Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Utku-Pehlivan

Utku bey hayırlı olsun, umarım su gibi akar geçer süreciniz. Sorum mülakat haberini karardan sonra mı aldınız?

• ⭐⭐⭐⭐

@Utku-Pehlivan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bravist önceliğimiz bu şekilde zaten. Cuma mail attık yarın dönüş yaparlarsa eşimi dosyaya ekleyip vize mülakatına katılacağız. Onay alırsak ilk fırsatta giriş yapmayı düşünüyoruz.

@Utku-Pehlivan

Doğru iletişim kanalı email mi navigator mı? @Meliha-Yalın da yakın zamanda aynı süreçten geçti, iletişime nasıl geçtiği ve ilerlediği hususunda paylaşımını okumanız yararlı olabilir.

• @ATS16 Merhabalar, navigator kullanarak mail yolladık. Navigatörden Sırasıyla diversity visas--> Add family members to a case. sonrasında orada verilen bilgiye göre --> [email protected] adresine --> M33 - UNLOCK CASE - FULL NAME mail başlığıyla mail yolladık. Meliha Hanım'ın deneyimleri ve yardımları bize çok güzel yol gösterdi zaten kendilerine çok teşekkür ederiz tekrardan. Bu arada yaptığım işlemleri sürekli olarak detaylı açıklıyorum. ileride aynı süreci yaşayacak talihliler olacaktır umarım faydası dokunur.

• BritSimon var bilenler bilir son yorumlarini okudum vize alanlar icin problem yok ama onun disinda randevular da paused oldu gibi bir yorumu var current olanlar icin tabiki, belki mulakat alanlar iptal edilmez ama disinda mulakat bekleyenler ben gibi isimiz zor gorunuyor, tabi umutlar bitmez belki ilave guvenlik onemleri ile tekrar baslar kim bilir.

• ⭐⭐⭐⭐

• Arkadaşlar 🙂 😀 😃 🙂 bunca olumsuzluklardan sonra kızımla birlikte şu an newyorka indik şükürler olsun. Biz 29una bilet almıştık onu iptal ettik ve geldik memur çok kibardi bize çok bisey sormadı sarı zarfları inceledi ama gülerek sakalasarak adresimizi bile kendi söyledi ve kaşeyi basti 🙂 bilginiz olsun yanınızda yemek varmi sigara varmi dedi hosgeldiniz dedi 🙂 inşallah herkesin kolaylaklikla geçmesi dileğiyle

• ⭐⭐⭐⭐

@B_E_L_G_I_N Kızınızın 21 yaşında olması nedeniyle çok endişeliydiniz. Neyse ki vize alabildiniz ve birlikte yeni bir dünyaya adım attınız🥳 Sizin adınıza çok sevindim. Şimdi sırada kartların teslimi var.
    Sırada hep bir şeyler olacak bazen ayağınız takılacak ama düşmek yok! Zorluklarla karşılaşsanız bile bu vizeyi ne büyük emeklerle aldığınızı hatırlayın anne kız birbirinizden güç alarak çalışın çabalayın, yılmak yok tamam mı🤗

• 20251221_203225(1).png

Abd ye yeni giris yaptim. normal ilk girisin son tarihi 20 mayis 2026 bitiyordu el yazısı ile dv1/lpr yazip altina ilk girisin son tarihi ile aynı olan 20 mayis 2026 yazdı. damgada ise bugunun giris tarihini yazdi damga da ortadaki tarih yazisi haric baya sönük olmuş. Elimde greencard olmadan son tarih 1 yil sonra olmasi lazim ama ozelliklemi bu tarihi yazdı normalde 1 yıl ama sana 5 ay verdim mi demek istedi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@smelihkrkmz & @tyln11 & @koci yarın ve çarşamba günkü mülakatlarınızdan çıkacak sonuçları mümkün olduğunca erken buradan paylaşmasnızı;
    herhangi bir AP durumunda da bana özelden ulaşmanızı rica ediyorum. sizlere birebir destek olmacağım.
    şimdiden sorunsuz mülakatlar dilerim..

• Yarin mulakata girecek arkadaslar herkesin iyi dilekleri sizinle. Bu kadar stres harbinin sonu olumlu olur umarim.
    son duzenlemelerden sonra bir haftadir mulakat alabielcek miyim, ap ye birakilacak miyim, vizemi aldim giris yapabilecek miyim, giris yaptim fiziki kartini alabilecek miyim, her asamada ayri bir soru isareti

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @gucarslan

Çok teşekkürler, zaten forumu düzenli olarak takip ediyordum yarın da Büyükelçilik'den çıkar çıkmaz detaylı bir şekilde sizleri de haberdar ederim/edeceğim hiç şüpheniz olmasın.

Tekrar hem sizlerin hem de diğer arkadaşlarımızın iyi temennileri için teşekkür ediyorum, umarım sorunsuz bir şekilde yarını ve takip eden süreci olumlu olarak atlatırız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mert-Ab öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• Yasaklı

8500-11000 arası 2NL maili alan veya randevu teyit mailine yanıt alan var mı?

• Bu ileti silindi!

• @koci her şey yolunda gider umarım. Tüm iyi dileklerimi gönderiyorum size.

• Bu ileti silindi!

• @Mirac-Skellrod Sizin bu konuyu AOS başlığına, yazıp orada cevap aramanız gerekiyor.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak/3961?page=199

• @koci Merhaba, sizin mülakatınız hepimiz için çok önemli gerçekten 🙂 Aklımız, kalbimiz sizinle beraber. Umarım çok güzel geçer ve hepimize umut olursunuz 🙂

• @Umut-P Excel’de 19 aralıkta mülakat maili alan bir kşi var ama asya kontenjanından.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |