abd'ye giderken hangi havayolu tercih edilmeli neden?
-
@sigmoidalmammal abd'ye giderken hangi havayolu tercih edilmeli neden? içinde söyledi:
@likable kanada'ya gidip gelmek maliyetli olabilir. hesabını iyi yap. kanada'da nereye gitmeyi düşünüyorsun?
New York’tan Toronto’ya geçmeyi düşünüyorum, akraba var arabasıyla alacak. Bütçeyi aşacak kadar kalmam.
-
@lynx merhabalar transit vize işlemi yapmışmıydınız?
-
@serkankaracavet merhabalar, green card ile girişlerde uçuşlarınız bağlantılıysa (terminalden dışarı çıkmanız gerekmiyorsa) transit vizeye ihtiyaç yok.
-
Ben Lufthansa kullanmistim. Cok memnun kaldim. Arkadaslarim da 2 gun once Aeroflot ile Moskova aktarmali Miami’ye uctular. Yine onlar da cok memnun kaldilar.
-
@lynx abd'ye giderken hangi havayolu tercih edilmeli neden? içinde söyledi:
@serkankaracavet merhabalar, green card ile girişlerde uçuşlarınız bağlantılıysa (terminalden dışarı çıkmanız gerekmiyorsa) transit vizeye ihtiyaç yok.
Bir ufak düzeltme, terminal değil havalimanı diyelim. Terminaller arasında geçiş yapabilirsiniz.
-
Arkadaşlar biz iki kişilik bir aileyiz ve küçük köpeğimiz var vize alırsak şayet hangi havayolları kabinde köpek kabul ediyor acaba kargo bölümünde değil ama
-
@yılmaz eğer köpeğinize "emotional support animal" sertifikası/belgesi alırsanız boyutundan bağımsız olarak yanınızda seyahat edebiliyor. Araştırmanızı öneririm.
-
italya aktarması da düşünebilirsiniz memnun kaldım. Yag gibi akıp gidiyor. sıfır stres
-
-
-
@ayvalik10 Smoky 30 kilo kabine giremez. Ayrıca ne olursa olsun son karar her zaman pilota kalmış durumda "Almıyorum" dediği anda almama hakkı var. Boğuşmadan halletmek gerek
-
@mhepekiz rahat olmaz manasında mı diyorsunuz acaba bunu?
Kural olarak bir engel yok çünkü, daha önce bir arkadaşım Labrador cinsi köpeğini koltukta ayaklarının arasına alarak kanada'ya götürdü.
Pilot'un almaması hususuna gelince o da herkes için geçerli, bir kişiyi de almayabilir uçuşa. Ancak bu çok sıradışı bir durum, oldukça önemli bir sebebi olması lazım, agresiflik vs gibi bir durum varsa sıkıntı olabilir tabi. Gerçi sizin smoky'yi videolardan gördüğüm kadarıyla çok uysal ve tatlı :)
-
@volkanu ne agresifliği çok tatlıdır dingil de :) bir araştıracağım yine de teşekkürler
-
@volkanu hatta eskiden alanlar artık almıyor durumu bile var
https://www.vox.com/the-goods/2018/12/11/18136627/delta-flights-emotional-support-animals
-
@mhepekiz sanırım benim size önerdiğim şekilde sadece hayvanlarıyla uçmak isteyen kişilerin biraz suistimal etmesinden dolayı yasaklanıyor :) ESA belgesi almayı da zorlaştırmışlar.
-
Bu aktarmalarda kullanılan geçerli oturum izni belgesi dedikleri direk green kartın kendisi oluyor değil mi ? yani adres vs. falan göstermek gerekiyor mu esktradan yoksa kart yeterli mi
-
bilet fiyatları uçmuş bu arada
-
Ukrayna havayolu ile ukrayda aktarma ile mi gitmeliyim aerofot hava yolu ile şeremetyova hava alanı aktarma ile mi yoksa egyptair hava yolu firması ile Kahire aktarmalı mı gitmeliyim. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Bunlar için hangisinde extra vize gerekiyor veya ek masraf istiyor. Kafam rahat olsun diye THY ile aktarmasız gitmek isterim ama aktarmalı ya göre 2 kat fiyat farkı var. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi
-
Klm kullandim ben istanbuldan atlasgloballe avrupaya ordan abd ye klm ile geldim uucak ve hizmetleri harikaydi.
-
Bilet fiyatlarina ne olmus oyle ya. Gidis donus 2800 e aldigim biletler 4000 i bulmus.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum