Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

• karar sonrası ilk girişi duydum dun gece JFK den girmiş hic extra bisey sorulmamıs

• Yeni haberlerde US suspended diversity visa program diyor. Pausedan suspende dondu haberler. Cnn son haberinde soyle bir bolum var “ A Homeland Security official told CNN that as of Friday, the department has paused issuing green cards to those who came under the diversity program.”

• Yasaklı

@earslann uscis ve homeland security kendi kafasına göre ben green card basamam deme hakkına sahip değil. Muhtemelen 1-2 ay içinde çözümlenir bu durum

• @earslann artık kafayı yemek üzereyiz. Giriş çıkış yaptık, 2 ay oldu. Hala greencard basılmadı. Düşünmeden edemiyorum. 14 ocakta gitmeyi planlıyorduk, biletimizi de almıştık.

• @Umut-P haber boyle valla yeni haber oldugu ve hepimizi ilgilendirdigi icin paylastim. Tamamini okuyabilirsiniz

• Yasaklı

@sencansinaygun hocam en kötü ihtimalle baktınız olmadı bir göçmen avukatı ile çalışabilirsiniz. Önemli olan giriş yapıp o statüyü halletmek bence.

• @sencansinaygun siz yapilcak herseyi yapmissiniz zaten surecin cozulmesini bekliceksiniz. Deneyimli uyeler daha yol gosterici olucaklardir surec netlestikce

• Ben giriş yapanların yerinde olsaydım green card işine çok takılmazdım. Sizin yasal olarak LPR statünüz var sonuçta. Şu anda ciddi manada etkilenebilecek tek grup AOS yaptıracak olanlar, en azından Trump bu işe imza atana kadar.

• Distopya filmi resmen parası olan gold kartla giriş yapıyor, parası olmayan ve şansını bir yarışmada deneyen bizler bir anda neden olduğu belli olmayan bir şekilde eleniyoruz. Yakında bir ölüm oyunu filan düzenleyip hayatta kalan amerika da kalır derse trup hiç şaşırmam hatta göçmenleri bir yere toplatıp bir safaride satmaya başlarsa ona da şaşırmam... 🙂

• @sencansinaygun, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@earslann artık kafayı yemek üzereyiz. Giriş çıkış yaptık, 2 ay oldu. Hala greencard basılmadı. Düşünmeden edemiyorum. 14 ocakta gitmeyi planlıyorduk, biletimizi de almıştık.

Bence iki seçeneğiniz var,

1. Kartınızın gelmesini TR de bekleyeceksiniz, kart gelince size posta ile yollayacaklar (sonraki girişinizi kartınız gelirse kartla yapacaksınız).

2. 14 Ocak'ı beklemeden acil USA'a giriş yapacaksınız (vizelerin kararname ile girişte geçersiz sayılma riski olduğu için) ve kartınızı orada bekleyip teslim alacaksınız (2-3 ay veya daha uzun bir süre usa'de kalmanız gerekebilir)

• @kemal85 ya da şey hocam, x göçmen bir suç işledi, bunu da bir anne doğurdu, göçmenlerin doğurmasını yasaklıyorum.

• 1 milyon $ verip aldığı oturum vizesiyle oturum alan birinin aynı şeyi yapmıycağı nerden belli peki parayı veren düdüğü çalıyor. Ve eminimki bu alınan vizelerin çoğunu araplar alıyordur.

• @bravist sanki ikinci secenek en iyisi. En azindan boyle yapardim forumdaki deneyimli üyeleri dinleyerek

• @gulhtp kaynağınız yakın mı gerçekten böyleyse acil bilet alıcam

• @ozangules62 Zaten girişler yasaklansa giremeyeceksiniz, neyi bekliyorsunuz?

• @bkaraca kesin bir cevap istedim sadece burda herkes güzel bir haber bekliyor zaten bekliyorum çünkü bi kaç güne düğünüm var bir cevap alıp herşeyi ertleyeceğim

• @ozangules62, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@bkaraca kesin bir cevap istedim sadece burda herkes güzel bir haber bekliyor zaten bekliyorum çünkü bi kaç güne düğünüm var bir cevap alıp herşeyi ertleyeceğim

@ucangeyik Saat 21:00 gibi USA de olacak, 1-2 saate foruma bilgilendirme yapar.

• Ben 3 senedir amerikadayim AOS yapicaktim beni de cok etkiliyor bu olaylar, ama nedense iyi bir hissiyatim var 1 ay falan surer ama her sey yoluna girer gibime geliyor

• Yasaklı

@ozangules62 hocam şimdiden mutluluklar diliyorum bir sorun olmayacak diye umuyorum.

• Konsolosluktan vizesini almış kişiler bence amerikaya ilk girişlerini mümkün olan en kısa sürede yapmalılar. Çünkü çekilişi iptal edemez ama DV lottery vizesi sahiplerine ülkeye girişi durdurma yetkisi var Trump’ın maalesef. Amerika’ya gidip oradan geri gönderilme korkusu yaşayanlar Dublin ya da abu dhabi gibi Preclearance( Amerikan pasaport polisinin kontrolleri seyahat öncesi havalimanında gerçekleştirdiği ve red/onay durumunuzu uçuş öncesinde öğrenip Amerika’ya seyahat imkanı sağlayan bir sistem ) imkanı sağlayan ülkelerden uçabilir/aktarma yapabilir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |