Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp yeni bültenle current olmuş ve Viyana'dan mülakat alan oldu mu? Takip ediyorum ama göremedim...

• 10 subat bangkok randevumuzun olusturuldugunu kazandıgımızı ogrendıgımız sayfada goruyoruz eposta olarak randevu gelmedı sadece kontrol edın postası geldı (spama dusmus)

• @Serapp şimdi excelede işledik 10 subat bangkok

• @CARL-COX teşekkür ederim çok naziksiniz. sizin için ve hepimiz için de inş. 🙂

• merhabalar, bizim de 18 şubat mülakat tarihimiz.

• merhabalar. bana mülakat maili [email protected] adresinden geldi. ayrıca bir de konsolosluktan 2nl maili mi gelicek ? çünkü bu mailin içeriğinde gerekli evrakların listesini de göremedim ?

• Selamlar, Viyana henüz mülakat dağıtmamış sanırım çünkü hem mail gelmemiş hem de ESC sayfamızda bir güncelleme olmamış. Bilginize...

• @aktases rica etsem case numaranızın ikinci hanesini görünür yapabilir misiniz? Bende mülakat maili bekliyorum en azından Ankara kaç case kadar mülakat verdi görebiliriz:)

• Yasaklı

Mülakatlar tek bir günde mi dağıtılıyor yoksa farklı günlerde de dağıtılıyor mu? Şu an Ankara 9300’e kadar dağıtmış görünüyor. Yarın da bir dağıtım bekleyebilir miyiz?

• @Umut-P Genelde tüm mülakatlar tek seferde dağıtılıyor. Umudumuz Şubat ayı için 9300'de durmamış olmaları ama öyle olacak gibi görünüyor.

• @yuceezgi yaptım 🙂 size de yakın zamanda gelmesini dilerim.

• Benim mülakatım da 18 Şubat olarak mail geldi

• Değerli arkadaşlar eğer tüm mülakatlar tek seferde dağıtılıyorsa bir sonraki aya kaldık ama ben yine de mail attım planlanıp planlanmadığını sormak için.

• @yunustg aynı durumdayız

• ⭐⭐⭐⭐

@winter-is-coming, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp yeni bültenle current olmuş ve Viyana'dan mülakat alan oldu mu? Takip ediyorum ama göremedim...

Henüz dağıtım yapmamıştır, merak etmeyin illa ki yapacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@bketcrsur bunu şimdiden kestirmek zor önünüzde 1.5 ay var ama bir değişiklik olmayacak bence bu süreçte. Şöyle yapabilirsiniz sağlık randevusunu alın 1 hafta kala durumlar aynıysa iptal edersiniz sağlık randevusunu

• ⭐⭐⭐⭐

@Umut-P isterse birden fazla dağıtım yapabilir o ay içinde hala kotamız kaldı biraz daha mülakat verelim diyebilir ancak ankara zaten yoğun bir konsolosluk ortada birde basamayacağını bildiği bir vize randevusu veriyor onun için başka dağıtım yapacağını sanmıyorum

• @alidogan54 onla alakası yok çünkü 2.telefondan baktım o zaman gözüktü güncelleme zamanı ile alakalı büyük ihtimalle

• Tavsiye verecek var mıdır hong kongdan ankaraya taşıma konusunda ankara da sıra gelir mi hong Kong a gidip de vize alamamakta var çok kararsız kaldim

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg KCC’den durumunuzda güncelleme oldu şeklinde gelen mail 2NL’dir. Zaten aynı mail içinde evrak listesi yer almaz.
    Mülakat tarihinize yaklaştıkça, büyük ihtimalle Ocak ayı içinde Konsolosluktan evrak listesi içeren ayrı bir mail gelecektir. Bu mail 2NL değildir, sadece istenen belgelerin listesini içerir. Mail gelmese bile bu bir sorun teşkil etmez.

Mülakat Deneyimleri başlığında Ankara’da mülakata girenlerin paylaşımlarını okursanız, hangi evrakları hazırlamanız gerektiğini görebilirsiniz. Takıldığınız bir konu olursa, lütfen bu başlık altında sorun. Kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 180
  • 12173
  • 728
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

112

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |