@LordBolton yıl oldu 2023 bir şeyler ögrenebildinmi
-
@dogucansevik Böyle başarılarınız varsa dv çekilişi beklemek yerine yetenek bazlı vize türlerine de bakabilirsiniz?
-
Arkadaşlar merhaba,
2023 yılında Work and Travel programı ile çalıştığım için SSN’im mevcut.5 Eylül’de ABD’ye giriş yapıp yaklaşık 15 gün kaldıktan sonra geri dönmeyi planlıyorum. Acaba ABD’ye giriş yapmadan önce SSS başvurusu yapmam mümkün mü? Yazacağım adresin bir önemi varmı arkadaşımın adresini yazsam sorun olur mu kartın postalanacağı adres ile aynı. Kışa doğru da Re-entry Permit başvurusu yapmayı düşünüyorum. Bunun herhangi bir sorun yaratma ihtimali var mı? -
@oprmngr detaylı cevabınız için çok teşekkürler
-
@Muhtaradana merhaba beni de aydınlatabilir misiniz
-
@batuhanalgul-tr Ben askerlerle beraber calisiyorum. Ne zaman birlikte yemege ciksak, ya gelip hizmetlerinden dolayi tesekkur edenler oluyor, yada yemek ismarlayanlar 😊
-
Abi yeter 14 yıldır yapıyorum 🙂 gerek yok hahahaha @ayvalik10 ticaret devam .umarım bir gün .selamlar
-
Şu konulara baktınız mı? İşinize yarayabilir.
ABD'de Polislik
Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak -
@LordBolton yıl oldu 2023 bir şeyler ögrenebildinmi
-
teoride mumkun pratikte cok zor. federal kurumlar icin top secret clearance alabilmeniz gerekir bu da cok kapsamli bir sorusturma gerekir, 1 yildan fazla bile surebilir. bunun disinda fiziksel, zihinsel ve akademik olarak iyi durumda olmaniz gerekir. Minimum gereksinimleri karsilamak sadece basvurmaya yeter. Hepsi cok competitive ama ozellikle FBI icin cok iyi bi resume gerekir.
military veteran olmak, prior law enforcement experience sahibi olmak, yabanci dil bilmek, ozellikle law, accounting ya da computer diploma sahibi olmak onemli artilar.
-
@lordbolton ASVAB testi nedir? içinde söyledi:
ASVAB testi hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Saniyorum ki, sizin konunuz surasi:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/351/amerikan-kara-deniz-ve-hava-kuvvetlerine-katilmak -
@crazycells Teşekkür ederin
Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
-
merhaba, ordu için asvaba gireceğim istediğim bölüm yoksa air force deneyeceğim. airforcedan rectuırer tanıdığı olan var mı ? airforce önceliğim
-
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:
Serapp
-
Slm arkadaslar Fort drum ussunde gorev yapan varmi
-
@Oguz-Akturan, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
merhaba, ordu için asvaba gireceğim istediğim bölüm yoksa air force deneyeceğim. airforcedan rectuırer tanıdığı olan var mı ? airforce önceliğim
Malesef yok ama air force güzel tercih
-
Ocakta ship olacak var mı?
-
Sharm -
hDundar -
Sharm
-
Arkadaslar merhaba, DV2025 ile 14 Subat 2025 itibari ile Amerika'da yasiyorum. Turkiye'de bilisim ogretmeni idim, Bilisim Teknolojileri ogretmenligi ve de MIS diplomaliyim. Ilk aylar is aramadan bos dolastim durdum. Son aylarda is aramaya basladim ama ozellikle IT alaninda biseyler bulamiyorum. Hatta farkli alanlarda dahi bulamiyorum diyebilirim. Hali hazirda devam eden IT certificate egitimlerim var. 10 aydir cepten yiyorum. Asker olmayi dusunmustum, ozellikle askerlik sonrasi olan benefitsler kaynakli ama Agustos 1982 dogumluyum, saniyorum en yuksek yas US Air Force aliyor ama onu dahi birkac ay ile kacirdim gorunuyor. Yasima gore daha iyi fizik ve kondusyondayim, saglikli yasayan ve hayati spor ile gecen biriyim.
Gerek burada baska bir arkadasin uyarisi, gerek internette arastirmamla gordugum waiver onerisi ile yas konusu halledilebilir seklinde gorusler var, bu konuda bilginiz var mi? FAA onayli drone pilotuyum ve FPV dahil dronelari prof seviyede kullaniyorum, SSI'dan Open Water Diver, PADI'den DiveMaster seviyesinde lisansliyim.
Amacim operasyon bolgelerinden ziyade askeriye icerisinde meslek branslari. Bekarim ve Amerika icerisinde her yere gidebilirim, saha operasyon disinda yurtdisi gorevleri de olur.
Su anda Los Angeles'tayim, ne yapabilirim? Bir yolu var midir? Okudugum kaynaklar disinda hicbir bilgim yok, yorumlari okudum da ust yas konusunda bir deneyim goremedim, tesekkurler.
-
@hDundar neden bi recruiter ile görüșüp en doğru ve net cevabı almıyorsunuz?
-
Arkadaşlar yakında ship oluyorum, geldikten sonra sorusu olanları cevaplayabilirim.
-
@mufasa Kolay gelsin. Umarim hersey yolunda gider. Bol sans ve basarilar.
-
@mufasa pt icin spor ayakkabi, ruck icin bot almayi unutmayin. Bol sans.
-
@mufasa, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
@hDundar neden bi recruiter ile görüșüp en doğru ve net cevabı almıyorsunuz?
hani burasi bir forum ya, insanlarin 'tecrubelerini' paylastigi, sorularini sordugu bir platform, degil mi?
-
@hDundar kötü anlamda demedim agresif olmanıza gerek yok. Buradaki kimse size yüzde yüz doğru cevabı vericek mevkide değil, eger ciddiseniz katılmak konusunda bi recruiter ile görüşmelisiniz.
-
@MySea teşekkür ederim
-
@rezanclz orda ne issue ederlerse onu kullanıcam açıkçası. Tesekkur ederim
-
@mufasa, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
@hDundar kötü anlamda demedim agresif olmanıza gerek yok. Buradaki kimse size yüzde yüz doğru cevabı vericek mevkide değil, eger ciddiseniz katılmak konusunda bi recruiter ile görüşmelisiniz.
bu agresiflik degil, bu nickname ile google search yaparsaniz 20+ yildir uyesi oldugum forumlarda beni bulacaksiniz, 1000'in uzerinde yazdigim mesajlarla. Sadece forum platformlarinda soru soranlari dis kaynaklara yonlendirilmesi bence dogru bir tutum degil, bunu iredelemistim. Nitekim bizler tecrubelerimiz ile birlikte burada bir butun oluyoruz, yanlis anlasildi isem ozur dilerim. Ayirca belki burada benim sorumla ilgili benzer surecten gecmis birileri vardir diye sordum, instagramdan da biri yazdi, sahsen tanidigi biri waiver almis. Bugunlerde gidip bende sormayi dusunuyorum recruiterslara, tecrubemi de buraya yazarim, selamlar.
-
@hDundar Text üzerinden olunca agresif gözüktü bana, benim hatam. Olgun cevabınız için teșekkür ederim. Yalnız size tutum konusunda katılmıyorum çünkü sorduğunuz soru çok spesifik ve size özel bi durum. Katılacağınız branch, active veya reserve arasında değişkenlik göstericek bi durum. O yüzden kimse size kesin bi cevap veremez maalesef. Sorunuz daha genel bi soru olsaydı dış kaynağa yönlendirme konusunda size katılırdım. Bende bi military mensubu olarak aramıza katılmanızı çok isterim. Hatta keşke burası daha aktif olsa veya discord, sohbet vs gruplarımız olsa. Tecrubelerimizi konusup benefitlerimizi sonuna kadar kullandığımıza emin oldğumuz bi ortam güzel olurdu.
-
@mufasa onlarin issue ettigi botlarin tabani fazla sert oluyor ve agir oluyor. Ruck yaparken asiri derecede fazla zorlanirsiniz. Benim tanistigim bazi arkadaslarin ayak derileri tamamen soyulmustu Garmont T8 NFS 670 T.A.A ya da Nike SFB B2 almanizi siddetle öneririm
-
@rezanclz bu öneri ilk orduya katılınca mı yoksa asıl göreve atandıktan sonra mı?
-
@kngslyr06 basic icin
-
Arkadaşlar Asvab sınavı geçildikten sonra yabancı dil sınavı diye bir şeye hiç girdiniz mi?
Amerika'da 3 seneden daha az kalan insanlar için zorunlu diye söylediler ama söyleyen kişi doğru mu biliyor yanlış mı emin olamadım?
-
@Timur amerikada 3 seneden az yasiyorsaniz ya da mepsteki calisanlar sizin ingilizcenizin yeterli olmadigini dusunurse de bu sinava sokabiliyorlar bilgi dogru. ben de girdim sinav gayet basit yanlis bilmiyorsam 74 ve ustu almaniz yetiyor ingilizce konusunda kendinize guvenmiyorsaniz a2-b1 gramer konularina 1 hafta calisip
bu playlisti bitirirseniz cok rahat gecersiniz
Benzer Başlıklar
136
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k