Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 784 514.2k 769

• @Fatime-İncebaş Bir alakası var mı bilmiyorum ama bilgisayardan bakmayı deneyin. Telefondan baktığımda ben de göremedim. Pc'den bakınca gördüm.

• @meral sanırım o yüzden. Bangkokta mülakatı olan çoğu kişiye gelmiş gördüğüm kadarıyla.

• ⭐⭐⭐⭐

@meral Haklısınız :( ama KCC'ye sorabilirsiniz elbette.

• @Serapp dediğiniz gibi epostada değişiklik colduğuna dair kontrol edilmesi gereklidir deniyor girdiğimizde mulakat yerı ve saatı cıkıyor. (eposta spam klasorune dusmus kontrol eden arkadaslar gmail de spam a dusebılır epostayı secıp spam degıl dersenız gelen kutunuza duser )

• ⭐⭐⭐⭐

@meral Dosya numarası 11000'e kadar olup mülakat yeri Viyana, HK veya BK'da olanlar mülakat alabilecek çünkü o konsolosluklarda bekleme sayısı çok az. Ama Ankara'da 8500-11000 arası yüklü miktarda mülakat bekleyen dosya varsa ve dağıtılan mülakat sayısı az ise bir sonraki aya kalmış olabilirsiniz.

• @yunustg mutlu haberlerle sonuclanması dılegıyle

• ⭐⭐⭐⭐

@CARL-COX Siz mülakat aldınız mı?

Mülakat alan herkesin imzalarını ve exceli güncellemelerini rica ederiz.

• Merhaba herkese bana da mail gelmiş 18.02.2026 alabilecek miyiz vizelerimizi sizce ? :) sağlık randevusu yapalım mı ?

• @Serapp sımdı ogrendık forumun sayfalarını sırayla okuma alıskanlıgı edındıgımden dolayı en sonda yazacaktım :) hemen excele ısleyıp guncelleyecegım . Emeklerınız ve kıymetlı bılgılendırmelerınız ıcın ayrca cok cok tesekkurler

• @Serapp yeni bültenle current olmuş ve Viyana'dan mülakat alan oldu mu? Takip ediyorum ama göremedim...

• 10 subat bangkok randevumuzun olusturuldugunu kazandıgımızı ogrendıgımız sayfada goruyoruz eposta olarak randevu gelmedı sadece kontrol edın postası geldı (spama dusmus)

• @Serapp şimdi excelede işledik 10 subat bangkok

• @CARL-COX teşekkür ederim çok naziksiniz. sizin için ve hepimiz için de inş. :)

• merhabalar, bizim de 18 şubat mülakat tarihimiz.

• merhabalar. bana mülakat maili [email protected] adresinden geldi. ayrıca bir de konsolosluktan 2nl maili mi gelicek ? çünkü bu mailin içeriğinde gerekli evrakların listesini de göremedim ?

• Selamlar, Viyana henüz mülakat dağıtmamış sanırım çünkü hem mail gelmemiş hem de ESC sayfamızda bir güncelleme olmamış. Bilginize...

• @aktases rica etsem case numaranızın ikinci hanesini görünür yapabilir misiniz? Bende mülakat maili bekliyorum en azından Ankara kaç case kadar mülakat verdi görebiliriz:)

• Mülakatlar tek bir günde mi dağıtılıyor yoksa farklı günlerde de dağıtılıyor mu? Şu an Ankara 9300’e kadar dağıtmış görünüyor. Yarın da bir dağıtım bekleyebilir miyiz?

• @Umut-P Genelde tüm mülakatlar tek seferde dağıtılıyor. Umudumuz Şubat ayı için 9300'de durmamış olmaları ama öyle olacak gibi görünüyor.

• @yuceezgi yaptım 🙂 size de yakın zamanda gelmesini dilerim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k