DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)
-
@aysegul giriş yaptığınızda bilgi verebilirseniz harika olur. iyi yolculuklar
-
@gucarslan Tabii ki ben kendi açımdan bir kıyaslama yaptım. Benim için önemli olan kariyer ve uzun yıllardır hâlihazırda Avrupa’da yaşayan biriyim. Her yerin avantajı ve dezavantajı var. Ancak şunu da unutmayalım ki Avrupa’da bu sosyal haklar bedavaya sunulmuyor; %50’ye varan vergiler sayesinde mümkün oluyor. Avrupa’da süresiz oturum almak en az 5 yıl sürerken, DV sayesinde bunu direk elde edebilmek büyük bir şans. Ancak umarım süreç devam eder ve bu yanlıştan geri dönülür.
-
@brucewayne tabi ki, internete erişebildiğim ilk anlarda ilk yapacağım işlerden biri olacaktır beni az çok tanıyanlar tahmin edecektir :))
Bu arada mesleki deformasyon gibi birşey olacak ama sizin pasaportlar gelmiyordu bir türlü ama gelmiştir diye düşünerek imzanızı güncellemenizi rica edeceğim
-
@aysegul hanim merhabalar,
Gidiş dönüş almanızın bir sebebi var mıdır? Özel değilse paylaşabilir misiniz? Biz de eşimle Dallas’a biletlere bakıyoruz. Planlama asamasindayiz.
-
Arkadaşlar en erken abd uçuş alan biri vardı diye hatırlıyorum inişi ne zamandı açıkcası haber bekliyorum ona göre derhal bilet alacağım
-
@ozangules62 sabah 8-9 gibi bindi diye hatırlıyorum. @ucangeyik kendisi atlantaydı uçuşu. ben de takipteyim bekliyorum dogru mu bilmiyorun beklemek ama
-
@ozangules62 çok streslidirler şu an muhtemelen bugün gidenler ama müsait oldukları bir durumda bizi bilgilendirebilirlerse gerçekten çok iyi olur. Henüz daha binmemiş olan var ise o arkadaşlara da şimdiden iyi uçuşlar
-
@melisbasdurmus peki teşekkür ederim şuan green cart basımı da durdurulmuş diye okudum ücreti ödememiştim ödeme yaptınız mı acaba sizler
-
@ozangules62 evet ben yaptım bu sabah, uscisi denediniz mi ödeme yapmak için. bence site aktifse yapın yinede girişte belki başlar süreç. nerde okudunuz acaba.
-
@melisbasdurmus 3.5 saate inmiş olacağım
-
@ozangules62 Nerede okudunuz bunu?
-
@emr19 uscısın twwetinden bunu çıkardım
-
@ozangules62 Acık acık basımlara yapılan bir vurgu yok. Yanlıs yönlendirme yapıyorsunuz
-
@ucangeyik abi inan yüzlerce kişi sen takip ediyoruz....dört gözle bekliyoruz....atiyorum gümrük memurunun verecegi en ufak bir bilgi kırıntısı bile bizim icin o kadar önemli ki....Atiyorum 'Bu durdurma kararı mevcut basılı vizeleri etkilemiyor bize verilen bilgi bu yönde' gibi bir cevap icin cok büyük para verebiliriz:)
-
@ozangules62 ben de ödeme yaptım sabah
-
karar sonrası ilk girişi duydum dun gece JFK den girmiş hic extra bisey sorulmamıs
-
Yeni haberlerde US suspended diversity visa program diyor. Pausedan suspende dondu haberler. Cnn son haberinde soyle bir bolum var “ A Homeland Security official told CNN that as of Friday, the department has paused issuing green cards to those who came under the diversity program.”
-
@earslann uscis ve homeland security kendi kafasına göre ben green card basamam deme hakkına sahip değil. Muhtemelen 1-2 ay içinde çözümlenir bu durum
-
@earslann artık kafayı yemek üzereyiz. Giriş çıkış yaptık, 2 ay oldu. Hala greencard basılmadı. Düşünmeden edemiyorum. 14 ocakta gitmeyi planlıyorduk, biletimizi de almıştık.
-
@Umut-P haber boyle valla yeni haber oldugu ve hepimizi ilgilendirdigi icin paylastim. Tamamini okuyabilirsiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum