

• @bkaraca size de iyi yillar oncelikle ama 2022 oncesi icin NA yazabilirsiniz deniyor formda. Dolayisiyla henuz net bir sey yok su an icin.

Duzeltme : Ben NA girdim ve at NVC geldi. Dediginiz dogru, bu sekilde programatik alim mumkun olur umarim 🙂 Sabah in erken saatlerinde da denemistim bunu ama sonuc gelmedigi icin yukaridaki yorumu yaptim.

• @bkaraca check status kısmını mulakat maili alanlar mi görebilir bilgilerimi girdiğim zaman cikmadi

• @jcmaxwell ben neyi yanlış yapıyorum bana “Your search did not return any data.” uyarısı veriyor.

• WhatsApp Image 2026-01-01 at 13.50.01.jpeg

Ben bu şekilde hata alıyorum. Neden olabilir?

• sağlık raporu için formu doldururken abd de yaşayacağınız adres diyor oraya tam adres ne yazacağız ki. henüz ev tutmadık sonuçta

• @bketcrsur merhaba. Ben de dün benzer bir soru sormuştum. Mülakatta da vereceğiniz bir adres varsa green card gönderimi için onu ayarlamanız iyi olabilir. Tanıdıklarınız varsa Abd’de yaşan onlardan isteyebilirsiniz.

• @fearless1717 kartların gitmesi için bir adres verdim form doldururken ama orada yaşamayacağım sonuçta. Zaten sadece eyalet ismi girince de ilerliyor form ya ama randevu vermiyor şu an sistem. 30 gün kala deneyeceğim tekrar cevap için teşekkürler diğer işlemleri halledelim bizde 🙂

• @bkaraca Xarthisius reis ile irtibat halindeyim. AF ve EU verilerini işlemiş tamamen. EU için sonradan eklenen UK kazananları hariç en yüksek CN 48K imiş. Uzun sürmez herhalde siteye verileri yüklemesi.

• @Fatime-İncebaş süreç açıldıktan sonra vize basımı için pasaportu zaten geri götürme süreci var. Sağlık kontrolünede o zaman girmek gibi bir seçenek var. En azından mali yük altına girmeden önünüzü görmek adına zaman kazanma imkanı var. Yine de tabiki son karar size ait

• @bketcrsur hastane sizin nerede yaşayacağınız ile ilgilenmiyor, ds260 ta verdiğiniz bilgiyi konsolosluğa gidecek olan evraka işleyecekler. Aynı adresi yazın. Daha sonra mülakatta, usa girerken cbp memuru ile güncelleyebilirsiniz isterseniz

• @burakcan bey, case numberdaki sıfırları eklemediğiniz için olabilir mi ?

• @burakcan Xarthisius'un dediğine göre bu hafta 2nl alanların bir kısmı sistemde gözükmüyormuş. Birkaç güne düzelir.

• @burakcan ben aylardır her türlü kontrol ettim. Hep Invalid Case Number verdi. Sıfırlı sıfırsız her türlü denedim. Aynı sonuç aldım.
    Bu arada herhangi bilgi var mı vizeler ne zaman basılabilir?

Bilgisi olan var mı acaba, turist vizesi olan arkadaşlar acaba bu PAUSE uzun sürerse , B1/B2 vize ile seyahat edebilir miyim. Çok önemli bir konferansım var yakında.

CN: 2026EU 6xxx
    DS : Eylül 2025
    Mülakat : 3 December 2025
    Case: approved
    Vize: Basılmadı
    Sağlık : 1 December 2025

• İstatistik açıklandı arkadaşlar

• Bir şey sorcam Bangkokta pasaport teslimi için adres vermek zorunlu mu yoksa şube teslim yapabiliyor muyuz? Thaipost ofisinden teslim ve ya ne yapmam gerekiyor bilginiz var mıdır? mülakat sonrası..

• @moboz durdurmanın hemen kalkmayacağını ama niyetlerinin iyi yönde olduğunu anladım ben de cevaplarından. Umarım kısa sürede düzelir. Minumum dert ile, hayırlısıyla vizenize kavuşursunuz.

Biz de dosyayı Ankara'ya taşımakla taşımamak arasında kararsızız. Eğer süreç devam ederse dosyamız Viyana'da kalırsa da Ankara'ya alırsak da 2 sefer gideceğiz ama Ankara'ya güvenmediğimiz icin hareket edemiyoruz. Viyana gibi iyi niyetliler mi değiller mi şüpheliyim. @gucarslan dosyanizi tekrardan Ankara'ya taşımayın demiştiniz. Şu aşamada taşımamızın bize zararı ne olur acaba? Bu açıklanacak bültende current olacağımızı düşünüyorum.

• @Firat-0

https://yesilkartforum.com/forum/post/511207
    https://yesilkartforum.com/forum/post/511998

Bu iki gönderi sorularınıza cevap olacaktır, iyi forumlar.

• Teşekkürler paylaşımınz için

• Arkadaşlar Merhaba sağlık muayanesi ücreti ortalama olarak ne kadar tutuyor 550 600 dolar arası deniliyor. bu ne kadar doğru. bide mülakat tarihi aldıktan sonrasında sağlık muayanesi dışında kayıt olmam gereken başka bir yer veya bir site varmıdır acaba çok bilmiyorum forumu yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer Başlıklar

• 16399
  • 153
  • 19441
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |