Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
-
@rezanclz, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
@HüseyinBurcu, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
Selam arkadaşlar, Airforce'da ne meslek önerirsiniz? Aramızda AF'den olanlar var mı? AF'de en kısa sözleşme süresi aktif duty için 4 yıl dedi recruiter doğru mu? Army'den farklı sanırım bu uygulama Army'de en kısa 2 yıl
diye biliyorum.Air national guardda 4 senelik sözlesme imzalayabiliyorsubuz, navy marine corps ve afde minimum 4 senelik var
@tfnsylmz, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
@HüseyinBurcu, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
Selam arkadaşlar, Airforce'da ne meslek önerirsiniz? Aramızda AF'den olanlar var mı? AF'de en kısa sözleşme süresi aktif duty için 4 yıl dedi recruiter doğru mu? Army'den farklı sanırım bu uygulama Army'de en kısa 2 yıl diye biliyorum
Dogru evet diger branslarda 2 yil yok sadece Army’de var.
Ilk kontrat ise armyde de minimum 3 sene imzalaniyor
Yeni mi degisti? Ben ilk kontratimi 2 sene imzalamistim.
-
@tfnsylmz yeni mi degisti bilmiyorum ancak yakin tarihte 2 senelik imzalayan duymadim recruiter da 2 seneligin olmadigini soylemisti.
-
Peki sağlık dışında ne önerirsiniz arkadaşlar, listeye ne eklemeliyim? Mühendislik geçmişim var ama teknik bir iş olması kafi beni için. Birde recruiter yarım ağız aslında ısrarcı olduğun bir iş varsa, açılmasını bekleyebiliriz dedi. Böyle birley mümkün mü airforce'da?
AFQT 71 M 60 A 74 G 68 E 77
-
@HüseyinBurcu 15 serisi aviation mechanic işlerinden birini seçebilirsin eğer mekanik işlere ilgin varsa, AIT 6 ay ile 12 ay arası sürüyor genelde 15 serisi MOS’ler için.
-
@kaptanpilot cevabınız için teşekkür ederim. benden 3 adet Amerika’da bulunan 2 adet Türkiye’de bulunan referans istediler. Örneğin Türkiye’de bulunanlar ile de görüşme yaparlar mı? Abd numarası ile aradıklarında cevaplamayabilirler. Önceden bilgi vereyim. Nasıl bir görüşme yapıyorlar benimle? Biraz bilgi verebilir misiniz? Çünkü ingilizce seviyem çok iyi değil. Konuşma konusunda panik yapıyorum hala.
-
@ssoydan88 Türkiye’dekileri aramazlar genelde Amerika’daki referansları ararlar veya mektupla form yollarlar. 1-2 kişi olumlu referans verse yeter, secret clearance almak zor değil zaten.
-
Bu ileti silindi! -
merhaba, ordu için asvaba gireceğim istediğim bölüm yoksa air force deneyeceğim. airforcedan rectuırer tanıdığı olan var mı ? airforce önceliğim
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
Slm arkadaslar Fort drum ussunde gorev yapan varmi
-
@Oguz-Akturan, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
merhaba, ordu için asvaba gireceğim istediğim bölüm yoksa air force deneyeceğim. airforcedan rectuırer tanıdığı olan var mı ? airforce önceliğim
Malesef yok ama air force güzel tercih
-
Ocakta ship olacak var mı?
-
S Sharm bu başlıktan bahsetti
-
H hDundar bu başlıktan bahsetti
-
S Sharm bu başlıktan bahsetti
-
Arkadaslar merhaba, DV2025 ile 14 Subat 2025 itibari ile Amerika'da yasiyorum. Turkiye'de bilisim ogretmeni idim, Bilisim Teknolojileri ogretmenligi ve de MIS diplomaliyim. Ilk aylar is aramadan bos dolastim durdum. Son aylarda is aramaya basladim ama ozellikle IT alaninda biseyler bulamiyorum. Hatta farkli alanlarda dahi bulamiyorum diyebilirim. Hali hazirda devam eden IT certificate egitimlerim var. 10 aydir cepten yiyorum. Asker olmayi dusunmustum, ozellikle askerlik sonrasi olan benefitsler kaynakli ama Agustos 1982 dogumluyum, saniyorum en yuksek yas US Air Force aliyor ama onu dahi birkac ay ile kacirdim gorunuyor. Yasima gore daha iyi fizik ve kondusyondayim, saglikli yasayan ve hayati spor ile gecen biriyim.
Gerek burada baska bir arkadasin uyarisi, gerek internette arastirmamla gordugum waiver onerisi ile yas konusu halledilebilir seklinde gorusler var, bu konuda bilginiz var mi? FAA onayli drone pilotuyum ve FPV dahil dronelari prof seviyede kullaniyorum, SSI'dan Open Water Diver, PADI'den DiveMaster seviyesinde lisansliyim.
Amacim operasyon bolgelerinden ziyade askeriye icerisinde meslek branslari. Bekarim ve Amerika icerisinde her yere gidebilirim, saha operasyon disinda yurtdisi gorevleri de olur.
Su anda Los Angeles'tayim, ne yapabilirim? Bir yolu var midir? Okudugum kaynaklar disinda hicbir bilgim yok, yorumlari okudum da ust yas konusunda bir deneyim goremedim, tesekkurler.
-
@hDundar neden bi recruiter ile görüșüp en doğru ve net cevabı almıyorsunuz?
-
Arkadaşlar yakında ship oluyorum, geldikten sonra sorusu olanları cevaplayabilirim.
-
@mufasa Kolay gelsin. Umarim hersey yolunda gider. Bol sans ve basarilar.
-
@mufasa pt icin spor ayakkabi, ruck icin bot almayi unutmayin. Bol sans.
-
@mufasa, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
@hDundar neden bi recruiter ile görüșüp en doğru ve net cevabı almıyorsunuz?
hani burasi bir forum ya, insanlarin 'tecrubelerini' paylastigi, sorularini sordugu bir platform, degil mi?
-
@hDundar kötü anlamda demedim agresif olmanıza gerek yok. Buradaki kimse size yüzde yüz doğru cevabı vericek mevkide değil, eger ciddiseniz katılmak konusunda bi recruiter ile görüşmelisiniz.
-
@MySea teşekkür ederim
-
@rezanclz orda ne issue ederlerse onu kullanıcam açıkçası. Tesekkur ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

gerek yok hahahaha