Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Arthur-Morgan 18 şubata mülakat alan var viyanadan ancak forumda değil.

• @Bugra0666 Çok güzel. Bilgiyi burada da paylaştığınız için sağ olun. Forumda olan birkaç kişi var Viyana'da görünen, onlar da yazacaktır.

• Selam arkadaşlar dün mail aldım mülakat tarihim 10 Şubata ayarlanmış herkese hayırlısını Allah nasip etsin, Hastane randevusunu ise 3 Şubata aldım Bumrungrad. Umarım Bakaya olmam bir sorun yaratmaz ABD gidip dövizli askerlik yapacağımı bildircem sorarlarsa. Daha önce bununla ilgili sorun yaşayanı da görmedim forumda.

• @Serapp çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz ve iyi dileğiniz için 😊

• ⭐⭐⭐⭐

• Selamlar, 22.15te ESC sayfamızı kontrol etmemiz için mail gelmiş. Viyana'dan 3 Şubat 2026 tarihine randevumuz oluşturulmuş.

• Bende 17.02.2026 Viyana E mail aldım

• Viyana'da 17 Şubat için randevum oluşturulmuş. 2NL mailini yaklaşık yarım saat önce aldım. Gözlerimdeki yorgunlukla kütüphaneden yurda giderken telefonun bildirim ekranından maili görmemle salgılanan adrenalin tüm yorgunluğumu aldı götürdü. Finallerim yaklaştığı için forumu her gün okuyamıyorum, bir şey sorulur da birkaç gün sonra cevaplarsam kusuruma bakmayın. Ayrıca mülakat tarihi de çok iyi denk geldi, ocak sonu şubat başı için arnavutluk ve danimarka seyahatimiz vardı, mülakatla çakışır da gezimizi iptal etmek zorunda kalırım diye endişeleniyordum. Umarım işler çözülür ve yeni yılda hepimiz vizemize kavuşuruz.

• @Fatime-İncebaş benımde 3 subata verilmis bangkok icin güncel durumlardan oturu saglık raporunu yınede almayı dusunuyormusunuz ben kararsız kaldım cunku

• mülakat tarihim 3 subat bangkok ıcın verıldı ama ben suan dosyayı gerı ankaraya tasımayı dusunuyorum saglık randevusu aldım tarıhı henuz gelmedı ama sankı bosa kayık cekıyormus gıbı hıssedıyorum ankaraya tasıyabılıyormuyum ve sızce tasısam mantıklı olur mu

• @koci merak ettıgım bısey var benımde 3 subatta mulakatım var ve saglık ıcın rapor alıp almama konusunda kaldım sız saglık raporlarınızı tamamlayıp sundunuz mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@emirkaanrecberr

Daha öncede imzanızı güncellemeniz gerektiği hususunda size hitaben yazılmıştı forumda sorularınıza cevap alabilmeniz için.

https://yesilkartforum.com/forum/post/500828

• Merhabalar. Sağlık muayenesi için her aile bireyine ayrı ayrı mı randevu almak gerekiyor ?

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

1 ocak / CEAC Verileri Hk.

arkadaşlar herkese mutlu pazarlar,
    biliyorsunuz CEAC verileri 1 ocak itibariyle aktif olacak ve artık DV2026 için bütün verileri (dünyadaki bütün konsolosluklarin bastıkları vizeler ve bunların dağılımları, caseler arası boşluklar) görebileceğiz.

bu veriler ışığında (yasakları saymıyorum) DV2026'nin 3 aylık genel tablosuna erişmiş olacağız.

1 ocak'ta siz de kendi dosyanızı bu iletide anlattığım şekilde kontrol edebilirsiniz. yeni yıl ile birlikte genel bir değerlendirme yapıp sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.

bu vesileyle sizlere başta sağlıklı, huzurlu, sevdiklerinizin yanında, yasakların olmadığı ve herkesin vizesine kavuşacağı bir yıl diliyorum.

umuyorum ki 2026 daha güzel geçer hepimiz için.

planlarınızın merkezine dv'yi koymayin, hayat bunun için çok kisa.

ve unutmadan; sokak hayvanlarına mümkün olduğunca yardım edin 😉

ışık sizinle olsun
    namaste!

@gucarslan beyin bahsettiği veriler yarın açıklanacak, umarım hepimiz için güzel bir istatistik çıkar karşımıza. yarın forumumuzun değerli yöneticilerinin yorumu hepimize ışık olacaktır, merakla bekleyeceğim..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@oktay3847 bu durum ne yazık ki biraz netlik kazanana kadar beklememiz gerekecek.
    çünkü DOS, ceac kontrolünde pasaport numarası ve soyad zorunluluğu getirdi.
    bu da ilgili verilen toplu şekilde çekilmesini mümkün kılmayacak gibi duruyor. herkesin soyad ve pasaport verilerine sahip değiliz malum..
    yine de yeni yılın ilk haftası gibi durumun daha açık hale geleceğini düşünüyorum.

• Herkese merhaba,
    Forumda aradım ancak bilgi göremedim. Unganlar'dan sağlık muayenesi alacağım. Orada ABD'de yaşamayı planladığınız adres kısmı var. Buraya şuan bir adres girmek zorunlu mu? Randevu alma sürecini anlatan bir post varsa paylaşabilirseniz memnun olurum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@fearless1717 bu başlıkta ve bu başlıkta çokça deneyim bulabilirsiniz.

• Bır sorum olucak Ankara yavaşladı gıbı sankı 9300lere mulakat verdıde aceba benmı dogru analiz edemedım😒

• @yunustg Aynen ayrı ayrı alın aynı güne saatler önemli değil aile olarak çabucak hallediyor

• @emirkaanrecberr Forumu takip edin sizden önce mülakata girecek olanlar var onların deneyimlerine göre hareket edersiniz.Bol şanslar

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |